If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sex de la prima intalnire

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby Vaal on Mon Sep 25, 2006 1:05 am

eu nush ce sa zic... nu prea am o parere buna despre fetele kre fac asta dar e treaba lor.. eu zic k depinde si varsta.. de ex: sa am 30 ani, sa fiu singura si sa am kef de o partida.. nu vad de ce nu m-as rezolva? :D k oricum fata mare nu mai sunt de mult si sa presupunem k am destui la activ.. :P dar dak esti o pustoaica de 16 ani ... mie mi se pare destul de dobitoaca faza.. de la varsta asta sa nu mai stii kti au fost? si ar mai fi o kestie... e una sa o faci de la prima intalnire cu unul kre ti se pare tie k e special (sa zicem k u crezi in dragoste la prima vedere sau pur si simplu te atrage f mult) si alta sa o faci cu oricare te baga in seama si iti place kt de kt...

eu personal... nu ma vad facand asa ceva! kt despre prietenele mele... probababil le-as dojeni dar nu cred k mi-as skimba parerea despre ele.. un caz il represinta o amica de a mea ... s-a dus cu unul la mare.. ink nu erau impreuna (ea nu era decisa dak sa fie cu el sau nu) si s-a culcat cu el. cred k au facut 2 ani in august de knd sunt impreuna :) desi a actionat contrar principiilor mele nu am considerat-o c*^$va pt k stiu k ea e mai...nush cum.. poate mai aeriana de felul ei si vede viata in roz

51% angel, 49% devil! Don't push it!
Vaal

Descurcaret
Descurcaret

Postby Ice on Mon Sep 25, 2006 1:20 am

Sexul la prima intalnire .... hmmm pai depinde de tine si de el / ea. Nu poti judeca un om dupa acest lucru, mi se pare inuman. Ca sa ma explic, ea il place pe el de ceva vreme, el nu o observa din diverse motive (bere, femei, biliard .... d'ale masculilor) ajung intr-o perioada, cand constientizeaza amandoi prezenta celuilalt si decid sa inceapa o relatie. In clipa respectiva eu nu as judeca sexul la prima intalnire... poate ea sau chiar si el aveau fantezii de ceva vreme, fantezii ce bineinteles ii implicau direct.

" paBEREA mea "... vorba lu' Milliss, fiecare isi traieste viata asa cum vrea iar o tipa daca se culca cu un tip direct de la prima intalnire, nu trebuie neaparat catalogata drept o "usuratica" poate chiar a vrut sa se dedeice total acelui om. Cunosc persoane de sex feminin care in felul asta si-au pierdut virginitatea. asa ca .....

Iubesti, dar tii totul ascuns in tine, cand ti se ofera ocazia sa ai persoana iubita si sincer sa faci cu el / ea mai tot ce ai trait doar in vis pana acum, TRUST ME ... profiti din orice unghi.

Trebuie totusi mentionat ca Romania nu a ajuns la un nivel de "democratie" atat de evoluat incat sa putem defini sexul ocazional. La noi chestia asta inca e catalogata ca "act de prostitutie", sincere pareri de rau, inca suntem o tara inapoiata, cal putin ca gandire.
Frchterlich/ ist einer, der nicht zu verlieren hat. Teribil/ este acela care nu are nimic de pierdut. ( Goethe).

:s058: Silence is the virtue of fools. :s058:
Ice

membru special
membru special

Postby Nina on Mon Sep 25, 2006 9:30 am

Eu sunt perfect de acord cu ice si chiar cred ca nu trebuie considerata o usuratica fata care face sex de la prima intalnire. Daca aceasta prima intalnire coincide si cu prima oara cand il vezi, atunci poti da vina pe o pasiune prea arzatoare....daca insa e o prima intalnire intre oameni care se cunosc, se schimba lucururile.
Si cred ca un barbat poate cataloga o tipa drept usuratica si dupa alte criterii decat numarul de intalniri scurse pana au facut sex.

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Keira on Mon Sep 25, 2006 9:37 am

MindLord wrote:Sa va spun cum mi se pare mie intrebarea ninei.. traducere: Cati dintre voi credeti in aparente si cati va bazati pe ceea ce stiti cu adevarat despre o fata ? Cam la asta se rezuma tot atunci cand judeci o fata doar dupa faptul ca s-a culcat cu tine!
Sincer nu sunt deloc de acord cu ce a zis Keira! Atractia fizica nu are nimic de a face cu atractia pt celelalte calitati!
Incetati mai fetelor sa mai ganditi ca daca "cedati" din prima seara sunteti considerate prostituate si daca nu, maici! Coooome on! Nu stiu cati dintre voi v-ati dat seama ca am trecut in mileniul 3 !!!!

