If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Sex de la prima intalnire

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Sex de la prima intalnire

Postby Nina on Sat Sep 23, 2006 12:21 pm

Ce parere ai avea despre o tipa care accepta sa faceti dragoste de la prima intalnire? Ai putea totusi sa dezvolti o relatie cu ea? Ar fi asta o arma cu care sa te cucereasca, sau o arma folosita chiar impotriva ei? (pentru baieti)
Ai putea face sex de la o prima intalnire daca te simti foarte atrasa de el? Ai avea curaj sa uiti de inhibitii pentur o noapte? Daca o prietena ar face asta, ai privi-o cu alti ochi? (pentru fete)

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby MindLord on Sat Sep 23, 2006 2:37 pm

hmmm... cred ca aleg primul set de intrebari :D
Ce parere am despre ea....:-? ... o parere foarte buuna :P
Si acuma serios (sa vad pe aia care zic ca pana acuma nu am fost :) ) chiar nu mi se pare un criteriu decisiv in alegerea unei prietene faptul ca a facut sau nu sex la prima intalnire ... conteaza si asta intr-o masura mica, dar daca mie mi-a placut de ea si ei de mine si amandoi am fost de acord cu asta ... suntem adulti amandoi ( in majoritatea cazurilor :P) si putem sa traim cu deciziile luate de maniera responsabila
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby a_soul_4_u on Sat Sep 23, 2006 5:52 pm

Pai de la prima intalnire..... poate da.... dar eu spun asa no way... tre sa fii sigur ce hram poarta .... nu de alta dar dak a doua zi te trezesti cu nijte musafiri ce itzi provoaca nisjte diconforturi sa spunem.... :D

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby ancatorben on Sat Sep 23, 2006 6:56 pm

nu prea buna normal la prima intilnire nu se face sex parerea mea
ancatorben

Invatacel
Invatacel

Postby Keira on Sun Sep 24, 2006 10:49 am

Fata care face sex de la prima intalnire = fata (foarte) usoara

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Sun Sep 24, 2006 11:13 am

Cred ca as accepta sex-ul la prima intalnire numai daca atractia dintre noi ar fi mare si daca as vedea ca totusi este un pic coapta si la neuroni sa stie in ce se baga :P .... nu cred ca fata este foarte usoara cum a spus keira.....aici intervine problema aia care o au toate fetele...ca daca se culca cu mai multi sau se lasa cucerita in acest sens foarte usor capata o reputatie proasta in timp ce daca barbatul obtine ceea ce vrea este catalogat "macho"... aici depinde de fata , de baiat , de anturajele amandurora si mai e ceva da am uitat :don't-know:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby Keira on Sun Sep 24, 2006 11:31 am

Am pus "foarte" intre paranteze pentru ca poate fi si usoara si foarte usoara, depinde de caz.

Nu e vorba de reputatie ci de respectul de sine.

Cat despre conceptia de care spui e general valabila. Foarte putini baieti respecta o fata care obisnuieste sa se culce cu ei de la prima intalnire. Plus ca ingreuneaza foarte mult formarea unei relatii stabile. Ei gandesc (majoritatea) : "Daca la mine a mers din prima, inseamna ca si la altii a fost si va fi la fel" ;)
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Sun Sep 24, 2006 12:47 pm

Nu as face asta insa nici nu as judeca o fata daca ar face asta :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby MindLord on Sun Sep 24, 2006 2:35 pm

Sa va spun cum mi se pare mie intrebarea ninei.. traducere: Cati dintre voi credeti in aparente si cati va bazati pe ceea ce stiti cu adevarat despre o fata ? Cam la asta se rezuma tot atunci cand judeci o fata doar dupa faptul ca s-a culcat cu tine!
Sincer nu sunt deloc de acord cu ce a zis Keira! Atractia fizica nu are nimic de a face cu atractia pt celelalte calitati!
Incetati mai fetelor sa mai ganditi ca daca "cedati" din prima seara sunteti considerate prostituate si daca nu, maici! Coooome on! Nu stiu cati dintre voi v-ati dat seama ca am trecut in mileniul 3 !!!!
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

tot eu

Postby ancatorben on Sun Sep 24, 2006 4:48 pm

in alte tari(mi-a spus o prietena)cum ar fi Germania sexul la prima intalnire e ceva normal,nu te crede nimeni "usoara" :s093:
ancatorben

Invatacel
Invatacel

Next

Return to Educatie Sexuala