If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

ati avut o copilarie placuta?

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Postby Leon on Fri Sep 15, 2006 7:17 am

NU ai mei parinti nu au putut sau nu au stiut sa-mi ofere afectiunea si dragostea de care avem nevoie si in proportie de 50%am invatat singur ce este viata. :bang-bang-3: ~x( ~x( ~x(

Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Catalin on Fri Sep 15, 2006 12:09 pm

Da, copilaria mea a fost placuta dar a fost marcata de moartea mamei si a bunicilor care au insemnat enorm pentru mine.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby BuRn on Fri Sep 15, 2006 1:57 pm

da am avut o copilarie frumoasa....tot ce as schimba ar fi prezenta ca tatalui meu sa fi fost mai mare in viata mea.....in rest ok......

BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Alinutza_19 on Fri Sep 15, 2006 2:39 pm

am avut o copilarie destul de frumoasa....divortul alor mei nu m-a afectat de loc spre surprinderea mea...pot spune ca sunt unul din cazurile fericite....cu o copilarie de vis...pe care imi place sa cred ca inca o mai traiesc :P
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Sat Sep 16, 2006 11:52 pm

Ce tin eu minte din copilaria mea...hmm sa vedem.. :
injuram cat 4 de alde noi de acuma , fumam tigari furate de la tata , nu aveam ora de intrat in casa pt ca ai mei nu prea au dat 70 de bani pe mine sau pe fratemiu decat atunci cand lumea se uita...(acuma nu e diferit numai ca am invatat sa ma sterg singur la c#r) , nu vroiam la scoala , si am invatat sa citesc de la bunici caci inca o data ai mei aveau alta treaba....
A fost foarte palcut cand la nu stiu cati ani asa deodata ai tai vin , te iau pe tine si pe fratele tau de la joaca si va spun ca au pierdut apartamentul..vai ce momente de vis...numai spun ca a fost un orgasm continuu perid ce a urmat...dar ma rog..
Ce mai tin eu minte... sa nu mai zic de partiel rele ...sa zic si ca daca nu era o femeie foarte speciala care m-a ajutat sa vad ca acolo sus e cineva si se uita (multumesc Ica Image ) acuma eram pe undeva pe afara jefuind vreun mos sau pe vreunu din voi...
Multumesc Lui Dumnezeu ca mi-a dat oleaca de apa la minte si in rest am icnercat sa ma descurc... dar stai ca deviez... cam asa a fost copilaria mea..o barca sperta salvata de la scufundare....Inca ma mai gandesc la innec :bang-bang-3:

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby T_X on Sun Sep 17, 2006 12:01 am

cea mai frumoasa perioada a vietii mele de pana acum...si nu cred ca se va schimba lucru acesta...
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby emmy20 on Sun Oct 15, 2006 2:49 pm

daca as spune ca am avut o copilarie placuta as minti ....nu ,nu a fost frumoasa( dar bine ca a trecut:) )am avut si momente frumoase(nu zic ca nu au fost) dar in comparatie cu restul sunt ca o picatura intr-un ocean....
intr-o proportie f mica nu-mi pare rau ,pt ca acum vad viata asa cum e ,,nu mai visez cu ochii deschisi ci sunt cat se poate de realista(cel putin asa cred eu)si tot ce nu te ucide te face mai puternic ,,nu?:)
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby ashes on Sun Oct 15, 2006 2:52 pm

o, da. cea mai frumoasa perioada a vietii mele. damn it.
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby blair_witch on Sun Oct 15, 2006 8:25 pm

nu ! nu am avut o copilarie placuta ! nici nu o s`o am ! m`am maturizat prea repede ! m`am maturizat fortat cand am pierdut cele mai dragi persoane , dupa care parintii mei au divortat ... inca visez ca se va schimba ceva ...
Stop being normal, you scare me!!
blair_witch

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Mon Oct 16, 2006 8:37 pm

Dap! A mea a fost chiar placuta! Familia foarte iubitoare si aproape de mine, m-au sustinut tot timpul si incurajat. Desi nu pot sa zic ca am fost rasfatat, ai mei au facut tot ce au putut ca sa nu simt nici o lipsa.
In plus de asta am cel mai tare frate din lume, si daca are careva de comentat ceva de el WATCH OUT!! O sa aveti de a face cu mine!
In orice caz, tot prin ce am trecut de cand am fost mic pana acuma m-au facut ceea ce sunt azi si nu as schimba nimic! (atat ca unele persoane care au disparut in timp se fac si azi simtite.... )
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Familia si viata in familie