If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ne doare cand suntem mintite!

Arata lumii ca si pe tine te doare.

Postby Keira on Sun Apr 09, 2006 12:15 pm

Ca sa fiu "avocatul diavolului" si noi la cat mintim baietii (iubitii) ... :D Suntem si noi rele, haideti sa nu aruncam tot raul la ei. :D

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby vera on Sun Apr 09, 2006 2:23 pm

ai dreptate keira pentru ca shi noi mai mintim...

insa eu personal chiar incerc sa fiu sincera, sa spun totul verde in fatza shi de-asta ma shi doare cand sunt mintita...

cea mai trista parte cred ca este cand mintim frumos ca sa zic asha, mintim pentru ca adevarul doare dar cred ca prefer adevarul oricat de crud celei mai dulci minciuni
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

Postby crash_grl on Fri Apr 21, 2006 12:20 am

sigur k si noi mintim...dar in ce masura afecteaza asa de mult minciuna pe care o zicem??..de lucrul asta treb sa fim constiente
nu-mi place minciuna absolut deloc...mai bine adevarul dureros decat o minciuna care atrage dupa ea altele si altele
detest sa fiu mintita si nu reactionez frumos dak nu aflu de la persoana respectiva.....sunt destul de rea si de dura cand cineva nu stie sa ma respecte in primul rand
k asta tine de respectul si de increderea fata de tine

fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

Postby Catalin on Tue May 09, 2006 10:26 pm

"Ne doare cand suntem mintite, inselate, etc etc."

Si pe noi ne doare cand inselati, vorbiti aiurea, nu aveti incredere, sunteti suspicioase, geloase aiurea, perverse, prefacute, etc etc.
Si pe noi ne doare chiar daca suntem barbati, desi nu aratam multe din cauza orgoliului.
Catalin

membru special
membru special

Postby kiduletz on Fri Sep 08, 2006 7:08 pm

Si pe noi ne doare cand inselati, vorbiti aiurea, nu aveti incredere, sunteti suspicioase, geloase aiurea, perverse, prefacute, etc etc

No coment fetelor la asta.
Oricum de parca fetele nu mint, poate chiar mai mult...
Poate avem si noi motivele noastre. Stiti bine ca adevarul doare mai mult, incercam doar sa mai micsoram acea durere :* >:D<

love me or hate me...
kiduletz

Invatacel
Invatacel

Postby noco on Fri Sep 08, 2006 8:22 pm

De ce ne mint barbatii?

Oricat de draguti si atenti ar fi, uneori nu se descurca fara o minciuna la indemana. Sunt multe, multe situatii in viata cand, daca spui adevarul, nu ai parte decat de probleme. Asta o stiu si barbatii. Iar daca reusesc sa spuna ceva ce nu ne raneste prea tare, ies cu fata curata din orice discutie.

Iata 10 motive, cele mai intalnite de altfel, pentru care barbatii se simt cel mai bine mintind.

Numarul 10
Unele femei nu fac fata adevarului
Ei trebuie sa gaseasca solutii. Daca partenerul iti spune ca aseara a iesit cu baietii si a baut cam mult in loc sa se pregatesca pentru plecarea voastra la munte, te vei supara. Iar daca el te cunoaste atat de bine, va gasi o mica minciuna cu care sa ve scutesca pe amandoi de multe discutii.

Numarul 9
Este mai usor
Iti va spune mai degraba cateva minciuni despre cat de mult costa echipamentul ce ti-l doresti pentru fitness decat sa-ti spuna ca ar avea nevoie de un imprumut ca sa ti-l cumpere. De ce sa mai piarda timpul? Iti spune, mai pe ocolite, ceea ce vrei sa auzi. Amandoi veti fi fericiti, nici unul nu se va simti ranit.

Numarul 8
Se simt indreptatiti
De obicei barbatii tind sa detina controlul intr-o relatie. Si chiar daca nu recunosc, unele femei simt nevoia ca barbatii sa detina controlul. Si atunci ei se gandesc sa minta putin, dar inofensiv, prin afirmatii precum: "Da, este adevarat draga mea, eu singur am preparat cina..."

Numarul 7
Poate fi distractiv
Daca va intarzia la cina importanta pe care tu ai organizat-o, crezi ca iti va spune ca meciul a durat prea mult? Va fi mult mai auzant sa-ti spuna ca a ajutat o batranica la supermarket sau ca politaiul l-a oprit sa-i verifice actele. Nu va mai fi el cel vinovat pentru intarziere, si poate, cine stie, il vei si lauda pentru fapta sa.

Numarul 6
Nu lasa loc dezamagirilor
Intr-o relatie ce a devenit de curand serioasa ultimul lucru pe care ar putea sa il faca ar fi sa te dezamagesca, sa distruga increderea pe care te-ai chinuit sa o cladesti. Daca lipseste de la intalnirea cu familia ta, numai o minciuna il mai poate salva.

Numarul 5
Este cea mai simpla solutie
Bineinteles ca va puteti certa toata noaptea dupa ce el ti-a spus ca arati cam "plinuta", dar discutia se va sfarsi daca el iti va spune ceva dragut.
Si asta nu este valabil numai intr-o relatie. Complimentele pot fi folosite la serviciu, cu soacra sau cu orice altcineva.

Numarul 4
Scapa de frica
A calcat candva ceva mai stramb in relatia voastra si acum din partea ta nu aude decat: "orice s-ar intampla, vreau sa stiu adevarul de acum incolo."
Dar daca se mai intampla sa calce starmab? Si daca iti va spune adevarul ? Nu va risca sa te piarda pe tine si relatia voastra. O mica minciuna va va salva pe amandoi.

Numarul 3
Nu este dureroasa
Motivul pentru care aleg miciuna ca ultima solutie esti chiar tu. Nu vor sa te raneasca. Daca il vei intreba "m-am ingrasat?" sau "rujul acesta portocaliu merge cu rochia mea rosie?" iti va ascunde adevarul daca este unul dureros pentru tine.

Numarul 2
Pentru a intarzia inevitabilul
Cand un eveniment important are loc in viata voastra (de exemplu petrecerea unor prieteni) si el nu vrea sa vina, va inventa o minciuna. Poate fi o durere de stomac sau una de masea. Te va asigura ca vine cu tine data viitoare, iar tu te vei linisti.

Numarul 1
Este folositoare
Este ca si in cazul psihologiei inverse. Minciuna este unealta barbatilor, folosita atunci cand femeia este confuza.

Daca este folosita din cand in cand si numai atunci cand este singura solutie, nu poate face rau. Dar daca devine o obisnuinta, se poate sa-ti pierzi increderea in barbatul de langa tine sau, mai rau, se poate sa ramana singur.

Sursa: eva , 8 septembrie 2006

iata fetelor de ce ne mint barbatii..de cele mai multe ori ca sa nu suferim :mrgreen:
Sincera sa fiu daca ar fi vreodata sa calce stramb as vrea sa ma minta. Dar sa se si priceapa la asta, pentru ca altfel mi-as da seama si relatia s-ar duce de rapa.
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby moonlightShadow on Fri Sep 15, 2006 6:26 pm

ar trebui uneori sa ne gandim care minciuna ne doare mai tare...a lor...sau a noastra....adik dak atunci cand suntem mintiti(includ si baietii si fetele) sau cand ne mintim pe noi insine.
eu una am incercat timp de 2 luni sa ma mint k totul e ok, si s-a terminat cu o despartire k in filmele de groaza, mai-mai sa fiu data afara din casa de propria mama...si asta din cauza k nu am zis STOP relatiei atunci cand trebuia !!!

in privinta inselarii, am cateva cuvinte...inseli pt k vrei, nu de altceva...dar daca tot inseli, nu insela pe la spate.spune ceva...da-i papucii, da-i sosetele dak e nevoie, dar INSELACIUNEA e pacat mare(nu vorbesc dpdv religios). vina o poarta toti 3.. (sau 4 dak e cazu)...pt k dak ajungi sa nu-ti mai placa cel cu care esti, e pt k ceva e in neinregula in relatia voastra, iar acea neregula nu se sinchiseste niciunul sa o descopere sau sa o rezolve...asa k se zice NEEEXT, dar fara sa a se gandi k se poate si fara sa creeze suferinta...

sper k nam debitat prea mult....:* all
MooNLighT
moonlightShadow

Bebelush
Bebelush

Postby allesssia on Fri Sep 15, 2006 8:24 pm

moonlightShadow te aprob din toate punctele de vedere
iubirea mea s-a nascut din cenusa...e foc atunci cand tu existi...va fi jar odata cu trecerea anilor...dar sper sa ramana frumusetea marii ce spala jarul atunci cand eu nu voi mai fi
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

:(

Postby moon k-os on Sun Oct 01, 2006 8:24 pm

@allesssia ....nu e kestia de aprobare (app, asta e noul meu cont)....e kestia k nu stim makr CAND suntem mintite...si asta e cel mai neplacut...d ex, am trecut a....nu stiu cata oara printro dezamagire alaltairei...tipu cu care am zis k am gasit "linistea sufleteasca", a plecat in delegatie cu firma si a zis sa nul astept, k o sal tot plimbe prin tara...sa-l cred? nush....:( ma doare...de ce??? are cineva un rasp? abia neam vazut o singura data dar am vbit de mii de ori..........
"Life is not about the amount of breaths you take, but about the moments that take your breath away"
"cand vine vorba de fericire tin post...fara voia mea"
"..in curand vei vedea viata cu alti ochi..."
moon k-os

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Thu Oct 12, 2006 11:47 pm

[ot]apropo... sa explic in 2 cuvinte chestia cu moonlightShadow vs moon k-os

au existat niste probleme cu adresa de e-mail a domnisoarei si astfel ea a creat un nou cont, vechiul cont fiind dezactivat... deci stati linistiti - nu foloseste 2 conturi/nick-uri odata :s103:[/ot]
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Ce le doare pe fete ?