If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Prietenii influenteaza?

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

Prietenii influenteaza?

Postby MoonLight on Fri Sep 29, 2006 12:49 pm

Cum vi se pare o persoana care gandeste in felul urmator : 'imi place X, e tot ce mi-am dorit dar dak prietenii mei nu il accepta atunci nu e de nasul meu' !
Intreb asta pentru k am intalnit multe persoane care gandesc asa,si fete si baieti! Practic ele se intalnesc cu oameni care nu le plac doar k sa fie multumiti amicii lor. De unde credeti k vine mentalitatea asta si ce este de facut pentru a deschide ochii acestor persoane?

WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby ashes on Fri Sep 29, 2006 2:05 pm

ma doare undeva de ce crede x-ulescu.. atata timp cat eu ma simt bine e mai mult de suficient.

LATER EDIT:

..am fost un pic irascibila cand am scris mesajul de mai sus, ideea e ca prietenii daca imi sunt prieteni nu au de ce sa se amestece in relatie si ar trebui sa aiba incredere ca persoana pe care o iubesc merita asta. de influentat nu poate fi vorba, pentru ca de obicei cred mai mult orbeste in oamenii pe care ii iubesc. marele meu defect :)
referitor la persoanele care tin mai mult la imaginea lor in fata prietenilor, nu pot sa spun decat ca sunt slabi de inger, pana la urma, imaginea creata de ei e una falsa, si prin urmare prietenii nu ii sunt prieteni pentru ca nu o cunosc. si nu se alege cu nimic, nici prieteni nici iubit/a :)
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby copilasu_l on Fri Sep 29, 2006 4:48 pm

Imi sunt ei prieteni dar.... atata timp cat eu stau cu ea, atat timp cat eu ies cu ea la plimbare, atat timp cat eu fac dragoste cu ea si nu prietenii, nu inteleg de ce ar conta parerea lor?! Nu m-am ghidat niciodata dupa asa ceva si nici nu am de gand. La randul meu si eu imi tin gura inchisa si nu le spun ca nu-mi place de prietenii\prietenele lor.

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Voodoo on Fri Sep 29, 2006 5:17 pm

chestia e ca nu imi aduc aminte sa imi fi pasat vre'opdata de ce crede lumea, inclusiv prietenii si familia. atata timp cat mie imi place si ma simt bine, e treaba mea :)
Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby Snappy on Fri Sep 29, 2006 6:27 pm

nu le place sa fie sanatos

e iubirea mea si o ofer cui vreau eU... daca nu au motive plauzibile sa se abtina sau sa se duca-n plata Domnului :s103:

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby amanda on Fri Sep 29, 2006 6:39 pm

Viata mea ma priveste pe mine si atat. Daca au pareri sa le spuna dar nu fac ca ei numai ca sa le fac pe plac.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Sat Sep 30, 2006 5:42 am

Niciodata nu m-au influentat in astfel de cazuri...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby dita_grl on Mon Oct 16, 2006 5:37 pm

in viata exista foarte putini prieteni 1,2 in toata viata asa ca in momentul in care imi aleg un partener ma priveste doar pe mine si cui nu ii convine chiar nu ma intereseaza.......
" Zambeste, prietenii dispar atunci cand ai cea mai mare nevoie de ei"
dita_grl

Invatacel
Invatacel

Postby Kelso on Tue Oct 17, 2006 2:19 pm

:)) Tare faza,daca prietenii nu il accepta n-au decat.E problema lor,nu si a mea.

La urma urmei nu prietenii tb sa imi aleaga partenerul ci eu.Daca imi place,ma simt bine in compania lui sau mai mult de atat il iubesc ei ar trebui sa il accepte daca imi sunt prieteni adevarati.

Nu m-as lua dupa ei,de fapt n-am facut asta niciodata :P Cred ca as incerca sa discut cu ei si sa ii fac sa inteleaga ca daca eu consider ca e suficient de bun pt mine inseamna ca asa e si daca nu e asa imi voi da seama singura la timpul potrivit.

De ce sa hotarasca altcineva pentru mine?Un sfat pot asculta intotdeauna dar asta nu inseamna ca fac ceea ce mi se spune :s195:
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby ady86 on Tue Oct 17, 2006 2:43 pm

Inseamna ca persoana aceea X este prea mica pentru a gandii si a lua o decizie singura si astfel depinde de anturaj sau grupul acela de prieteni. Ce este de facut ??? Doar sa inaintezi in varsta pana cand o sa iti dai seama ce grup de prieteni este benefic pentru tine si care accepta orice partener sau partenera pe care tu vrei sa ti-l faci. Ca pana la urma este viata ta chiar daca gresesti tu iti traiesti viata tu inveti din greselile tale nu prietenii tai.
ady86

Bebelush
Bebelush

Next

Return to Conceptii si Mentalitati