If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Viata dubla!

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Postby Kelso on Tue Oct 03, 2006 1:03 pm

Catalin wrote:
Leon wrote:te intrebi de ce dracu nu ai noroc in dragoste.......

Ma scoate din sarite ca cei care nu merita NIMIC, au parte de tot ce este bun si frumos iar cei care intradevar merita si cauta nu au parte decat de ghinion. :s104:

@Catalin,bine ai grait!

Cei care merita nu au parte de asa ceva iar cei care isi bat joc sunt iubiti,apreciati,doriti.Nu e corect dar asta-i viata! :bang-bang-3:

Ma pun il locul prietenei lui,cred ca s-a simti groaznic,nu stiu ce as fi facut in locul ei dar el chiar merita facutu de cacao ca sa se invete minte.

A pierdut o femeie care il iubea,nu stiu daca si el a avut aceleasi sentimente din moment ce a inselat-o :don't-know:

Sunt curioasa daca acum regreta si mai ales ce reactie a avut cand a aparut si cealalta :-/

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Gafe-n Dragoste