, iar mie imi acm curge nasucul, am decis sa va impartasesc si voua din secretele mele in combatut raceala....
Bineinteles, astept de la voi acelasi lucru...aveti voie sa folositi si denumiri de produse de la farmacie (imi da Snappy in cap mie daca nu e voie
)
Preferatul meu e CEAIUL DE LAMAIE. Reteta:
Iei o lamaie, pui la fiert cam 2-3 cani de apa. tai lamaia in doua, ii storci zeama, apoi scoti pulpa si o pui in apa care fierbe deja(doar pulpa care a ramas, si putina coaja ptr culoare)..lasi sa fiarba cateva minute, si cand opresti focul pui adaugi si zeama de la lamaie....se indulceste dupa gust!
La mine are efect miraculos acest ceai....
Si inca ceva, daca esti racit/a, este foarte benefic sa iti iei de la plafar ulei esential de lamaie(neaparat de la plafar si sa fie buuun, insisti)...si pui in cada, cand faci baie, conform indicatiilor de pe prospect, cel mai probabil 3, maxim 5 picaturi intr-o lingura de lapte sau putin gel de dus...apoi direct in apa...te va relaxa propund(n-am crezut, dar merge), va favoriza transpiratia, vei dormi ca un prunc si a doua zi vei avea un chef nebun de viata...
Enjoy!

- doar nu capat gripa si incep sa dau din fund. WTF, bitches?!
A, da: e contagioasa.
[/ot]

[/ot]