If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cat de departe merge un prieten?

In ziua de azi este foarte greu sa gasesti un prieten adevarat? Ce este de fapt prietenia? Astfel de intrebari si multe altele isi vor cauta aici raspunsurile.

cat de departe merge un prieten?

Postby ashes on Sat Sep 02, 2006 11:04 pm

cat de departe poate merge un prieten cu - sa zicem - ironia? sau gluma? sau cat de departe i-ati permite voi? vorbind la modul ipotetic un prieten ar trebui sa stie unde sa se opreasca, dar daca totusi trece peste limita ce se intampla? treceti peste asta, vorbiti cu el? ideal ar fi sa se poarte o discutie in care ambele persoane sa-si exprime punctele de vedere, dar hai sa fim serios, cand se intampla asta? voi ce credeti? ce ati face?

ps: vorbesc despre prietenii de suc/bere/cafea, nu de prietenii adevarati :)

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby MIIB on Sat Sep 02, 2006 11:12 pm

eu il fac sa inteleaga prima data mai subtil.Apoi devin din ce in ce mai evident pana intelege, asta daca cred ca merita daca nu :-h.
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Sun Sep 03, 2006 9:16 am

Sunt o persoana exagerat de calma, niciodata nu am reactionat cum fac majoritatea care rezolva totul cu injuraturi si pumni.
Daca este cu capul pe umeri ar trebui sa isi dea seama la timp ca a scos o perla din gura si a facut o gafa.

Vorbim, ii atrag atentia si atat......il las in legea lui, decat sa intru in polemica cu el mai bine ma abtin pentru ca este cel mai aiurea sa dai satisfactie unui om care te provoaca si sa te certi cu el.

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby rox on Sun Sep 03, 2006 9:41 am

daca e prieten nu merge chiar asa d departe
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Sorcerer on Sun Sep 03, 2006 6:50 pm

pai, daca este vorba de prietenii de suc/BeRe/cafea, pe ei nu ii iau in serios, nu au cum sa ma cunoasca; si daca face vreunul greseala sa ma atinga unde "NU TREBUIE", e rau de el; daca mai si continua, atunci iau masuri, sa ii arat ca a gresit; ii atrag atentia, dupa cum a spus si Catalin

What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
baiat / fata ?: baiat

Postby kiduletz on Sun Sep 03, 2006 7:07 pm

daca intinde coarda ripostez mai intai cu vorba (ma pricep sa inchid gura altora care ma jignesc sau care ma deranjeaza), daca tot insista pot recurge si la :box: dar nu cred ca ar fi cel mai potrivit lucru, as putea sa-l ignore dar cum ramane cu imaginea mea??? nu putem in viata sa ne lasam calcati in picioare de alte persoana... hai ca deja exagerez, pana acuma nu am avut probeleme asa mari
kiduletz

Invatacel
Invatacel

Postby Snappy on Sun Sep 03, 2006 7:51 pm

mie imi place gluma, caterinca, etc, dar pana la un punct. cand am zis STOP inseamna STOP...

cine nu intelege treaba lui :don't-know:

oricum "prietenilor cu care ies la o bere/un suc" nu le permit prea mult sa intinda coarda. vorba unui banc "radem, glumim, dar nu parasim incinta"

cine nu stie pana unde poate "intinde gatul" ar fi bine sa fie atent la "semnale", altfel... e posibil sa reactionez urat [nu violenta fizic, ci verbala]
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby Alinutza_19 on Sun Sep 03, 2006 8:09 pm

de obicei prietenii cu care ies la un suc/bere/cafea nu imi sunt prieteni buni.....rad, fac glume, caterinca, dar sunt atenta sa nu sar calul si daca ei incearca sa sara calul ii atrag usor atentia...insista...prea mult ( ceea ce eu detest) se va trezi vorbind singur si ignorat...
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

Postby p3g@s on Sun Sep 03, 2006 9:42 pm

deobicei accept destule "intepaturi"...treaba e alta...ca nu stiu cum sa pun capat o data ce i-am lasat pe omanei sa-si faca de cap :-t
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby amanda on Sun Sep 03, 2006 9:51 pm

Intepaturile daca sunt finute sunt bune in discutie, se mai invioreaza atmosfera. Daca devin sageti, am si eu o tolba suficient de plina incat sa-i para rau oricui mi-a servit ceva prea iute. Indiferent de faptul ca e amic de suc, prieten, oficial sau ruda. Cat timp nu este deranjat de aceleasi remarci sau glume cu tepi din partea mea mergem inainte cu hora. Intr-un fel e cine cedeaza primul numai ca eu nu arunc cu noroi ci prefer ceva mai sofisticat pentru ca doare mai tare si e mai 'curat'.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Next

Return to Prietenia