If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sex de la prima intalnire

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby Sorcerer on Tue Sep 26, 2006 8:36 am

parerile voastre expun modalitati de comportament diferite, felul in care se comporta o fata depinde mult de mentalitatea oamenilor; nu stiu daca voi ati observat, dar altfel este vazuta o fata care se culca cu un baiat de la prima intalnire la noi (marea majoritate o considera c**va) si altfel in tarile "asa-zise" dezvoltate; cel mai bine ar fi sa ne debarasam de toate prejudecatile si sa nu o consideram mai prejos de un baiat care se culca cu o fata de la prima intalnire; eu nu cred ca e o c**va daca se culca cu un baiat de la prima intalnire

@Catalin: daca se culca cu tine din prima seara, nu inseamna ca o sa faca la fel si cu altii; cred ca ai putea sa-ti dai seama daca ar mai face asa si cu altii... :( sau stiu si eu; dar trebuie sa ii acorzi cat de cat prezumtia de nevinovatie

@Keira: o fata usoara o poti recunoaste si dupa comportament; nu trebuie sa te culci cu ea ca sa vezi asta; la fel si un c**var (unul care se culca cu fetele ca sa se laude) este usor de recunoscut, poate chiar mai usor decat o fata

What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Nina on Tue Sep 26, 2006 6:05 pm

eu mai am o parere decat cea expusa de mine mai sus.... si anume ca pana nu treci prin asta, nu poti baga mana in foc ca vei reactiona asa sau altfel. Ma gandesc ca aceasta intalnire intima poate cauza chiar apropiere ulterior intre cei doi, nu numai departare, cum s-a presupus in cele mai multe cazuri. Daca te simti atrasa de ea, ea se simte atrasa de tine....poate ca e o tipa puternica din moment ce isi asuma riscul de a fi nevoita sa iti dea explicatii a doua zi dimineata.
Pe de alta parte, cred ca ati judeca mai aspru o tipa care se cunoaste ca vrea sa mearga mai departe, dar te refuza...fiind clar ca te refuza pentru ca ii e teama de ce se va intampla.
Una este sa spuna "Nu sunt pregatita inca sa facem dragoste" si cu totul altceva e sa spuna "io as face dragoste cu tine, dar maine o sa zici ca sunt c***a...asa ca lasa, eu mai fac pe inabordabila vreo 3 saptamani :D"

[ot]Damn, imi cenzureaza cuvintele urate...:( chiar credeam ca e legal sa zic c*rva[/ot]
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Tue Sep 26, 2006 7:34 pm

MindLord wrote:3. @ Catalin: tu ai presupus in reply tau ceva ce nu era insinuat nicaieri in topic: faptul ca fata care s-a culcat cu mine se mai culca dupa si cu restul cartierului... mda ... De unde si pana unde ai ajuns la asta din ceea ce am scris eu ? .. pai atunci de ce sa o mai ascultam ce zice ? deja ne uitam la ea si construim 1000 de povesti despre ea si o sa o cunoastem in 3 secunde mai bine decat o cunosc parintii ei!

4. inca una pt Catalin :P (luv ya pal :D ) cum ziceam si la 2" ceea ce ai zis tu ca daca faci sex la prima intalnire doar ca sa testezi si apoi ca da ii dai papucii pt ca sigur nu o sa fie relatie intre voi... hmmm... aici chiar ca tu ai fi un jackass! Nu conteaza daca fata e sau nu una usoara (doar ai zis ca oricum o parasesti), dar tu tot nu prea iesi baiat fain din toata chestia asta, doar daca nu cumva ii zici si ei ca o sa fie un one-night-stand.

Hihii, imi place francezule. :s122: >:D<

Continuam numaratoarea ok?:)

1. Ceea ce am spus eu era o parere proprie si o paranteza aruncata pe undeva si nu m-am referit la spusele tale neaparat, asta ca sa lamurim lucrurile.:)

2. Acuma sa ma scuzi, dar daca sa culcat cu tine ce o impiedica sa nu o faca si cu altul maine? Hai sa o gandim logic nu neaparat practic, nu o cunosc mai bine decat parintii ei este adevarat, comparatia este deplasata, dar nu este nevoie sa fac 1000 de povesti si scenarii, este o prima impresie pe care mi-o fac despre ea.....pot sa ma insel, pot sa nu ma insel, aici este cu dus intors, oricum dupa aia nu ne mai intalnim asa ca deja nu mai conteaza. O judec dupa fapte nu dupa persoana respectiva la urma urmei. :s104:

3. Asta mi-a placut :s122: , chiar cu riscul de a pastra imaginea de jackass, este o strategie asa cum si femeile le au pe ale lor, nu ma intereseaza ca ies sau nu ies eu baiat fain ca oricum ea iese cea mai "sifonata" din treaba asta.
Si fi sigur ca va fi un "one night-stand", ca nu am vazut sa se lase cu relatii serioase dupa aia decat foarte rar, eventual daca se inteleg bine la pat......si treaba asta este cea mai intalnita, sexul de care au parte il vor gasi foarte greu in viitor in opinia multora.

