toti spune-ti ca este mai important sa-ti demonstreze...dar eu cred ca uneori ai nevoie sa auzi un "te iubesc" sau "mi-a fost dor de tine"sau orice altceva care te face sa simti fiori cand vine din partea lui/ei.de acord,ii demonstrezi...dar pana la urma ii deonstrezi asta cu fiecare gest pe care-l faci ca sa va fie bine voua...pe cand cuvintele ies mai greu si au o putere mare.uneori nu ne dam seama decat tarziu ca un anumit gest a ajutat la consolidarea relatiei...pe cand un cuvant te atinge direct la inima si iti dai seama pe moment de situatie.
de multe ori zicem ca un cuvant doare mai tare decat o palma...si daca ii zici persoanei de langa tine ca o iubesti sau ca ti-a fost dor de ea si ea nu-ti zice nimic sau schimba subiectul doare si doare destul de tare pentru ca tu te expui si nu ti se raspunde cu aceeasi moneda.dar si cand iti raspunde...
asa ca nu cred ca ar trebui sa tinem in noi ceea ce simtim...pana la urma dragostea poate fi chiar frumoasa,trebuie traita...

, sau o sa ma calce cu
)nu sti ce iti poate zice.....dar asta este viata per total toata este un risc total....tre sa sti cum sa ti-o faci mai frumoasa si sa ai incredere totala in propria persoana
(altfel mai greu reusesti)

mereu m-am intrebat de ce femeile isi arata atat de usor sentimentele iar barbatii nu
insa daca sentimentele dureaza si observ ca nu mai este doar "indragosteala",atunci imi fac curaj si marturisesc,doar daca stiu ca as avea ceva sanse ..
si a refuzat ,insa abia atunci am inteles care e situatia si m-am resemnat,ca alta cale nu era..