Keira wrote:Da stiu ca voi vreti din prima seara...
Atunci cum descrii tu o fata usoara? Ce inseamna dupa tine o fata usoara?

Finally a challenge !
(vad ca sunt la moda numaratorile mai cataline ... permiti sa te copiez ?

)
1 . Noi nu vrem din prima seara! Vrem inca din noaptea dinainte de intalnire, de la amiaza cand incepem sa ne facem dusul si apoi seara cand ne imbracam

.... Si sa nu mai aud chestii de genul ca voi nu vreti asta... Si voua va place, ca daca nu eu zic ca nu ne-am mai tot certa atat

... atat ca sunt alte chestii prioritare!
2. Hmm... cum descriu o fata usoara?

.. pai in primul rand orice sub 50 de kilograme o consider usoara... asta nu inseamna ca cele peste 50 kg ar rupe spatele
2'. In alta oridine de idei o fata usoara mi se pare ca e o fata care are o reputatie in primul rand... poate ca gresesc si ar trebui sa o consider usoara si pe o fata care dupa luni/ani de frustrare acumulata si dorinte refulate/ vise neimplinite cedeaza intr-o seara unui baiat care a reusit sa exprime mai frumos faptul ca doreste sex, sa faca un gest mai tandru si astfel sa o prinda intr-un moment de slabiciune..... mda.... poate dupa voi si astea sunt usoare... Dar vai !! S-a culcat la prima intalnire cu el! Clar e c***a! Coooooome on !
2". Ideea de fata usoara mi se pare ca se aplica doar la cineva care face asta in mod constant! (aproape) Oricine mai face greseli in viata... si poate sexul in prima seara este una dintre ele. Dar daca este un caz singular si o sa se intample exact cu tipul viselor ei nu mi se pare deloc o greseala. Si daca el ar parasi-o doar pentru asta, fara sa INCERCE macar sa o descopere, atunci asta chiar ca mi se pare greseala!
3. @ Catalin: tu ai presupus in reply tau ceva ce nu era insinuat nicaieri in topic: faptul ca fata care s-a culcat cu mine se mai culca dupa si cu restul cartierului... mda ... De unde si pana unde ai ajuns la asta din ceea ce am scris eu ? .. pai atunci de ce sa o mai ascultam ce zice ? deja ne uitam la ea si construim 1000 de povesti despre ea si o sa o cunoastem in 3 secunde mai bine decat o cunosc parintii ei!
4. inca una pt Catalin

(luv ya pal

) cum ziceam si la 2" ceea ce ai zis tu ca daca faci sex la prima intalnire doar ca sa testezi si apoi ca da ii dai papucii pt ca sigur nu o sa fie relatie intre voi... hmmm... aici chiar ca tu ai fi un jackass! Nu conteaza daca fata e sau nu una usoara (doar ai zis ca oricum o parasesti), dar tu tot nu prea iesi baiat fain din toata chestia asta, doar daca nu cumva ii zici si ei ca o sa fie un one-night-stand...
Concluzie, ca prea ma intind: Desi se pare ca deja sunt pe cale sa castig titlul de obsedatul sexual al forumului (

watch out!

) ceea ce voiam sa zic mai sus era simplu: Sa judeci pe cineva dupa o singura actiune luata afara din orice context ( nu ii cunosti restul vietii daca e prima intalnire) si sa ii pui o stigmata pentru ceva la care si tu ai fost partas ... hmmm... sincer... mi se pare imatur, las si iresponsabil.
PS: sper ca nu am ranit pe nimeni...
PS 2: puteti sari pe mine
PS 3: ... tre sa ma mai scot si eu un pic sa las o impresie de nice guy pe final

... foarte sincer va zic ca si eu am retineri uneori in a incepe o relatie cu o fata care se lasa prea usor... nu ca nu m-as bucura

(sa nu fiu inteles gresit).. oricum ceea ce voiam sa zic e ca nu doar felul in care o fata raspunde la tot ce fac eu intr-o seara o sa determine viitorul nostru ca si cuplu... pt aia trebuie muuuult mai mult
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!