Da stiu ca voi vreti din prima seara... :lalala:

Atunci cum descrii tu o fata usoara? Ce inseamna dupa tine o fata usoara? :mancand:
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Mon Sep 25, 2006 11:00 am

Hai mai terminati cu prostiile.....cum naiba te culci de la prima intalnire si esti si mandra de asta?=))

Parerea mea intr-o oarecare ordine:

1. Fata care se culca cu cineva de la prima intalnire este o .......... si puteti sa comentati si sa ma judecati cat vreti, o fata cu principii, valori si demnitate nu face asa ceva si mai ales cu un necunoscut de la prima intalnire. Eu nu vad cu ochi buni sa te culci cu cineva despre care nu stii nimic, este atractie fizica si atat......iar faptul ca suntem in mileniul 3 nu are nici o legatura cu ce ai spus tu Mindlord, adica iti convine sa te culci cu ea si dupa aia sa mai ia 3 cartiere la rand ca ce cu aia 20 de barbati care ii cunoaste maine nu poate sa faca sex sau cum? Si culmea sa mai ai si o relatie cu ea.=)) .....am vazut, intalnit, sictirit, de gagici din astea periculoase. :sht-up:

2. M-as culca cu o fata de la prima intalnire dar numai ca sa o supun la un oarecare test sa vad cat de departe poate ajunge cu mine. Despre relatie nici nu poate fi vorba, daca sa culcat cu mine din prima seara, este clar ca nu poate fi o fata de "cursa lunga" si o poate face maine seara cu altul fara nici un fel de probleme.

3. Mindlord, suntem in mileniul 3, sexul nu mai este o rusine asta se stie, dar ceea ce spui tu mi se pare total deplasat, daca tie iti convine sa te culci cu una diseara si tu sa ramai impreuna cu ea, atunci GO ahead. Si mai vorbesti de judecat, pai normal ca o judec daca se lasa asa usor, poate nu o cunosc deloc ca persoana si nu o judec, foarte adevarat ce ai spus tu, dar din punctul asta de vedere o sa o judec pentru ca aici vorbim de principii, demnitate si tarie de caracter. Tot respectul pentru fetele care nu se lasa usor. >:D<

4. Nina, ai zis ceva de o pasiune arzatoare, astea-s scuze, ma apuca nebuneala cand aud scuze ieftine ca nu mi-am dat seama si nu am stiut ce fac, sa fim seriosi macar mergi cu capul plecat dar taci din gura. :sht-up:

5. 100% de acord cu ce a postat Ice, aici deja de schimba datele problemei, daca fata place baiatul de mult atunci are circumstante atenuante, si vorba lui daca iubesti si tii in tine si se iveste ocazia profiti din plin.
Este singura varianta in care accept sexul de la prima intalnire, sunt persoane care chiar o fac din dragoste.

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Leon on Mon Sep 25, 2006 11:47 am

mai oameni buni ce va contraziceti mai asa. haideti sa va zic ceva in fond si la urma urmei fiecare fata face ce vrea cu corpul sau si nu trebuie judecata.

cine sunt eu sau tu sau altii spre exemplu sa o judec pe x ca sa culcat din prima seara cu y.

eu am o vorba "fiecare face ce vrea dar sa faca cu cap". adica daca sa culcat fata cu tine din prima seara nu incepe sa te lauzi ca am facut am dres ce tare sunt, ca din cauza asta se afla si fetele sunt catalogate usuratice.
Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Catalin on Mon Sep 25, 2006 11:59 am

Leon, normal ca fiecare face ce vrea dar vorbeam despre subiectul in sine ca de asta a fost deschis, fiecare isi spune parerea si gata.

Eu nu-s de acord si atat. :s104:
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Keira on Mon Sep 25, 2006 12:54 pm

Catalin wrote:Hai mai terminati cu prostiile.....cum naiba te culci de la prima intalnire si esti si mandra de asta?=))

Parerea mea intr-o oarecare ordine:

1. Fata care se culca cu cineva de la prima intalnire este o .......... si puteti sa comentati si sa ma judecati cat vreti, o fata cu principii, valori si demnitate nu face asa ceva si mai ales cu un necunoscut de la prima intalnire. Eu nu vad cu ochi buni sa te culci cu cineva despre care nu stii nimic, este atractie fizica si atat......iar faptul ca suntem in mileniul 3 nu are nici o legatura cu ce ai spus tu Mindlord, adica iti convine sa te culci cu ea si dupa aia sa mai ia 3 cartiere la rand ca ce cu aia 20 de barbati care ii cunoaste maine nu poate sa faca sex sau cum? Si culmea sa mai ai si o relatie cu ea.=)) .....am vazut, intalnit, sictirit, de gagici din astea periculoase. :sht-up:

2. M-as culca cu o fata de la prima intalnire dar numai ca sa o supun la un oarecare test sa vad cat de departe poate ajunge cu mine. Despre relatie nici nu poate fi vorba, daca sa culcat cu mine din prima seara, este clar ca nu poate fi o fata de "cursa lunga" si o poate face maine seara cu altul fara nici un fel de probleme.

