Ce tin eu minte din copilaria mea...hmm sa vedem.. :
injuram cat 4 de alde noi de acuma , fumam tigari furate de la tata , nu aveam ora de intrat in casa pt ca ai mei nu prea au dat 70 de bani pe mine sau pe fratemiu decat atunci cand lumea se uita...(acuma nu e diferit numai ca am invatat sa ma sterg singur la c#r) , nu vroiam la scoala , si am invatat sa citesc de la bunici caci inca o data ai mei aveau alta treaba....
A fost foarte palcut cand la nu stiu cati ani asa deodata ai tai vin , te iau pe tine si pe fratele tau de la joaca si va spun ca au pierdut apartamentul..vai ce momente de vis...numai spun ca a fost un orgasm continuu perid ce a urmat...dar ma rog..
Ce mai tin eu minte... sa nu mai zic de partiel rele ...sa zic si ca daca nu era o femeie foarte speciala care m-a ajutat sa vad ca acolo sus e cineva si se uita (multumesc Ica

) acuma eram pe undeva pe afara jefuind vreun mos sau pe vreunu din voi...
Multumesc Lui Dumnezeu ca mi-a dat oleaca de apa la minte si in rest am icnercat sa ma descurc... dar stai ca deviez... cam asa a fost copilaria mea..o barca sperta salvata de la scufundare....Inca ma mai gandesc la innec