If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

America atacata din nou? sau o pura coincidenta?

"Istoria este martorul care confirma trecerea timpului; ilumineaza realitatea, vitalizeaza memoria, ofera calauzire in viata de zi cu zi si ne aduce stiri din antichitate." - Cicero

America atacata din nou? sau o pura coincidenta?

Postby Snappy on Wed Oct 11, 2006 10:45 pm

Aircraft hits New York building

A small aircraft has crashed into a building in New York City's affluent Upper East Side, causing a fire.

TV pictures show flames and smoke coming out of the high-rise apartment building on Manhattan island.

The FBI has told the BBC that there is no indication that the crash is terrorism-related.

A spokeswoman for the New York Fire Department said the aircraft had struck the 20th floor of a building on East 72nd Street.

Witnesses told the Associated Press (AP) news agency the crash caused a loud noise, and burning and falling debris was seen.

BBC correspondent Guto Harri in Manhattan says there are scenes of chaos on the streets, with fire engines, police cars and ambulances blocking nearby roads.

AP identified the building as the Belaire, a prestigious 50-storey residential tower.

pareri? atac terorist? sau pura coincidenta ?!?

ps: uitati-va acum pe REALITATEA TV !!! [11.oct.2006 - ora 22:45]

Last edited by Snappy on Wed Oct 11, 2006 11:02 pm, edited 1 time in total.
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby kez|zek on Wed Oct 11, 2006 10:51 pm

cine dracu mai stie ? sictir vis a vis de politicile lor externe . oricum , statistic vorbin , foarte foarte putine avioane s-au prabusit (fara vreo intentie malefica) in orase . ar putea fi foarte bine si oala pusa sub jaratec , cam incepe sa se asterne praful si americanii nu cred ca au extras inca tot petrolul
I must be cruel only to be kind;
Thus bad begins, and worse remains behind.
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Wed Oct 11, 2006 10:52 pm

:)) ... maniacii aia chiar ca sunt speriati de bombe!

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Snappy on Wed Oct 11, 2006 10:53 pm

curios e ca s-a nimerit exact pe 11 octombrie... la o luna dupa celebrul atentat...

oricum - eu cred ca e accident... si se pare ca si FBI a anuntat acest lucru :-?

poate mai cauta un motiv ceva sa mai atace Irakul ? :-?
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby kez|zek on Wed Oct 11, 2006 11:02 pm

Snappy wrote:poate mai cauta un motiv ceva sa mai atace Irakul ? :-?

de ce esti asa sigur ca ceea ce s-a intamplat a fost un atentat din afara tarii ? exista ipoteza precum ca americanii aveau nevoie de un pretext solid pentru a da cu parul in capul arabilor . si se stie deja ce i-a determinat pe mai marii sa se "stabileasca" in desertul ala : petrolul . nu "stabilizarea politica si sociala" cum au pretextat ei . precedente exista din plin : bombardarea japonezilor pentru testarea bombei atomice , razboiul din vietnam pentru testarea unor noi tactici de gherila si a unor arme "de mana" . dintre prost si fudul , aleg prostul in cazul asta (adica amaratii aia de arabi)

kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Wed Oct 11, 2006 11:07 pm

kez|zek wrote:de ce esti asa sigur ca ceea ce s-a intamplat a fost un atentat din afara tarii ?

pai nu cred. zic ca au "simulat" un eventual atac pt a speria lumea [amintirea unor fapte sperie ingrozitor] si pt a striga "SUNTEM ATACATI !!! - sa ii atacam noi mai tare pana nu o fac ei" :rosii:

sa ne uitam putin cata valva se face [si se va face] in presa... va anunt ca mare parte din televiziunile americane si-au intrerupt programul normal pt transmisii LIVE [la noi doar Realitatea da LIVE]... inclin sa cred ca fie este mana Americanilor, fie este un banal accident [desi cum ai zis si tu - sunt sanse destul de mici ca un avion sa se prabuseasca in mijlocul orasului]...

pana acum au murit doar 2 oameni cica... FBI-ul tot sustine mare si tare ca nu cred ca e atentat, dar... de ce nu zic un NU sigur? :)

we'll see :mancand:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby kez|zek on Wed Oct 11, 2006 11:26 pm

[ot]scuza-ma , am citit gresit ce-ai scris mai sus :D . silly me[/ot]
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

...

Postby One4You2Love on Thu Oct 12, 2006 2:37 am

Americanii, mereu au cautat pretext sa atace o noua tzara. Data fiind faza cu democratia si vanzarea libera, s-au gandit americanii ca e mai bine sa gaseasca scuza pentru planurile lor. Asa ca au ales aceasta metoda, a atacurilor cica "teroriste". Sa fie ei sanatosi cu tot neamul prost care sta in fatza la tv, dar pe mine nu m-au pacalit. Sunt niste nenorociti, si-au omorat proprii oameni plus altzii straini pentru simplul fapt ca economia lor este la pamant si ca doreau sa si-o refaca cu petrolul din afara.
Americanii sunt cele mai infecte animale de pe pamant.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Danny on Thu Oct 12, 2006 5:02 am

Nu americanii sunt animale infecte, ci cei care conduc natia asta. Intamplarea a facut ca eram la 15 minute azi de locul accidentului si am auzit la benzinarie la stiri. Panica prea mare nu am observat, poate a fost la fata locului insa. Nu am o parere inca vis-a-vis de teoria terorism/accident, nu am vazut prea multe detalii. Sincer, nici nu prea imi pasa. Am vazut cine sunt americanii, ma refer la cei care conduc tara asta si nu fac decat sa duca o politica de expansiune economica, facand poporul indobitocit sa creada ca totul este pentru libertatea si democratia omenirii...bullshit. In tara asta nu se vorbeste decat despre bani, totul se invarte aici. E o mare prapastie intre SUA si Europa...sau poate restul lumii. Cum nemtii se credeau acum 60 de ani specie suparioara, cam asa sunt americanii acum. Oamenii de rand sa stiti ca sunt ok, traiesc in patratelul lor, nu deranjeaza pe nimeni si foarte multi am intalnit care m-au impresionat. Tocmai de aceea, toate experientele astea, m-au facut sa nu mai afirm generalizat ceva despre o anumita natie, nimic nu se poate generaliza, mai ales in cazurile astea.
TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Postby Sorcerer on Thu Oct 12, 2006 7:27 am

e binevenit mesajul lui Danny; el traieste acolo si ne poate da informatii la cald

@Danny: sa stii ca lumea ii vede pe americani pe baza imaginii pe care si-au creat-o; iar cei care se ocupa de imagine in mod special sunt politicienii si conducatorii; oricum cei care au de suferit sunt tot oamenii simpli; dar daca oamenii simpli nu vor face ceva ca puterea sa fie "for the people and by the people", in curand nu o sa mai poata face mare lucru si incet, incet se vor scufunda in prapastia spre care se duc singuri :(

Legat de atac; de acum incolo tot ce va insemna avion/vehicul care va lovi o cladire, oricat de neimportanta ar fi, va beneficia de atentie comparabila (dpdv al mass-media) cu 11 septembrie; inca mai am dubii referitor la 11 septembrie; este si un film facut despre singurul avion care nu si-a atins tinta (United 93); am mai dat si peste altele... bottom line: lumea va crede ce li se spune sa creada :bang-bang-3:
What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati

Next

Return to Istoria (Trecut vs Prezent)