If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fobii

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Fobii

Postby sunset on Mon Aug 15, 2005 10:45 pm

in nici un caz nu consider fobiile ca pe o boala sau ceva de genul asta. eu am destule, asa ca... :D totusi sunt anomalii, sa le zicem derogari de la normalitatea absoluta a unui om (care este, evident, imposibila). pai, sa vedem ce fobii am eu...urasc intunericul (mai ales daca nu e nimeni prin preajma), paianjenii (de fapt, aproape la toate insectele sar in sus) si singuratatea. asta, in linii mari, ca nu mai imi aduc aminte acum :) voi, ce ziceti?

"n-ai dreptul sa mori cat inca traiesti"
sunset

Invatacel
Invatacel

Postby Snappy on Mon Aug 15, 2005 10:51 pm

fobii?

poate un picut de arahnofobie :D

in rest nu prea cred sa am vreo fobie. (daca imi amintesc va anunt :P)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby ^Angel^ on Tue Aug 16, 2005 12:33 am

eu nu suport spatiile inchise.simt ca ma sufoc si ca se apropie peretii si ca ma vor strivi,nu suport sa stau singura in casa noaptea,e un adevarat cosmar pt mine,nu suport gandacii astia negrii si urati si cam atat.cred.

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby duum_guy on Tue Aug 16, 2005 7:25 pm

Insectofobie ... nu suport insectele (ma rog ... poate alea ff mici shi omidele) ...
I'm a Good man with Bad intentions!
duum_guy

Invatacel
Invatacel

Postby cartush on Wed Aug 17, 2005 3:50 am

Urasc paianjenii si gandacii mai mult decat orice pe lumea asta, cu mici exceptii...imi plac acei carabusi lenesi :D
Atat!

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby sunset on Wed Aug 17, 2005 11:16 am

oooo, vad ca insectele sunt pe primul plan. yuk! total de acord. ~x( eu, in ultima vreme, am observat ca am frica de spatiile aglomerate, dar cine n-ar avea macar putina in Bucurestiul asta sufocant :-t problema pe care o pun este: credeti ca fobiile pot fi combatute usor sau e nevoie de ajutorul unui psihiatru? in ce limite fobia nu e periculoasa?
"n-ai dreptul sa mori cat inca traiesti"
sunset

Invatacel
Invatacel

Postby Snappy on Wed Aug 17, 2005 11:25 am

combatute?

eu zic ca fobiile sunt mai mult la nivel psihic, asa ca odata ce acel psihiatru ar reusi tu de ce nu ai putea-o face? doar el te pune sa le infrangi, nu sa uiti de ele. adica ti-e frica de insecte? ia-le-n mana :D si chestii de genul :)

fobia nu este periculoasa atata timp cat nu devine... nu stiu cum sa o numesc. nebunie?!?
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Mon Aug 22, 2005 1:40 pm

si io-s terorizata de gandaci...frate zau ca nu inteleg ce-i cu mine.Stau cu papucul in mana dar nu pot sa fac o miscare si ma panichez groaznic dak vad vreun gandac pe langa mine.Nici nu mai stiu cate nopti nu am dormit de frica lor
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby BlueMazu on Thu Aug 25, 2005 12:42 am

Mie mi-au placut insectele de mic! NU toate.

carabusii=favoritii mei
Scarabeii (fac parte ca si carabusii din clasa coleopterelor) erau venerati in Egiptul Antic.

Paianjenii=prietenii mei
Imi era frica odata sa pun mana pe un paianjen care avea diametru cam de 4 cm! De fapt lui ii era mai frica decat imi era mie. Si cum s-a terminat toata povestea? Am pus mana pe el...a inceput sa alerge pe mana mea...am intrat un pic in panica ...paianjenul meu s-a linistit pana la urma si...am ramas buni prieteni!

Insectele nu sunt chiar asa de rele!Au fost pe pamant cu mult inaintea noastra si vor fi cu mult dupa ca rasa umana nu va mai exista.
Incercati sa va priviti ca intr-o oglinda atunci cand sunteti speriate si cu papucul in mana! Cine pe cine poate strivi? Cred ca 99% sanse sunt ca voi sa le striviti pe ele!
BlueMazu

Invatacel
Invatacel

Postby guiness on Thu Aug 25, 2005 12:46 am

n-am fobii
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Next

Return to Anomalii si dependente