Las, imatur si responsabil......hmmmm, niste cuvinte grele ai spus pe acolo, eu nu-s de acord cu asta, EU NU JUDEC NICIODATA dar aici este singura exceptie cand o fac, este ca si atunci cand eu fac sex cu ea si o parasesc. Cate cuvinte grele foloseste ea atunci? In prima instanta o sa spuna "idiotul, doar sa folosit de mine".....sper ca ai prins ideea.

Oricum, nu prea cred eu ca dupa ce te culci tu cu o fata necunoscuta, ai o parere asa buna despre ea.....dar fie, oricum inclin sa cred ca ti-ai schimbat ideile de cand esti in Franta si acolo mentalitatea este alta ca banuiesc ca atunci cand stateai in Romania nu mai gandeai asa. Nu am dreptate nu? :s118:

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby copilasu_l on Tue Sep 26, 2006 9:32 pm

Ca facem dragoste(desi e mult spus) de la prima intalnire, ca o facem de la a doua, ca o facem peste o luna, sau dupa..."n" timp, ea ramane aceeasi, parerea mea despre ea nu se va schimba si nu vad nici un motiv pentru care nu s-ar putea continua cu o frumoasa relatie. Atat timp cat nu deranjeaza pe nimeni nu vad absolut nici o problema.
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby amanda on Tue Sep 26, 2006 10:29 pm

Scuze ca ma amestec in aluat... dar chiar cred ca iese aiurea stratagia ta Catalin, adica fata daca s-a simtit atrasa de tine si a vrut sa se culce cu tine pentru ca a luat-o atat de tare valul incat crede ca e indragostita de tine la prima vedere si nu crede ca are de ce sa astepte si tu zici da... ca nu vrea numai ea, e o ...? Nu e putina ipocrizie din partea ta sa o arati pe ea cu degetul si sa o lasi in balta desi ati 'conlucrat'?

Si cu cei care se casatoresc la a treia intalnire ce se intampla, mai ales daca si raman impreuna 20 de ani? Incerc sa imi imaginez ca nu toate femeile sunt .... daca au o mentalitate mai putin canonica. Aceeasi intrebare 'Un barbat care face sex la prima intalnire e un Don Juan si atat?' o am pentru tine. Nu arunca piatra decat daca te stii fara pata...

Si la faza ca daca s-a culcat cu tine se culca si cu altul la fel... se poate face usor trecerea la gen masculin.

[ot] Sper sa nu mi-o iei in nume de rau ca am venit sa te critic. :) [/ot]

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Wed Sep 27, 2006 12:19 am

@Catalin ... we get this topic on fire ! :D Kewl :P

La intrebarea ta cu mentalitatea: nu pot sa zic ca atunci cand eram in RO aveam o parerea foarte puternica despre asta... cred ca era ceva mai putin cristalizata. Nici nu aveam atata experienta (de viata si de relatii) si nici nu am intalnit atat de multe tipuri de culturi si de oameni incat sa pot sa zic cu certitudine ca as fii parasit sau nu o fata dupa sex la prima intalnire.

Ce am invatat aici insa (si ce e foarte util) e ca fetele sunt vulnerabile rau, de foarte multe ori. Si ca e destul doar sa asculti cu atentie si sa o tii in brate ca sa se ataseze intr-atat incat sa fie dispusa sa vina la tine acasa (sau la ea) din prima seara... si asta pur si simplu pt ca simtea nevoia de afectiune si intelegere ... si de aici pana la sex la prima intalnire cu o fata care are un simt moral destul de puternic nu e chiar asa de mare pasul... si cand am aflat de fapt chestia asta pe pielea mea am incetat sa le mai judec dupa faptul ca cedeaza sau nu la prima intalnire.

As simple as that...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Wed Sep 27, 2006 1:18 am

amanda wrote:Scuze ca ma amestec in aluat... dar chiar cred ca iese aiurea stratagia ta Catalin, adica fata daca s-a simtit atrasa de tine si a vrut sa se culce cu tine pentru ca a luat-o atat de tare valul incat crede ca e indragostita de tine la prima vedere si nu crede ca are de ce sa astepte si tu zici da... ca nu vrea numai ea, e o ...? Nu e putina ipocrizie din partea ta sa o arati pe ea cu degetul si sa o lasi in balta desi ati 'conlucrat'?
Si cu cei care se casatoresc la a treia intalnire ce se intampla, mai ales daca si raman impreuna 20 de ani? Incerc sa imi imaginez ca nu toate femeile sunt .... daca au o mentalitate mai putin canonica. Aceeasi intrebare 'Un barbat care face sex la prima intalnire e un Don Juan si atat?' o am pentru tine. Nu arunca piatra decat daca te stii fara pata...
Si la faza ca daca s-a culcat cu tine se culca si cu altul la fel... se poate face usor trecerea la gen masculin.

