If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Dezamagirile voastre

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby Snappy on Thu Sep 21, 2006 11:03 pm

milisss2 wrote:"" Va multumesc ca ati fost acolo cand aveam nevoie de voi ... asa voi fi si eu pe viitor ""
OFF-Topic
mai vrei ghilimele? mai am si eu un pachet :) :s099:

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby skip on Fri Sep 22, 2006 1:22 am

dezmagirile mele .. hmmm cea mai recenta dezmagire este ea...
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby martha on Fri Oct 06, 2006 8:26 pm

Pe mine m-a dezamagit un el ff important in viata mea.Impoirtant pentru ca de el se legau toate visele mele.toate sperantele,dar ...va veni un alt EL si va sterge trecutul daruindu-mi doar bucuria unor clipe ce...vor trece ca si cele deja trecute!!(ma intelegeti voi!!) dezamagiri vor fi mii in viata asta ,important e sa stim si sa putem trece peste ele!!

"Cel mai frumos lucru este universul./ Cel mai mare e spatiul,caci el le cuprinde pe toate. /Cel mai iute e spiritul,caci el alearga pretutindeni. /Cel mai intelept este timpul, caci el descopera toate."
martha

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby skip on Mon Oct 09, 2006 3:19 pm

asha este dezmagiri ... au fost sunt si vor mai fi... important este sa stim sa avem cu cine sa trecem peste ele.........
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby ancatorben on Mon Oct 09, 2006 5:27 pm

da intradevar dezamagiri ar fi multe dar dezamagirea mea momentul acesta e viata
:lalala:

ancatorben

Invatacel
Invatacel

Postby milisss2 on Mon Oct 09, 2006 5:30 pm

@ancatorben - da intradevar dezamagiri ar fi multe dar dezamagirea mea momentul acesta e viata

OFF-Topic
frateee ... ce-ai zis-o !! :))

---[ MoonLight = "cand citezi ultimul mesaj in totalitate incearca sa eviti citarea sa punand @ insotit de numele autorului. exemplu: @MoonLight, evitand astfel scrierea in intregime a mesajului sau " ]---
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby MindLord on Mon Oct 09, 2006 5:48 pm

Dezamagiri nu prea pot sa zic ca au fost... cel putin nu foarte mari. Insuccese... de astea au fost cateva si aveam si eu partea de vina...
Oricum ma consider o persoana (foarte) norocoasa :P ... aaa.. si norocul meu se resfrange la cei din jur uneori asa ca se intoarce iar la mine (imi place sa imi vad prietenii si familia fericiti)

Pe scurt sunt dezamagit ca INCA nu sunt miliardar in euro, dar la asta se lucreaza ... cu spor :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby emma on Tue Oct 10, 2006 9:41 am

...momentan m-a dezamagit foarte tare un membru important al familiei...dar sper sa trec repede peste asta....
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Kelso on Thu Oct 12, 2006 12:44 pm

As avea destule de spus la topicul asta.

Dezamagire?Ohh da,sunt experta in asta.Pe zi ce trece imi dau seama ca de asta am parte.

In primul rand sunt dezamagita de mine 8-> de persoana mea.De ce tocmai de mine?Pentru ca pur si simplu cred ca eu sunt de vina.Sufar din cauza mea.Acord prea multa incredere celor de langa mine si chiar daca am fost patita de nu stiu cate ori tot nu ma invat minte. :sht-up:

M-au dezamgit oamenii in care aveam cea mai mare increderem,am fost surprinsa de atitudinea lor dar am zis ca exista si oameni mai buni.

M-au dezamagit parintii pentru ca nu au stiut sa se poarte cu mine asa cum ar fi trebuit,nu au stiut sa imi arate dragostea lor,sa simt ca insemn ceva pentru ei.

M-a dezamagit barbatul pe care il iubeam cel mai mult,pentru care eram in stare de orice(aproape :p toate au o limita) ce mai...multe dezamagiri dar sper sa vina si zile mai fericite :s195:
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby crash_grl on Thu Oct 12, 2006 8:43 pm

unul care a ajutat la venirea mea pe lume :s172: ...mai bine nu
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Life is... Life