If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Viata dubla!

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Viata dubla!

Postby Catalin on Wed Sep 13, 2006 11:54 am

Duminica am iesit in oras cu un fost coleg de liceu si am mers la o pizza. Nu mai vorbisem cu el tocmai de la B.A.C asa ca mi-a mai povestit ce mai este cu viata lui.

Mereu a fost un baiat linistit si de "cursa lunga" cum imi place mie sa spun dar trebuie sa recunosc ca ma lasat cu gura cascata de data asta. Am aflat ca de 2 ani are o relatie cu o fata super draguta si m-am bucurat enorm cand a inceput sa imi povesteasca cate lucruri au facut impreuna in tot acest timp. La un moment dat ii suna telefonul, mi-am dat seama ca este prietena lui, si-au vorbit foarte dulce si la un moment dat a invitat-o sa vina si ea. A ajuns in 15 minute, s-a asezat, am vorbit, le statea foarte bine impreuna trebuie sa recunosc, parca ma vedeam pe mine in urma cu ceva timp.
Intr-o fractiune de secunda apare o alta fata la masa noastra, si il ia de gat pe prietenul meu la care ii spune:
-"Ce faci iubitule?"
Sa albit la fata si eu eram tare nedumerit.

Prietena lui se ridica de la masa si o intreaba:
-"Buna dar tu cine esti?"
-"Sunt prietena lui."
-"Ce chestie si eu sunt prietena lui."

Atunci mi-am dat seama ca de fapt prietenul meu pe care il cunoasteam atat de bine, avea o "viata dubla" si isi impartea timpul intre cele 2 fete, una care il iubea sincer si era gata sa dea totul pentru el si una cu care se culcase intr-o noapte si care de fapt era "de schimb" cand "avea el chef".

Acuma dintr-o prostie mare cat casa a aruncat pe fereastra 2 ani de vis si a ramas si fara dragoste si fara aventura, aventura gaseste la tot pasul, dragostea mai greu.

Parerea voastra despre unul din multele cazuri existente? Ce ati face? Cum ati reactiona?

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby skip on Wed Sep 13, 2006 12:27 pm

poi depinde .. daca as fi in locul unei din fete ... l-as parasi .. nu inainte sa il fac de cacao .... si daca as fi in locul lui i mi s-ar intampla una ca asta ... nuj depinde de moment ...
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Leon on Wed Sep 13, 2006 2:17 pm

sincer sa fiu daca as fi in locul lui nu cred ca as mai avea curaj sa ridic capul din pamant. unele lucruri in viata trebuie sa le faci cu cap daca nu le gandesti pierzi mult;
dar cel mai bine este sa nu fugi dupa doi iepuri ca nu prinzi nici unul si apoi:
:bang-bang-3: :bang-bang-3: :bang-bang-3: ~x( ~x( ~x( te intrebi de ce dracu nu ai noroc in dragoste.......

Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Catalin on Wed Sep 13, 2006 2:45 pm

Leon wrote:te intrebi de ce dracu nu ai noroc in dragoste.......

Ma scoate din sarite ca cei care nu merita NIMIC, au parte de tot ce este bun si frumos iar cei care intradevar merita si cauta nu au parte decat de ghinion. :s104:
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby MIIB on Wed Sep 13, 2006 3:50 pm

Daca eram in locul lui nu stiu daca mai puteam face ceva.Asta e daca risti :rosii: .Daca as fi fost in locul ei cred ca l-as fi parasit si depinde cat de mult m-ar fi facut sa sufar m-as fi/ sau nu razbunat pe el :box:

Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby andreeam on Wed Sep 13, 2006 8:47 pm

mie sa mi se intample o chestie ca asta..hmmm,ma indoiesc ca i-as face scene cred ca l-as lasa din prima. mai intai l-as privi in ochi si i-as arata printr-o privire ce a pierdut si ce specimen ratat e. fara 'adio' , fara cuvinte ce atunci nu-si au rostul...

ok, ma iubeste pe mine...dar de ce joaca dublu? adica eu nu-s destul de buna?! eu sunt o jumatate de fata ce trebuie sa fiu intregita?! nu merci, nu accept asta nici macar daca eu il iubesc...nici macar atunci...

as suferi mult dupa, asta se stie deja. insa prefer sa sufar acuma pe 'jumatate' decat mai tarziu...

detest genu asta de barbati necopti si tampiti care le iau pe femei ca niste jucarii...te distrezi cu ele si dupa iti bati joc... ~x(

ps: ma scuzati de limbaj da chiar nu ii pot suferi :-t
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Nina on Thu Sep 14, 2006 9:44 am

In primul rand tipul a fost boul boilor in situatia asta. Cand ai o aventura, una din tipe trebuie sa stie adevarul, si aia e amanta,de obicei ;)
Pe de alta parte, trebuia sa se gandeasca bine inainte sa faca prostia asta. Nu incerc sa il scuz, dar poate au fost niste momente de nebunie,de imprudenta. Dar daca era destept, facea cumva sa iasa bine daca intr-adevar o iubeste pe cea cu care e de doi ani.

Ce as face daca as fi cea care insala? NU STIU!

Ce as face daca as fi cea inselata? NU STIU!
Daca as fi amanta,i-as ura iubitei sa se spele cu el pe cap, daca as fi iubita,chiar nu stiu...:(
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby ashes on Thu Sep 14, 2006 11:50 am

aiurea faza.. cum a zis si nina de obicei cealalta ar fi trebuit sa stie de iubita oficiala.. dar .. cred ca era inevitabil o intalnire, mai ales ca erau amandoua din acelasi oras.. a riscat cam mult tipul, pana la urma putea sa-l vada orice cu cealalta tipa de mana sau undeva impreuna.. oricum, primeste ce merita. pacat totusi de 2 ani de relatie
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby skip on Thu Sep 14, 2006 2:57 pm

[ot]
andreeam wrote:l-as privi in ochi si i-as arata printr-o privire ce a pierdut
uuuuuuu... ce tare ai fost aici :p[/ot]
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby copilasu_l on Sat Sep 16, 2006 8:56 pm

[ot] Toate lucrurile bune se intampla celor care nu le merita. La naiba, cred ca il luam la bataie in public si o luam pe "prietena" cealalta la un suc si o barfa. Viata e ciudata :( [/ot]
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Next

Return to Gafe-n Dragoste