If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

America atacata din nou? sau o pura coincidenta?

"Istoria este martorul care confirma trecerea timpului; ilumineaza realitatea, vitalizeaza memoria, ofera calauzire in viata de zi cu zi si ne aduce stiri din antichitate." - Cicero

Postby skip on Thu Oct 12, 2006 1:37 pm

da cred ca are legatura... si chiar daca n-ar avea ... un accident din asta nu se intampla intamplator....... si cred ca danny are dreptate ... america se crede natia superioara .. si cred ca asta ii va costa

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Catalin on Thu Oct 12, 2006 4:22 pm

Oameni buni, eu am vazut astazi dimineata la stiri ca avionul ii apartinea unui faimos jucator de baseball din S.U.A care se plimba linistit. Ce tot aveti cu atentatele? :don't-know:

Daca nu vorbim de acelasi avion doar............ :s104:
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Danny on Thu Oct 12, 2006 4:32 pm

Asa e, era un avion privat, cu un singur motor, si apartinea jucatorului de baseball Cory Lidle. Omul se plimba linistit cu instructorul de zbor si intamplarea a facut ca s-au prabusit. Nu cred sub nici o forma ca e vorba de atentat terorist. Oricum, cei de la fata locului s-au inmuiat rau de tot cand au vazut incidentul, asta e clar. Paranoia s-a instalat in creierele americanilor foarte bine si cine a vrut asta, rade pe sub mustati acum... mission accomplished. Casa Alba stie de ce !

TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Postby Voodoo on Thu Oct 12, 2006 6:29 pm

in ziar am citit ca FBIul nu are nici o dovada ca ar fi fost un atac terorist
Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby Danny on Fri Oct 13, 2006 7:01 am

Ca sa va dau pe spate putin, uitati ce am aflat azi. Eram tot prin zona NY la niste benzinarii, instalam niste retele, si erau numai turci/armeni in zona, numai asa ceva gasesti la benzinarii. Si vine managerul la mine si imi arata o hartie pe care scria:

10.11.06 (data de miercuri cand jucatorul de baseball s-a prabusit)

apoi intoarce hartia pe dos si vad:

90.11.01 ( celebrul 9/11, WTC ).

Ciudat rau de tot, asta e tot ce pot sa zic...

TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Postby amanda on Fri Oct 13, 2006 6:44 pm

[ot] Va recomand 'Imagologia istorica' drept lectura de trezire... Presa face numai speculatii... si mai scapa si cate ceva interesant dar adevarul sta bine ascuns dupa cateva straturi de puf informational, bun de impiedicat lumea sa vada ce ar trebui. Come on, America nu mai are de unde sa alimenteze ideea de 'vis american' si da cu bata in balta imaginii pentru ca pierde teren si o diva sufera cand incepe sa faca riduri. [/ot]
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Danny on Sat Oct 14, 2006 3:34 pm

"American Dream" ...who-whooo...dead long time ago! Asa ceva nu mai exista in SUA, o vad eu si mi-au spus-o si emigranti care sunt aici de 25 de ani.
TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Istoria (Trecut vs Prezent)