If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Adio caci te iubesc..

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby crash_grl on Tue Aug 29, 2006 9:13 pm

eu zic k as fi ipocrita dak as spune k din dragoste as renunta la el...asa mi-as complica viatza si mai mult...pt k el mi-ar oferi un sprijin in plus,o inima care bate in acelasi ritm cu mine,un om in care am toata increderea,care poate la un moment dat ma stie mai bine k mine,care in anumite circumstante are mintea mai clara decat a mea..
El dak nu poate sa reziste in astfel de situatie si decide sa nu mai continuam,sa luptam impreuna...atunci nu mai e nimic de facut,as suferi f mult...dar nimeni nu poate sa impuna nimanui ce sa faca cu viatza lui si cum sa fie fericit....

fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby Micha on Thu Aug 31, 2006 12:42 am

mda.. ce sa zic.. eu sunt o luptatoare mai mare decat ar trebui.. mereu lupt kiar si dak nu merita, kiar si pt cauze pierdute... asta e kiar de rau uneori stiu prea bine. Cred ca as lupta sa tin persoana iubita langa mine pana as crede ca nu se mai poate face nimic si ca ii fac un rau imens. Acum doua zile am avut ocazia sa vbesc f mult cu un prieten oarecum ceva asemanator despre renuntat la iubire.. Cred ca mie imi e prea frica sa renunt iar lui ii era prea frica sa lupte sa vada pana unde poate sa mearga iubirea aia si a renuntat. Eu nu as face-o atat de usor, spuneti-mi incapatanata, oarba, dar nu-mi place sa renunt cand inca mai sper sa se poata face ceva... Nu stiu dak egoismul ar fi sa-l pastrez langa mine si la greu sau sa-l indepartez sa nu sufere...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Leon on Fri Sep 01, 2006 12:19 pm

nu cred ca este o decizie buna sa ne scufundam in suferinta noastra si sa ne plangem singuri de mila fara a accepta ajutorul.

de multe ori persoana iubita te cunoaste mult mai bine de cat te cunosti tu insati si ar putea sa te ajute, sa fie langa tine sa te sprijine moral si psihic.

asa ca NU. nu voi renunta la nimeni doar pentru ca am necazuri

Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby ashes on Fri Sep 01, 2006 6:49 pm

din egoism sau nu, nu mi se pare drept sa iau eu decizia asta si pentru el. stiu ca daca persoana pe care o iubesc eu ar avea probleme, indiferent de ce natura: fizica, psihica, etc, nu as pleca de langa el nici un ruptul capului, ci i-as fi alaturi. asta as face-o eu. poate ca el n-ar face-o pentru mine, dar cine sunt eu sa-i interzic sa ia o decizie?
cand am de luat o decizie care implica mai multe persoane, incerc sa ma pun si in ipostaza celorlalti si sa privesc si din punctul lor de vedere.
problemele se depasesc, indiferent de natura lor, si oare dupa asta nu as regreta ca l-am indepartat din viata mea? cel mai corect mi s-ar parea sa-i prezint situatia, si sa aleaga el ce vrea sa faca. ca vrea sa ramana langa mine, foarte bine, o sa fim 2, o sa trecem mai departe. ca nu o sa ramana, si mai bine, inseamna ca nu ma iubea suficient de mult si mai bine ca ruptura s-a intamplat acum si nu mai tarziu. am deviat un pic, dar ideea e ca nu as renunta la el fara explicatii. egoista sau nu, i-as expune toate datele problemei, si e alegerea lui :)
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby MoonLight on Sat Sep 02, 2006 2:07 pm

Si cine sunt eu sa le comand sufletelor noastre sa nu se mai iubeasca ? ce drept am eu sa ii spun ei k vreau sa numai fim impreuna ptr k imi doresc sa sufar eu singur ! Atata timp cat ea vrea sa fie alaturi de mine mi se pare absurd sa ii spun sa plece...ea(in cazul tau el) trebuie sa aiva libertatea de a alege ce sa faca...nu eu :s172:

WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby martha on Mon Oct 30, 2006 11:12 am

Poate o sa fiu criticata sau acuzata ca nu il iubesc dar ..nu pot sa indepartez pe cineva doar pt ca il iubesc prea mult!!nu asta nu...daca il iubesc si ma iubeste sta cu mine"la bine si rau"!!nu v-ati gandit ca poate dupa toate problemele care le am atunci pe cap el poate fi singurul sprijin,singura consolare?...nu pot sa fac asta..
"Cel mai frumos lucru este universul./ Cel mai mare e spatiul,caci el le cuprinde pe toate. /Cel mai iute e spiritul,caci el alearga pretutindeni. /Cel mai intelept este timpul, caci el descopera toate."
martha

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby One4You2Love on Mon Oct 30, 2006 5:50 pm

Da, asta as face mereu, asta am si facut, desi ea inca traieste cu impresia ca ea a luat decizia.
Dar stiind ca eu voi intampina rau, greutati , ba chiar mai mult, nu vroiam sa o chinui.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Sweet Insanity on Tue Oct 31, 2006 5:54 pm

Nu cred ca as renunta; depinde si de situatie... daca cei la care tin ar suferi foarte mult... cred ca m-as indeparta... Insa nu fara a lupta macar... sa lupt din toate puterile si sa vad ca totul e in zadar... cred ca atunci m-as indeparta...
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby allesssia on Tue Oct 31, 2006 6:38 pm

de multe ori s-a intamplat sa-i indepartez pe cei dragi tocmai atunci cand aveam cea mai mare nevoie de ei....chiar si acum cateva zile mi s-a intamplat,dar cei dragi nu m-au lasat la greu si au luptat alaturi de mine
iubirea mea s-a nascut din cenusa...e foc atunci cand tu existi...va fi jar odata cu trecerea anilor...dar sper sa ramana frumusetea marii ce spala jarul atunci cand eu nu voi mai fi
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

Re: Adio caci te iubesc..

Postby ice_angel on Sat Sep 22, 2007 10:30 am

nimeni nu are nici un drept sa o/il indeparteze pe cea/cel de langa el/ea. lucrul asta va fi decis doar de persoana de langa tine, nu ai nici un drept sa ii indepartezi pe cei dragi. ai probleme? si ce? toata lumea are... mai grave sau nu, nu conteaza... nu conteaza daca esti casatorit sau nu, atata timp cat ambii se iubesc, amandoi trebuie sa treaca peste obstacole... Si cand te casatoresti te intreaba ala... "la bine si la rau". Daca esti casatorit si ai si copii ce faci? fugi de-acasa cand dai de greu? wtf....
____ اريد لك _____
ice_angel

Descurcaret
Descurcaret

baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului