MindLord wrote:3. @ Catalin: tu ai presupus in reply tau ceva ce nu era insinuat nicaieri in topic: faptul ca fata care s-a culcat cu mine se mai culca dupa si cu restul cartierului... mda ... De unde si pana unde ai ajuns la asta din ceea ce am scris eu ? .. pai atunci de ce sa o mai ascultam ce zice ? deja ne uitam la ea si construim 1000 de povesti despre ea si o sa o cunoastem in 3 secunde mai bine decat o cunosc parintii ei!
4. inca una pt Catalin

(luv ya pal

) cum ziceam si la 2" ceea ce ai zis tu ca daca faci sex la prima intalnire doar ca sa testezi si apoi ca da ii dai papucii pt ca sigur nu o sa fie relatie intre voi... hmmm... aici chiar ca tu ai fi un jackass! Nu conteaza daca fata e sau nu una usoara (doar ai zis ca oricum o parasesti), dar tu tot nu prea iesi baiat fain din toata chestia asta, doar daca nu cumva ii zici si ei ca o sa fie un one-night-stand.
Hihii, imi place francezule.
Continuam numaratoarea ok?:)
1. Ceea ce am spus eu era o parere proprie si o paranteza aruncata pe undeva si nu m-am referit la spusele tale neaparat, asta ca sa lamurim lucrurile.
2. Acuma sa ma scuzi, dar daca sa culcat cu tine ce o impiedica sa nu o faca si cu altul maine? Hai sa o gandim logic nu neaparat practic, nu o cunosc mai bine decat parintii ei este adevarat, comparatia este deplasata, dar nu este nevoie sa fac 1000 de povesti si scenarii, este o prima impresie pe care mi-o fac despre ea.....pot sa ma insel, pot sa nu ma insel, aici este cu dus intors, oricum dupa aia nu ne mai intalnim asa ca deja nu mai conteaza. O judec dupa fapte nu dupa persoana respectiva la urma urmei.
3. Asta mi-a placut

, chiar cu riscul de a pastra imaginea de jackass, este o strategie asa cum si femeile le au pe ale lor, nu ma intereseaza ca ies sau nu ies eu baiat fain ca oricum ea iese cea mai "sifonata" din treaba asta.
Si fi sigur ca va fi un "one night-stand", ca nu am vazut sa se lase cu relatii serioase dupa aia decat foarte rar, eventual daca se inteleg bine la pat......si treaba asta este cea mai intalnita, sexul de care au parte il vor gasi foarte greu in viitor in opinia multora.
Las, imatur si responsabil......hmmmm, niste cuvinte grele ai spus pe acolo, eu nu-s de acord cu asta, EU NU JUDEC NICIODATA dar aici este singura exceptie cand o fac, este ca si atunci cand eu fac sex cu ea si o parasesc. Cate cuvinte grele foloseste ea atunci? In prima instanta o sa spuna "idiotul, doar sa folosit de mine".....sper ca ai prins ideea.
Oricum, nu prea cred eu ca dupa ce te culci tu cu o fata necunoscuta, ai o parere asa buna despre ea.....dar fie, oricum inclin sa cred ca ti-ai schimbat ideile de cand esti in Franta si acolo mentalitatea este alta ca banuiesc ca atunci cand stateai in Romania nu mai gandeai asa. Nu am dreptate nu?
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."