Amanda, iti raspund pe rand ca asa este frumos::)

1. In primul rand mai acuzat aiurea la primul paragraf, daca te uiti cu o pagina in urma am specificat ca singura varianta in care accept sexul de la prima intalnire este fix aia care ai scris-o tu asa ca nu ma mai repet.....da in urma cu o pagina si citeste. :s104:

2. Treaba aia cu casatoritul la a treia intalnire era undeva pe vremea parintilor tai, in ziua de azi nu mai gasesti asa ceva si cei care o fac sunt inconstienti parerea mea, exceptiile sunt 1% cred.

3. Topicul era strict despre femei, nimeni nu scuza barbatii care sunt cei mai mari curvari de pe lumea asta.....banuiesc ca ti-am raspuns la intrebare.=))

4. "Nu arunca piatra decat daca te stii fara pata"..............sa stii ca arunc piatra de 1000 de ori si asta pentru ca nu am facut niciodata sex de la prima intalnire, am facut-o la a treia, a patra si tot asa, ocazii au fost dar nu am facut-o avand motivele mele si daca ma compar cu 10 femei care fac sex de la prima intalnire ar insemna ca am mai multa mandrie si onoare decat ele.:))

5. Aceeasi situatie este si aici, asta ca sa iti raspund la ultima propozitie, nimeni nu ii intrece pe barbati la asta dar dupa cum am spus vorbeam de femei pentru ca de barbati se stie deja de ce sunt in stare. :s123:

Ideea este simpla daca tot ai insistat cu barbatii:

DIN PUNCTUL ASTA DE VEDERE AMBELE SEXE SUNT EGALE.

[ot] Nu m-am suparat deloc sa stii, fiecare isi sustine parerea ca de asta scriem pe FORUM, in astfel de situatii fiecare scrie ce crede si eventual daca nu coincid parerile, sa ne contrazicem. :* [/ot]

Mindlord, mi-a placut ultima propozitie, dar dupa cum tu ai spus-o chestia asta ai descoperit-o acolo nu aici.:)
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Danny on Wed Sep 27, 2006 5:39 am

Am rasfoit ce ati scris aici despre subiect, insa eu raman pe pozitia mea. Am mers in cluburi pe aici si am ramas stupefiat de faptul ca 99% din fete abia se tineau pe picioare de bete ce erau si le luau baietii si le faceau felul de le sareau capacele. Daca discutam despre o astfel de intalnire, pentru mine alea sunt niste carpe si nimic mai mult, fara respect de sine si de Dumnezeu care le vede pe toate.

Intr-o alta ordine de idei, se poate sa intalnim o situatie particulara, o prima intalnire, total nevinovata, care se dovedeste a fi dragoste la prima vedere. Totul se dezvolta intr-un sarut patimas, o sticla de sampanie, etc, apoi se lasa si cu alte treburi fara sireturi. Chiar si asa, sunt foarte conservator. Eu am asteptat intotdeauna de la o fata precautie si respect fata de sine si am gasit asta din fericire.

Tind sa-i dau dreptate lui Catalin, in mare parte gandeste ca mine. Eu de la o fata astept muuult mai mult decat sex la prima intalnire, aia e deja imitatie dupa mentalitatea "democratica"... prost inteleasa. Hai sa facem si un oral, daca tot suntem in paine, nu? Ce pana mea... macar sa intram in UE calumea si sa gandim si noi occidental.
TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Postby Keira on Wed Sep 27, 2006 10:11 am

2'. In alta oridine de idei o fata usoara mi se pare ca e o fata care are o reputatie in primul rand... poate ca gresesc si ar trebui sa o consider usoara si pe o fata care dupa luni/ani de frustrare acumulata si dorinte refulate/ vise neimplinite cedeaza intr-o seara unui baiat care a reusit sa exprime mai frumos faptul ca doreste sex, sa faca un gest mai tandru si astfel sa o prinda intr-un moment de slabiciune..... mda.... poate dupa voi si astea sunt usoare... Dar vai !! S-a culcat la prima intalnire cu el! Clar e c***a! Coooooome on !

Fii sigur ca nu vorbeam de fetele care au cedat numai o data ci de cele care au un obicei din a face sex din prima seara, crezand ca e ceva normal, cand, de fapt, isi creeaza o reputatie de fete usoare. C**ve sunt cele care se vand. Celelalte sunt doar fete/femei usoare :s069:
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby catza on Wed Sep 27, 2006 10:21 am

Dupa un timp relatia cu fata rescpectiva o sa fie cam in felul urmator:

"Tzii femeia de mana, da tzi-o f*t altii, esti de treaba!"
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului