Micha wrote:pai cine naiba se duce pana la Bucuresti sa ceara iertare cuiva?Si in plus sunt multi care nu au curaj sa o faca nici asa cand sunt singuri cu persoana careia trebuie sa-i ceara iertare d-apoi sa-i vada jumate de tzara...nuuuu....n-ai sa vezi.Aia care se duc acolo sunt de ob cei care si-au pierdut speranta ca pot reusi asta singuri sau cei care vor sa impresioneze
SPERANTA - intotdeauna moare ultima si cel mai frumos cadou facut cuiva este...SPERANTA. Nu uitati niciodata acest lucru. Va rog sa luati aceste propozitii ca atare si sa nu le dati o alta interpretare.
Pentru a-ti cere iertare, strabati intreaga lume si vii pana la Bucuresti pentru acest gest. Asta inseamna ca ai VALOARE. In rest nimic nu mai conteaza.
Parerea mea.

cel putin eu sunt de acord cu acel citat.....

nu inteleg - zau... de ce sunt oameni care spun altora cat de rau le pare, dar nu spun persoanei care trebuie sa auda... este stupid
...si asta cred ca din cauza ca nu exista nici un pic de comunicare intre noi... la mine asta e.. in schimb, prietenului meu cand gresesc pot sa-i spun ca imi pare rau..