3. Mindlord, suntem in mileniul 3, sexul nu mai este o rusine asta se stie, dar ceea ce spui tu mi se pare total deplasat, daca tie iti convine sa te culci cu una diseara si tu sa ramai impreuna cu ea, atunci GO ahead. Si mai vorbesti de judecat, pai normal ca o judec daca se lasa asa usor, poate nu o cunosc deloc ca persoana si nu o judec, foarte adevarat ce ai spus tu, dar din punctul asta de vedere o sa o judec pentru ca aici vorbim de principii, demnitate si tarie de caracter. Tot respectul pentru fetele care nu se lasa usor. >:D<

Ma bucur ca ma mai aproba si pe mine cineva :s195:
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby amanda on Mon Sep 25, 2006 6:43 pm

In general varianta e proasta... si in particular tot proasta e, chiar daca e o atractie..... mare, atunci cand vorbesti de o relatie. Daca vine o relatie dupa un dorit one-night-stand ceea ce mi se pare ciudat... se poate sa iasa ok.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby MindLord on Tue Sep 26, 2006 12:27 am

Keira wrote:Da stiu ca voi vreti din prima seara... :lalala:

Atunci cum descrii tu o fata usoara? Ce inseamna dupa tine o fata usoara? :mancand:

Finally a challenge ! :D
(vad ca sunt la moda numaratorile mai cataline ... permiti sa te copiez ? :P )

1 . Noi nu vrem din prima seara! Vrem inca din noaptea dinainte de intalnire, de la amiaza cand incepem sa ne facem dusul si apoi seara cand ne imbracam :D .... Si sa nu mai aud chestii de genul ca voi nu vreti asta... Si voua va place, ca daca nu eu zic ca nu ne-am mai tot certa atat :s104: ... atat ca sunt alte chestii prioritare!

2. Hmm... cum descriu o fata usoara? :-? .. pai in primul rand orice sub 50 de kilograme o consider usoara... asta nu inseamna ca cele peste 50 kg ar rupe spatele :D

2'. In alta oridine de idei o fata usoara mi se pare ca e o fata care are o reputatie in primul rand... poate ca gresesc si ar trebui sa o consider usoara si pe o fata care dupa luni/ani de frustrare acumulata si dorinte refulate/ vise neimplinite cedeaza intr-o seara unui baiat care a reusit sa exprime mai frumos faptul ca doreste sex, sa faca un gest mai tandru si astfel sa o prinda intr-un moment de slabiciune..... mda.... poate dupa voi si astea sunt usoare... Dar vai !! S-a culcat la prima intalnire cu el! Clar e c***a! Coooooome on !

2". Ideea de fata usoara mi se pare ca se aplica doar la cineva care face asta in mod constant! (aproape) Oricine mai face greseli in viata... si poate sexul in prima seara este una dintre ele. Dar daca este un caz singular si o sa se intample exact cu tipul viselor ei nu mi se pare deloc o greseala. Si daca el ar parasi-o doar pentru asta, fara sa INCERCE macar sa o descopere, atunci asta chiar ca mi se pare greseala!

3. @ Catalin: tu ai presupus in reply tau ceva ce nu era insinuat nicaieri in topic: faptul ca fata care s-a culcat cu mine se mai culca dupa si cu restul cartierului... mda ... De unde si pana unde ai ajuns la asta din ceea ce am scris eu ? .. pai atunci de ce sa o mai ascultam ce zice ? deja ne uitam la ea si construim 1000 de povesti despre ea si o sa o cunoastem in 3 secunde mai bine decat o cunosc parintii ei!

4. inca una pt Catalin :P (luv ya pal :D ) cum ziceam si la 2" ceea ce ai zis tu ca daca faci sex la prima intalnire doar ca sa testezi si apoi ca da ii dai papucii pt ca sigur nu o sa fie relatie intre voi... hmmm... aici chiar ca tu ai fi un jackass! Nu conteaza daca fata e sau nu una usoara (doar ai zis ca oricum o parasesti), dar tu tot nu prea iesi baiat fain din toata chestia asta, doar daca nu cumva ii zici si ei ca o sa fie un one-night-stand...

Concluzie, ca prea ma intind: Desi se pare ca deja sunt pe cale sa castig titlul de obsedatul sexual al forumului ( :rosii: watch out! :P ) ceea ce voiam sa zic mai sus era simplu: Sa judeci pe cineva dupa o singura actiune luata afara din orice context ( nu ii cunosti restul vietii daca e prima intalnire) si sa ii pui o stigmata pentru ceva la care si tu ai fost partas ... hmmm... sincer... mi se pare imatur, las si iresponsabil.

PS: sper ca nu am ranit pe nimeni...
PS 2: puteti sari pe mine :box:
PS 3: ... tre sa ma mai scot si eu un pic sa las o impresie de nice guy pe final :D ... foarte sincer va zic ca si eu am retineri uneori in a incepe o relatie cu o fata care se lasa prea usor... nu ca nu m-as bucura :P (sa nu fiu inteles gresit).. oricum ceea ce voiam sa zic e ca nu doar felul in care o fata raspunde la tot ce fac eu intr-o seara o sa determine viitorul nostru ca si cuplu... pt aia trebuie muuuult mai mult
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala