If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

reincarnarea

Existenta lui Dumnezeu, sectele, crearea Pamantului si a vietuitoarelor si tot ceea ce implica religia

reincarnarea

Postby ashes on Thu Sep 28, 2006 11:05 am

credeti ca este posibil? sa ne reincarnam pana ajungem sa ne implinim pe plan spiritual si pana ajungem in concurdanta cu natura, cu persoanele de langa noi, pana invatam sa iubim neconditionat? ...credeti in reincarnare? ..exista foarte multe marturii ale unor persoane de toate varstele care recunosc anumite locuri unde nu au fost niciodata. in special copii isi aduc aminte situatii si intamplari din alte vieti .. voi ce credeti?

Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby Snappy on Thu Sep 28, 2006 11:09 am

sincer?!? nu prea cred :-?
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby amanda on Thu Sep 28, 2006 11:57 am

Dat fiind ca ortodoxismul respinge reincarnarea e mai simplu sa cred ca nu exista din moment ce tin la religie. Nu stiu cat de bine se poate face legatura intre religiile orientale si viata spirituala a europenilor in majoritate crestini. Prefer varianta ca fiecare confesiune are cate o poarta pentru intrarea in rai si ca depinde de respectarea regulilor specifice daca ajung sau nu acolo. Mai mult de atat e deja un amestec neplacut de arome.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Thu Sep 28, 2006 5:14 pm

Nope ... nu cred in asta ... Imi place sa cred in chestii concrete, sustinute de dovezi stiintifice
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Voodoo on Thu Sep 28, 2006 7:25 pm

nu stiu ce sa zic.. mi s'a intamplat de multe ori "deja-vu" dar asta nu imi intareste prea mult credinta

Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com

Postby kez|zek on Fri Sep 29, 2006 12:16 am

@amanda - scuza-ma ca ma iau din nou de tine , insa nu pot sa-mi imaginez cum o fata citita ca tine inca mai gusta gogosile pline de rahat numite religii

eu , ca de altfel in orice chestiune in privinta careia nu pot fii sigur (din pacate si cele mai importante , mama ei de ironie) , nu-mi mai bat capsorul pentru ca mi se pare o prostie sa cauti raspunsuri acolo unde nu exista
I must be cruel only to be kind;
Thus bad begins, and worse remains behind.
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

Postby amanda on Fri Sep 29, 2006 11:08 am

[ot] @Kez tocmai cititul si discutiile cu oameni cultivati si deschisi la minte m-au facut sa incerc sa iau de bune 'gogosile' religiei. Din moment ce nu poti gasi raspunsuri certe tu alegi varianta 'nu cred' in timp ce eu aleg sa cred pentru ca ma simt bine asa. Daca ai sa analizezi putin cum au rezistat prizonierii in anumite inchisori romanesti la tratamentele teribile la care erau supusi ai sa afli ca religia era un element important si ca desi era interzis sa te rogi totusi ei se rugau. Asta inseamna ca pentru ei era un sprijin religia. Si daca nu ar fi insemnat nimic religia in care credeau ei atunci nu are nici un inteles faptul ca dupa zeci de ani trupurile unora dintre ei, care au murit acolo si au fost aruncati la groapa comuna nu au putrezit si au fost sanctificate. Alaturi de asta, intotdeauna cand m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute s-a intamplat asta. Mie mi se pare evident de ce nu trebuie sa ma ametesc cu alte idei in acest context. [/ot]
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby kez|zek on Fri Sep 29, 2006 11:43 am

[ot]deci...daca cineva afirma ca religia este o tampenie absoluta nu inseamna ca nu are credinta . si a fi deschis la minte nu inseamna sa accepti ceva care te consoleaza in singuratatea ta , ci a strabate linia foarte firava dintre acceptare si negare . si daca tot ai adus atatea argumente favorabile religiei , sa-ti amintesc si eu ororile comise in numele "divinitatii" (cruciadele , inchizitia , actele de terorism comise de arabi....) . sigur , poti sa dai vina pe prostia omeneasca si pe incapacitatea de a interpreta "cuvanul lui dumnezeu" , dar oamenii reprezinta o religie , iar acea religie devine masa de oameni care o alcatuieste . daca ai chef de o cearta ma gasesti pe ym[/ot]
I must be cruel only to be kind;
Thus bad begins, and worse remains behind.
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

Postby ela on Sat Sep 30, 2006 1:20 am

Nu cred deloc in reincarnare.
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby Catalin on Sun Oct 01, 2006 9:47 am

Subscriu, nu ma pasioneaza subiectul deloc.:)
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Next

Return to Religie