If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Esti prea sigur(a) pe tine?

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Esti prea sigur(a) pe tine?

Postby Catalin on Wed Sep 06, 2006 10:50 am

Zilele trecute vorbeam cu un prieten despre femei in general. La un moment dat, am ajuns sa vorbim despre prietena lui cu, care el se poarta foarte urat.

L-am intrebat: "Te porti foarte urat cu ea, nu iti este frica ca intr-o zi o sa te paraseasca?"

Raspunsul lui? "Nu imi fac probleme ca ma iubeste prea mult si stiu ca nu ma lasa."

Intrebarea mea: "Esti prea sigur(a) pe tine ca nu te va parasi partenerul(a) chiar daca uneori te porti aiurea si te bazezi pe faptul ca te iubeste mult si iarta orice?

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Leon on Wed Sep 06, 2006 12:23 pm

putem fi iubiti la nebunie si sa ni se faca toate mofturile, asta nu inseamna ca trebuie sa profitam, fiind siguri ca suntem iubiti si nu vom fi parasiti.
si cand ne e lumea mai draga se duce de rapa totu.

:bang-bang-3: :bang-bang-3:
Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Nina on Wed Sep 06, 2006 2:12 pm

serioasa problema....cea mai mare greseala pe care o poti face intr-o relatie este sa iei totul ca si cum ti s-ar cuvine ...vorba americanilor "to take for granted". Niciodata iubirea ceui de langa tine nu ti se cuvine, trebuie sa o meriti, trebuie sa iti amintesti in fiecare zi cat il/o iubesti, trebuie sa ii arati in fiecare zi, trebuie sa fii atent la toate semnele, fie ele pozitive sau nu.
Ceea ce ucide o iubire este monotonia si indiferenta.

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby amanda on Fri Sep 08, 2006 1:10 am

Nu. Incerc sa nu fiu niciodata mai nesuferita decat ma pot eu suporta. Nu il obliga nimeni sa stea langa mine dar daca ma intereseaza cu adevarat, nu am de ce sa-i fac viata amara. E o lipsa de respect pentru tine si pentru el.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby kiduletz on Fri Sep 08, 2006 9:31 am

niciodata nu am fost pre sigur de asta :don't-know:

love me or hate me...
kiduletz

Invatacel
Invatacel

Postby Snappy on Fri Sep 15, 2006 9:25 am

Nina wrote:Niciodata iubirea ceui de langa tine nu ti se cuvine, trebuie sa o meriti, trebuie sa iti amintesti in fiecare zi cat il/o iubesti, trebuie sa ii arati in fiecare zi, trebuie sa fii atent la toate semnele, fie ele pozitive sau nu.
Ceea ce ucide o iubire este monotonia si indiferenta.

asa e. e aiurea tare sa "ai increderea asta" stupida in tine :rosii:

ce rezolvi asa? intr-un final se va satura de tine si de aerele tale de buric al Pamantului :bang-bang-3:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby allesssia on Fri Sep 15, 2006 11:51 am

in general baietii sunt f siguri de ei...ah,e a mea acum.pot sta linistit!...dar eu zic ca femeia e la fel ca un castel.ea trecuie cucerita si recucerita altfel va veni un altul doritor de o cucerire.
trebuie sa recunosc ca sunt si unele fete care sunt ff increzatoare in ele si relatie...e bine sa fii dar nu atat de mult incat sa nu vezi ca celalalt s-a cam plictisit de tine sau ca ceva nu merge si ar fi cazul sa indrepti lucrurile...
cel mai bine e sa ai incredere in tine si relatie dar sa nu uiti ca orice vis are si un sfarsit...fericit sau nu
iubirea mea s-a nascut din cenusa...e foc atunci cand tu existi...va fi jar odata cu trecerea anilor...dar sper sa ramana frumusetea marii ce spala jarul atunci cand eu nu voi mai fi
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

Postby changer on Fri Sep 15, 2006 12:32 pm

hmm? sa fiu sigur ca nu ma-r parasi partenera nu voi fi NICIODATA, oricat de mult m-ar iubi ea pe mine siguranta asta nu mi-o poate oferi nimeni , nici macar ea, niciodata nu stii cand a disparut de langa tine si tu aveai taria ca tu esti centrul lumii ei :s195: (asta e cea mai mare greseala si prostie a baietilor(nu a tuturor) celora care se cred macho),insa sunt si fete care nu stiu ca orice le-ar face baiatu ele tot la el trag :s102: , iarta fata daca e sa fie mai indulgenta , iarta dar totusi pana la un anumit punct unde totu se termina si s-a dus toata siguranta aia pe care o avea baiatul...
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Mario on Wed Sep 20, 2006 1:27 am

Stiu ca ma iubeste si ca ar face orice pentru mine dar asta nu inseamna ca mi-as bate joc de relatia asta pe baza simplului fapt ca ma iubeste si imi accepta orice. Sunt sigur de anumite lucruri dar asta nu inseamna ca profit, maine ma poate parasi, destinul este foarte imprevizibil. :don't-know:
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby Keira on Wed Sep 20, 2006 6:34 pm

Asa faceam eu.... dar m-am invatat minte. Nu trebuie sa lasi relatia sa iti scape din maini pentru ca atunci cand vezi ca s-a terminat s-ar putea sa descoperi niste sentimente pe care nu credeai ca le ai ... (vorbesc la general)
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Next

Return to Gafe-n Dragoste