If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

persoanele care-ti sunt alaturi

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

persoanele care-ti sunt alaturi

Postby ashes on Wed Oct 04, 2006 11:53 pm

cand treceti printr-un moment greu, pe care persoane preferati sa le aveti in jurul vostru? ..sau preferati sa va rezolvati singuri problemele (de orice ordin ar fi ele) fara nici un ajutor din afara?

Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Voodoo on Thu Oct 05, 2006 12:16 am

prefer sa le rezolv singur.. in caz ca vreau pe cineva aproape,
Vlad Dobrescu wrote:"Ce era sigur ieri, azi e probabil, maine poate fi nul doar vocile raman sfidand timpul
Deci imi tin doar prietenii apropiati rimand pe ritmuri si schimband stilul"
Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby MindLord on Thu Oct 05, 2006 12:37 am

Si eu imi rezolv marea majoritate a problemelor singur...
1. Nu imi place sa ii intristez pe cei din jur cu problemele mele.. au si ei destule
2. Nimeni nu ma cunoaste mai bine decat mine sa stie care solutii ar fii mai adaptate
3. Trebuie sa invat si eu sa ma descurc singur, nu pt ca nu as avea prieteni, ci pt ca nu imi place sa depind toata viata de cineva
4. Doar daca am nevoie de complicitatea cuiva pt a rezolva o pb apelez la prietenii de inceredere, cei care au confirmat in timp ca merita

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Cherry on Thu Oct 05, 2006 1:26 am

Prefer sa fiu singura in astfel de situatii...cei din jur nu fac decat sa ma enerveze in plus...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby rox on Thu Oct 05, 2006 7:52 am

de obicei singura le rezolv

de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Thu Oct 05, 2006 9:40 am

singur sau cu un bun prieten sau o buna prietena... rectific: FOARTE BUN[A]
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby skip on Thu Oct 05, 2006 1:20 pm

persoanele care imi sunt alaturi...... poi in primul rand familia.. si in al doile rand prietenii
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Leon on Thu Oct 05, 2006 6:30 pm

prefer sa ma descarc dar numai unui singur om, pentru ca asa mai pot scapa si eu din tensiune si pot deveni ma limpede.
urasc singuratatea.
Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Kelso on Fri Oct 06, 2006 2:46 pm

am trecut printr-o groaza de probleme,o groaza de intamplari s-au perindat prin viata mea dar am incercat intotdeauna sa imi rezolv problemele singura. mi se pare firesc sa imi aranjez viata asa cum imi doresc. daca ar interveni cineva si ar incerca sa ma ajute poate ca acceptandu-i ajutorul as gresi. prefer ca fiecare decizie sa o iau singura iar daca gresesc sa ma dau singura cu capu' de pereti :bang-bang-3:
am avut si momente in care chiar simteam nevoia sa am pe cineva langa mine si nu a fost nimeni :( dar am mers mai departe.
cand am nevoie de sfaturi le primesc,dar nu imi ghidez viata dupa ceea ce spun ceilalti...oricum o vorba buna care sa iti mai incalzeasca sufletul e intotdeauna bine venita >:D<
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Fri Oct 06, 2006 11:52 pm

Niciodata, asta urasc sa raman singur in momentele grele sau ca prietenii sa imi intoarca spatele cand am cea mai mare nevoie. Nu conteaza ca vorbesc aiurea sau nu gandesc inainte de a spune ceva, macar incearca si ii simt alaturi de mine, conteaza enorm de mult pentru mine treaba asta.

CAND VIATA TA SE DUCE IN JOS ATUNCI VEZI CATI PRIETENI TE RIDICA.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Next

Return to Life is... Life