If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

atunci cand iubiti,va marturisiti intotdeauna iubirea?

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby ^Angel^ on Mon Sep 11, 2006 10:21 am

toti spune-ti ca este mai important sa-ti demonstreze...dar eu cred ca uneori ai nevoie sa auzi un "te iubesc" sau "mi-a fost dor de tine"sau orice altceva care te face sa simti fiori cand vine din partea lui/ei.de acord,ii demonstrezi...dar pana la urma ii deonstrezi asta cu fiecare gest pe care-l faci ca sa va fie bine voua...pe cand cuvintele ies mai greu si au o putere mare.uneori nu ne dam seama decat tarziu ca un anumit gest a ajutat la consolidarea relatiei...pe cand un cuvant te atinge direct la inima si iti dai seama pe moment de situatie.
de multe ori zicem ca un cuvant doare mai tare decat o palma...si daca ii zici persoanei de langa tine ca o iubesti sau ca ti-a fost dor de ea si ea nu-ti zice nimic sau schimba subiectul doare si doare destul de tare pentru ca tu te expui si nu ti se raspunde cu aceeasi moneda.dar si cand iti raspunde...
asa ca nu cred ca ar trebui sa tinem in noi ceea ce simtim...pana la urma dragostea poate fi chiar frumoasa,trebuie traita...

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby changer on Mon Sep 11, 2006 1:14 pm

dragostea este un fel de joc la loterie.......este la risc.....nu se stie cum iese, ori vei fi happy God knows pentru nu stiu cat timp(oricum sper sa dureze catva in cazul oricui)eu daca as gasi o fata ........as opri timpu in loc......cel putin pentru mine,iar eu vorbesc despre o chestie in care nici nu as fi implicat intr-o relatie cu persoana aia.......nu credeti ca e mult mai greu de zis? te tot gandesti oare ce o sa faca?(o sa ma fugareasca cu :s112: , sau o sa ma calce cu :s129: )nu sti ce iti poate zice.....dar asta este viata per total toata este un risc total....tre sa sti cum sa ti-o faci mai frumoasa si sa ai incredere totala in propria persoana ;) (altfel mai greu reusesti)
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby One4You2Love on Fri Oct 06, 2006 9:51 am

Emma, de zeci de ori ni s-a intamplat fiecaruia dintre noi sa ne placa de o fata si ori sa nu avem curajul necesar pentru a-i face cunoscut acest fapt, ori stiam ca exista o piedica pentru a-i declara ceea ce simtim pentru ea gen : mamica care te-ar considera un golan, ori existanta unui prieten al acelei fete, ori pur si simplu, stii ca fata nu te inghite.
Motive sunt destule.
Te gandesti apoi ca ar fi mai bine sa-i spui. Dar nu stii cum va reactiona. Te-ai hotarat, ii spui. Ea iti rade in fatza sau incepe sa se fereasca de tine. Ai pierdut pana si amicitia ei.
Ce rezolvi facand asta ???
Situatia se schimba atunci cand si fata arunca semne cum ca te-ar place.
O zi buna.

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby martha on Fri Oct 06, 2006 3:32 pm

Intotdeuna AM NEVOIE sa spun ce simt,cum simt ,sa vorbesc deschis despre sentimentul ce imi invadeaza sufletul..Dar am nevoie sa si AUD acelas lucru de la peroana de lanaga mine!!Stiu ca faptele sunt mai graitoare ca vorbele si dovedesc sentimentele cuiva mai mult, DAR...(intelegeti ce vreti prin acest "dar")..O zi frumoasa!!
"Cel mai frumos lucru este universul./ Cel mai mare e spatiul,caci el le cuprinde pe toate. /Cel mai iute e spiritul,caci el alearga pretutindeni. /Cel mai intelept este timpul, caci el descopera toate."
martha

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Kelso on Mon Oct 09, 2006 5:26 pm

uof... 8-> mereu m-am intrebat de ce femeile isi arata atat de usor sentimentele iar barbatii nu :(
am incercat sa gasesc o explicatie plauzibila.cred ca lor le este teama sa isi arate sentimentele si prefera sa pastreze distanta si afiseze aerul lor plin de indiferenta sau duritate.
ce rezolva? nu stiu dar ei realizeaza ca gresesc printr-o astfel de atitudine deabia cand sunt pe punctul de a pierde persoana iubita. :(
nu bag toti barbatii de pe planeta in aceeasi oala,sunt si barbati care isi traiesc iubirea si isi arata sentimentele prin fiecare gest :)
asta e frumos si cred ca o relatie are mai multe sanse sa evolueze atunci cand ambii parteneri isi arata dragostea.
numai unul nu este de ajuns intr-o relatie.o relatie este compusa din 2 persoane,un "el" si o "ea" iar cei care se feresc sa isi arate sentimentele ar trebuie sa se trezesca la realitate pana nu e prea tarziu

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby skip on Wed Oct 11, 2006 6:15 am

dar si eu imi arat destul de usor sentimentele........ chiar daca sunt baiat
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby whiz-kid on Tue Apr 10, 2007 12:01 am

Nicolae Iorga spunea :" Un cuvant de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin ." ;) ..si uite ca se intampla sa nu-l rostim persoanei iubite,iar motivele se stiu..nu stiu,dar daca incepe sa-mi placa o pers,in acele momente nu prea ma manifest..nu stiu cat de mult s-ar prinde el dupa un zambet sau dupa o privire de-a mea ... :don't-know: insa daca sentimentele dureaza si observ ca nu mai este doar "indragosteala",atunci imi fac curaj si marturisesc,doar daca stiu ca as avea ceva sanse .. 8-> si am facut asta odata,dupa 3 ani de framantari :s172: si a refuzat ,insa abia atunci am inteles care e situatia si m-am resemnat,ca alta cale nu era.. :don't-know: dragoste cu sila nu se poate...oricum concluzia e ca e mult mai bine s-o spui..:)
NU LASA ROSIA MONTANA SA MOARA!
Oamenii sunt mai importanti decat aurul.
SALVATI ROSIA MONTANA!
TOTI AVEM DREPTUL SA TRAIM INTR-UN MEDIU CURAT SI SANATOS..;)
ACTIUNE IN LOCUL VORBELOR!! ;)
whiz-kid

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://whiz-kid.hi5.com

Previous

Return to Ce e-n mintea baietilor ?