If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

SESIUNEA... de toamna !!!

scoala - liceu - facultate - haideti sa vorbim aici despre profi - examene - teze - restante - de toate

Postby kez|zek on Tue Aug 29, 2006 1:48 am

mazilescu & moisescu rings a fucking bell ? cred ca o sa fiu nevoit sa-mi tocesc oleaca creierii ca sa le iau .

app , azi am dat peste ceva sweet in manualul lui mazilescu . citez : "obiectivul are in vedere efecacitatea deciziei , si nu eficienta acesteia" . yeah..right . sa ma ierte dumnezeu...

I must be cruel only to be kind;
Thus bad begins, and worse remains behind.
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Tue Aug 29, 2006 10:41 am

[ot]kez|zek ... swwweettt dude !! =)) ... multa bafta cu "Mazi" .. stiu ca e un serial killer ...[/ot]
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Vaal on Tue Aug 29, 2006 11:02 am

mda... o singura restanta (Teoria generala a dreptului) pe kre am dat-o azi si pt kre am invatat...ieri :D so... avand in vedere k data trecuta am invatat kt de kt si n-am luat... trist :D astept rezultatul! :) k si data trecuta m-am zgariat pe ochi, urechi ,nas (etc.) atunci knd am auzit subiectele de la nr celalt(iar m-am nimerit la nr 2 :( ), le-am suflat (kt s-a putut) celor de la nr 1 (s-au scos) si km atat... cum se face k singurile kestii pe kre le-am invatat si eu sunt la nr alalt? :-? oricum m-am nimerit mai la subiect fata de data trecuta..knd am pikt :P deci! am sanse sa trec! :D ...desi.. avand in vedere cum corecteaza proful asta... adik dupa urekea lui muzikla... va spun dupa ;)

51% angel, 49% devil! Don't push it!
Vaal

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Tue Aug 29, 2006 11:46 am

eU = 3 bucati: 2 AC-uri [arhitectura calculatoarelor] si una bucata EGC [elemente de grafica pe calculator]

God help us :D
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby onix on Thu Aug 31, 2006 11:38 pm

Eu nu am restante de la facultatea mea, dar fac optional si modulul de psihopedagogie, iar in vara la examenul de psihologie doamna profesor nu s-a prezentat, si a trimis vorba prin cineva ca ne amana pe toti pe toamna. Macar putea sa trimita pe altcineva in locul ei. Asta dupa ce am invatat in acelasi timp si la psihologie si la medicina interna si am pierdut o gramada de timp cu psihologia ei...acum trebuie sa imi pierd iar zile din vacanta sa recapitulez tot si sa ma duc sa dau examen cand puteam sa stau fara griji. In fine, acum daca tot ma duc poate dau si o marire ca am luat un 8 la un examen si vreau 10 ;)

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby catza on Fri Sep 01, 2006 4:16 pm

am dat 2 si si .. le-am picat again MNsi c++ rull
si invatasem al naibii :))
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby BuRn on Sat Sep 02, 2006 1:49 pm

eu am 2 restante una am dat-o sper sa fi facut ceva...si mai am una p 17 :bang-bang-3: la gd.....
BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby catza on Sat Sep 02, 2006 2:05 pm

am mai dat azi una.. mai am inca 4 @-)
urmatoarele 4 zile ~x(
Scuze de deranj.

catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby catza on Wed Sep 06, 2006 10:36 am

Sunt picat 90% anul la facultate :s195:

se pare ca facultatea nu e pentru to(n)ti :s195:
SA-l F*t pe Dugan ca i-a trecut pe aia care au copiat de la mine (temele + restanta) si le-a pus 5 si mie 4, diseara ma duc sa ii zgarai masina, can't wait :s195:

mai am o sansa, daca s efac reexaminari, ceea ce nu cred ..so... :s195:

---[noco = "mesaje lipite (consecutive la interval foarte scurt)" ]---

pt cei care intra in anul I, invatati fratilor ca ajjungeti ca mine.. si nu e de bine va spun eu :s195:
Scuze de deranj.

catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby allesssia on Sun Sep 10, 2006 7:10 pm

onix bravo...felicitarile mele:)....eu...eu sa zic ca sunt un student tipic...cu restante desigur....dar ce-i drept le-am capatat pt ca am fost plecata cu bursa in alta tara si n-am ajuns la timp pt sesiunea din iarna trecuta, asta e. o sa fac tot posibilul sa le iau acum. mai am 3 asa ca urati-mi bafta:P....bafta si voua
iubirea mea s-a nascut din cenusa...e foc atunci cand tu existi...va fi jar odata cu trecerea anilor...dar sper sa ramana frumusetea marii ce spala jarul atunci cand eu nu voi mai fi
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Invatamant