Ma bucur k inca mai exista oameni care se gandesc la posibilitatea de a creste un copil,de a-si asuma responsabilitatea.
jADI wrote:AL CUI EEEEEEEEEEEEEEE???
Permite-mi sa te cert putin...atata timp cat ai o prietena cu care ai o relatie stabila (din cate am inteles eu ashes cand a facut topicul nu se gandea la aventurile de o noapte) cum poti sa o intrebi al cui e copilul?
Nu e clar ca e al tau din moment ce aveti o relatie sexuala normala ca orice alt cuplu?O intrebare de genul asta in primul rand ar jigni ingrozitor de tare si in al doilea rand acea femeie si-ar da seama ca tu nu o iubesti deloc,apreciezi,respecti din moment ce te indoiesti de ea si ai intentia sa o rupi la fuga.
Intr-adevar un copil implica multe,nu este usor sa cresti un copil mai ales daca nu ai o situatie financiara destul de solida sau daca nu te simti pregatit pentru asta.
Dar in orice caz cred ca nici unei femei nu ii este usor sa faca un avort...iar un barbat daca s-ar afla intr-o asemenea situatie ar trebui sa se gandeasca si la persoana de langa el

[/ot] 

[/ot]