If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Facultatea - in orasul tau sau in alta parte ?!?

scoala - liceu - facultate - haideti sa vorbim aici despre profi - examene - teze - restante - de toate

Postby catza on Fri Sep 01, 2006 4:19 pm

in momentul de fata regret ca am dat in Galati, poate daca faceam in alta parte luptam si invatam pe rupte sa iau examenele sa imi pastrez locul, asa in galati.. am frecat menta si nu mi-a pasat daca trec sau nu, si se pare ca nu voi aduna destule credite sa trec anul :D
facultatea nu este pentru to(n)ti....

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby ashes on Fri Sep 01, 2006 6:10 pm

deocamdata nu pot sa ma pronunt.. am ales sa fac facultatea in alt oras. motivul principal ar fi ca in orasul meu nu exista facultate de stat, ci numai cu plata si asta iesea din calcul din start. orasul l-am ales din prisma altui unghi :)
sunt destul de optimista, in special din cauza faptului ca in sfarsit o sa fiu pe picioarele mele. bani nu sunt prea multi, sunt constienta, dar totusi o sa am libertatea sa-i manuiesc cum cred eu de cuviinta. sunt nerabdatoare sa arat ca pot sa ma descurc fara nici un ajutor, mai ales din cauza faptului ca mi s-a spus ca nu pot sa reusesc sa fac nimic singura. de casa nu prea ma leaga nimic, o sa sune naspa, stiu ca or sa fie persoane care o sa ma condamne pentru asta, dar in afara de vivi (soricarul meu) n-o sa-mi fie dor de absolut nimeni, asa ca prea greu nu o sa fie din punct de vedere sentimental.
o sa revin cu impresii peste cateva luni :)
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby allesssia on Sun Sep 10, 2006 7:22 pm

facultatea o fac in constanta. dupa 2 ani jumate pot sa zic ca imi lipseste galatiul..cu bune si rele....dar fratilor...acolo sunt mai putine batai( si am stat in micro 40 vreo 15 ani)....si de ce sa nu recunosc...imi lipsesc prietenii..faleza, gradina aia publica pe care o uram in liceu:))...imi lipsesc mai ales magazinele galatene...la orice pas gasesti orice...nu ca aici ca sa iei un fermoar tre sa mergi 3 cartiere mai departe....dar hai sa nu fiu rea...constanta e un oras frumos. nimic nu se compara cu marea ce se bate cu malul in timpul iernii...nu poti rata o plimbare pe mare cand aceasta ingheata:)...in plus aici am reusit sa ma maturizez( mai mult sau mai putin:)) )....aici am cunoscut 3 persoane ce-mi sunt fff apropiate acum... chiar daca imi lipsesc cei de acasa parerea mea e ca e cel mai bine sa faci facultatea in alt oras....cine cunoaste stie-ca sa zic asa:)

iubirea mea s-a nascut din cenusa...e foc atunci cand tu existi...va fi jar odata cu trecerea anilor...dar sper sa ramana frumusetea marii ce spala jarul atunci cand eu nu voi mai fi
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Sun Sep 10, 2006 10:31 pm

[ot]alesssia?!? galateanca?!? hmmm... cand mai vii prin galati poate ne anunti ca sa vii sa ne vezi/cunosti si sa te vedem/cunoastem [daca vrei, desigur :s099:]

placerea ar fi de partea noastra :)[/ot]
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Sun Sep 10, 2006 11:00 pm

ashes wrote:bani nu sunt prea multi, sunt constienta, dar totusi o sa am libertatea sa-i manuiesc cum cred eu de cuviinta

si chiar crezi ca-i asa placut?mie la inceput imi placea[asta acum 3 ani] insa acuma is satula pentru ca trebuie tot timpul sa-ti faci calcule si sa ai mare grija...ispitele sunt mari...dorintele si mai...[mie imi place cand vine mama acasa ma simt atat de bine ca ea are banii pe cap si nu eu]

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby ashes on Sun Sep 10, 2006 11:30 pm

andreea, n-am zis ca e placut ca nu-s bani multi, am zis ca o e placut ca o sa-i manuiesc eu. oricum, situatia s-a schimbat oarecum pentru ca nu o sa stau la camin, dar asta e alta mancare de peste. :)
si daca se fac calcule ce? parca acasa nu faceam :)) ..oricum banii mei (haine, iesit la un suc) mi i-am procurat singura, nu i-am cerut mamei asa ca tot calcule faceam si eu. nu e acelasi lucru, stiu, dar e un inceput. sa nu mai zicem de faptul ca vreau sa fiu independeta cu orice pret :) ..chiar daca o sa fac calcule multe, doar stiu sa numar :D
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Sun Sep 10, 2006 11:49 pm

[ot]eu sincer acuma sfatuiesc "lumea" sa se bucure cat stau cu parintii si n-au treaba cu toate astea...eu fiind si cu fratii si ei cheltuiesc destul de mult...tre sa fac toata ziua calcule..mai tot timpul am batai de cap ca s-au cheltuit prea multi bani pe nush ce...e greu dar nu e imposibil...:)

tu daca ai vointa mare n-ai cum sa nu reusesti...cu chiu cu vai...dar asta e viata :(

ps: gata nu mai pun nici un offtopic :D[/ot]
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby violeta on Mon Aug 20, 2007 12:25 am

pana inainte de bac eram hotarata sa plec in Bucuresti la facultate...am discutat cu ai mei si au fost de acord sa-mi plateasca taxa(cam mare) numai sa fac ceea ce-mi doresc...nu stiu ce s-a intamplat dar am decis in ultimele momente sa raman in Galati la facultate..acum nu-mi pare rau ca am ramas in Galati, imi place la facultate, dar la inceputul anului universitar am regretat alegerea facuta!
un vis mi-e de ajuns sa zambesc mii de ori...
http://vyio.blogspot.com
Image
violeta

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: http://vyiolove.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby axel on Tue Aug 21, 2007 11:24 pm

La Bucale....dar nu-i mare sfaraiala :(
Make love ...not war
axel

Descurcaret