If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

de ce ranim?

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby andreeam on Tue Sep 05, 2006 6:32 am

ianu666 wrote:Hmm... ai folosit generalul "avem". Nu stiu daca toti avem aceasta tendinta. Daca esti destul de matur, stii ce sa faci si cum sa faci, fara a rani pe cel de langa tine.

da...dar razbunarea asta e absolut involuntara[bine nu intotdeauna]...nu iti dai seama pana ce nu ai facut raul...iar chestia asta nu mi se pare ca tine tocmai de maturitate...

am gresit si eu la randul meu, si nu pt k sunt o persoana razbunatoare da chiar NU mi-am dat seama cand am facut-o..cum am zis si mai sus,dupa ce ai facut rau iti dai seama...cel putin asta e parerea mea.

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Leon on Tue Sep 05, 2006 6:49 am

[ot] sese un sfat vezi sa nu se intorca iar rota si vei suferi si mai mult ~x( ~x( ~x( :bang-bang-3: :bang-bang-3: [/ot]

cred ca razbunarea sta in caracterul fiecaruia dintre noi; adica de multe ori suferim din cauza unora sau a altora din cauza iubitei etc. greseala noastra este faptul ca de multe ori ne razbunam pe cine nu trebuie si cand nu trebuie.
sunt oameni care intradevar merita toata atentia; mai apoi sa ne dam seama si sa ne para rau ca i-am facut sa sufere.

suferinta o poti avea din nenumarate motive ceea ce nu intelegem noi este faptul ca ia face parte din destinul nostru;
asa ne este dat sa fim fericiti si sa suferim in egala masura.
Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby ^Angel^ on Wed Sep 06, 2006 10:09 am

ranim fara sa vrem si cand iubim si cand nu iubim...si in plus...e un fel de instinct de supravietuirea...daca ai fost ranit suflii si in iaurt si prin simplul fapt ca o faci poti rani pe cineva...parerea mea...hac :P

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Fri Sep 15, 2006 9:15 am

mai ranim uneori si cand suntem invidiosi... cel putin eu asta am inceput sa observ la unele persoane in ultima vreme :(
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby changer on Fri Sep 15, 2006 12:44 pm

ranim pentru ca am fost raniti la randu nostru si asa se tot duce de la o persoana la alta si uite asa lumea o sa inceapa sa nu mai creada ca exista cineva, sa uite ce este aia iubire pentru ca el/ea a fost ranit/a mult prea tare de catre fostu/a si ca nu mai vrea niciodata sa se implice asa tare(sau deloc) si restul :P
eu sincer prefer sa fiu ranit decat sa ranesc pentru ca stiu ca acea persoana nu are nici macar cea mai mik vina in legatura cu ce mi s-a intamplat mie(si ranind pe cineva intr-un fel ma autoranesc si pe mine :don't-know: ) desi dupa ce ai patit-o esti impins inconstient sa faci si tu cuiva rau de catre subconstientul nostru...; si chiar de ar avea vreo vina razbunarea este o mare prostie pe care foarta multe lume o practik, se gandesc ca daca ala sau aia mi-a facut rau eu de ce sa nu-i fac la randu meu lui sau ei?(gandul asta ar trebui :s112: sa nu existe)

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby BuRn on Fri Sep 15, 2006 1:47 pm

eu am ranit fara sa vreau acum....chiar prosteste fiindca eu in prostia mea de copil tampit am exagerat si am interpretat unele chestii aiurea mai mult sau mai putin....si am avut grija sa-l fac sa simta ce am simtit si eu....e prima data cand fac asta si ma simt groaznic si regret destul de mult....dar o sa-mi fie invatatura de minte
BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby phoenix on Tue Feb 06, 2007 9:15 pm

-pt ca nu gandim
-pt ca zicem da la mine cine se gandeste
-pt ca asa vrem
The harder they come the harder they fall.
phoenix

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Wed Feb 07, 2007 3:43 pm

phoenix wrote:-pt ca nu gandim

Nu cred. Poti sa ranesti o persoana pentru ca iti doresti sa o faci sa sufere, un fel de razbunare, dar poti sa ranesti fara sa iti dai seama, oricat ti-ai dori sa impiedici suferinta acelui om nu o poti face.
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Sweet Insanity on Wed Feb 07, 2007 3:59 pm

Ranim din orgoliu, din egoism, din dorinta de a sti ca si altcineva sufera, macar cat am suferit noi, daca nu mai mult, din suparare etc. In cele mai multe cazuri mintea si sentimentele profunde sunt incetosate de aceste trairi ce izbucnesc pe moment incat facem lucruri pe care le vom regreta mai tarziu.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby Hazard on Thu Feb 08, 2007 9:27 pm

ranim pt ca vrem, alteori pt ca nu se poate altfel, ranim pt ca nu se poate decat ori asa ori asa...
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Filosofie... despre dragoste