If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

prietena ta este insarcinata

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

prietena ta este insarcinata

Postby ashes on Thu Oct 05, 2006 12:53 am

ce ati face daca prietena v-ar anunta ca este insarcinata? v-ati casatori? ati incerca s-o convingeti sa renunte la copil? imaginati-va in situatia asta, exact la varsta pe care o aveti. ce faceti?

Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Voodoo on Thu Oct 05, 2006 1:08 am

am 18 ani si totusi m-am gandit serios la asta.. probabil as renunta la scoala, mi-as cauta o locuinta si un loc de munca, as incerca sa o conving din rasputeri sa pastreze copilul, si copilul sa aibe un tata demn si care sa nu plece capul
Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby jADI on Thu Oct 05, 2006 1:40 am

As spune "Ok. Bun. Ai un copil. Sa-ti traiasca. Nimic de zis. Intr-adevar, e frumos, cam palid dar merge, tinand cont de temperatura de-afara. Da, plange ca o goarna. Ce? Da. Ma simt bine. Nu, nu. Tremur asa ca mi-a fost dintotdeauna frica de spitale. Stii... Aaa... Te-as intreba ceva daca tace omu asta din bratele tale... Aaaa... Cum sa-ti spun... AL CUI EEEEEEEEEEEEEEE??? :bebelush: ?" Daca-mi raspunde ca ":s021:" imi alaptez singur copilul din lipsa de "personal", iar daca se da raspunsul corect ("Al tau, idiotule!") am sa lesin putin :s131: :-h. Dupa ce imi revin (daca!) trag o fuga pana la farmacie sa ma asigur ca in "montarea"/utilizarea prezervativului nu am omis ceva. Intre timp, ghinionista de "next-best-thing-before-me" va tatua un cod de bare pe ceafa neinvitatului pentru ca asistentele sa nu-l incurce cu vreun mulatru.

Dupa trecerea zilei, aceasta implicand biberoane, suzete, lapte praf, Adi praf (de beat!... ups, pardon: de fericit), imi culc copilul cu eventualele :sht-up: ~x( , apoi, in timp ce iau un facaletz de pe masa mamei (da, la mine doarme :s099: ) ii soptesc cat mai romantic posibil: "Parca ziceai trei! :s181:" A doua zi, daca nu ma arunc in fata trenului sau a vreunui glont, am sa ma casatoresc.

Lasand seriozitatea la o parte: Nu stiu, fratilor. Nu sunt pregatit pentru asa ceva. Nu material in orice caz. Oricum, diferenta dintre perioada cand voi avea o un copil si acum e ca atunci probabil voi avea un permis de conducere.

Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby skip on Thu Oct 05, 2006 1:25 pm

daca mi-ar spune ca ar fi insarcinata ... poi sincer .. nici eu nu cred ca sunt pregatit pt asha ceva ..... si oricum .. cred ca el l-ar pastra .............................. dar va fi vai de mine
CITEZ: mama mea - Catalin daca vine vre-o una cu burta la gura la mine .. sa vezi ce bataie iti iei .... :((

asha ca am sa am grija :P
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby copilasu_l on Thu Oct 05, 2006 5:26 pm

Daca m-ar anunta ca este insarcinata, ca voi fi tata 8-> cred ca m-ar face cel mai fericit om de pe pamant, normal ca fac si nunta, renuntarea la copil iese din start din discutie si probabil copilul va fi motivul pentru care as munci mai mult.

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Micha on Thu Oct 05, 2006 10:46 pm

sa fiu rea dar stiu ca am dreptate, jumatate din voi ati fugi, si ati lasa-o probabil vreo saptamana macar, singura, ca nu ati sti nici voi ce sa faceti mai departe. Ea dak ar fi prea tanara nu va asteptati sa pastreze copilul decat dak e inconstienta sau care crede in Dumnezeu sau pur si simplu e o luptatoare si crede ca va face fatza provocarii acre o asteapta. Baietii, majoritatea veti incerca sa o faceti sa renunte la ideea de a-l pastra si dak totusi ea e prea incapatanata si il pastreaza, copilul ala isi va vedea tatal prin vizite de juma de ora pe la sarbatori.. life sucks.... prea putini sunt intradevar capabili sa intretina un copil cu tot ce presupune o crestere a lui in conditii normale si prea putini au curajul sa accepte ca tipa aia nu l-a facut singura si sa-si asume o responsabilitate
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Sun Oct 08, 2006 6:27 pm

Fac ceea ce trebuie facut...am frijga de copil ca e al meu iar prietena normal ca o iau de nevasta..si daca nu vrea macar sa ia in considerare copilul...daca nioci asta..nu-i nimic...am Eu grija...si asta se aplica si in cazul in care ne despartim si ea e vreuna sonata :bang-bang-3: ....
Cand faci o fapta trebuie sa suporti consecintele acelei fapte altfel cazi in ochii mei oricine ai fi de la presedinte la parinte ;)
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Vaal on Mon Oct 09, 2006 1:26 am

[ot] ca bine zici mai Micha! [/ot]
51% angel, 49% devil! Don't push it!
Vaal

Descurcaret
Descurcaret

Postby catza on Mon Oct 09, 2006 7:41 am

[ot] prietena ta e insarcinata.... I say: "sa-i traiasca :mrgreen: [/ot]
Last edited by catza on Mon Oct 09, 2006 10:56 am, edited 1 time in total.
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Catalin on Mon Oct 09, 2006 10:37 am

Micha wrote:sa fiu rea dar stiu ca am dreptate, jumatate din voi ati fugi.

Esti rea, nu ai dreptate deloc si eu unul nu as fugi de asa ceva. :s123:

Eu unul as fi cel mai fericit om de pe lume pentru ca imi plac la nebunie copiii si daca maine s-ar intampla printr-un accident sa fiu anuntat ca urmeaza sa fiu tata nu m-as gandi nici o clipa la "metodele" neortodoxe pe care multi le folosesc.

Chiar daca sunt foarte tanar si vreau sa imi traiesc viata in continuare, chiar daca nu am timp pentru al educa, chiar daca nu am situatie materiala incat sa ii ofer copilului meu tot confortul necesar si un ambient placut, tot nu l-as abandona sau mai rau sa ii cer mamei sa avorteze.
Iau situatia de la capat si ma invat cu greul pentru ca automat este infinit de greu la 22 de ani cand esti obisnuit sa dai banii numai pe ce vrei tu si sa te duci in club in fiecare weekend. Responsabilitatea este enorma si prioritatile se schimba.

Cum se intampla foarte des este posibil ca mama copilului sa nu insemne nimic pentru mine, iar aici datele problemei se schimba. Nu pot sa raman cu cineva doar pentru ca am un copil cu ea, daca nu simt nimic pentru ea fiecare isi vede de viata, copilul il voi recunoaste oricum, imi va purta numele si nu ii va lipsi absolut nimic dar, in nici un caz nu o sa ma port ca un iresponsabil si sa o parasesc pentru ca la conceperea copilului am contribuit amandoi.

Nu sunt pregatit sa am un copil dar daca s-ar intampla asta o sa fiu mandru sa spun ca "VOI FI TATA". :s195:
Copilul ar trebuie sa fie o bucurie nu o povara indiferent cand vine el si Micha niciodata nu o sa incerc sa conving mama copilului sa renunte la el pentru ca nu stiu cat somn o sa mai am noaptea.

Stiu ca nu crede nimeni ce am scris aici dar zic ....pas.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Next

Return to Ce e-n mintea baietilor ?