If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Controlul anual!!!

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

Postby Catalin on Thu Aug 17, 2006 3:39 pm

MindLord wrote:nu mai ai motive sa nu mergi! la analize cu tine mai cataline :P

Nu am cautat motive, ci este realitatea de la noi din tara. Tu esti in U.E ce iti pasa tie?

Vorbeam de controlul anual gratuit oferit de stat, daca ma duc la cabinet privat trebuie sa il platesc si normal ca se poarta frumos cu mine din moment ce dau o gramada de bani.

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby MindLord on Thu Aug 17, 2006 5:35 pm

uite o chestie interesanta : controalele alea 2 pe an tot in Romania le fac. Inca am incredere mare in doctorii pe care ii cunosc de o viata (maica-mea lucreaza in domeniu si ii cunoaste si poate si de aia) decat in astia din Franta pe care habar nu am ce au facut vreodata.
O singura data mi-am facut analize in Franta si nu pot sa zic ca au fost diferente fata de RO... oricum nici eu nu dau prin spitale, decat la controale periodice si nici mie nu imi plac... dar stiu ca e spre binele meu
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby MIIB on Fri Aug 18, 2006 2:48 pm

eu nu am facut un control general cam de mult timp, dar costa cam mult.Si cum speranta moare ultima, eu sper sa nu ma inbolnavesc tare, eu nu prea sunt asa de bolnavicios oricum, poate nu ma inbolnavesc.Si ce se poate face la spital???In afara de facut nervi, degete in ochi si spaga nu prea ai ce face.Decat sa fac asta mai bine ma duc la un particular.@ stie careva cam cat sunt analizele??Eu auzisem ceva de 200 de RON, mai e asa sau s-a mai scumpit???

Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby Alinutza_19 on Sat Aug 19, 2006 9:56 pm

nu mi-am facut un astfel de control de cand am fost bolnava....si atunci aveam vre 4-5 ani...dar acum ma gandesc serios sa fac un astfel de control...il consider util....chiar daca doctorul iti poate gasi vrute si nevrute...
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby ela on Wed Aug 23, 2006 8:57 pm

Anul asta mi-am facut un astfel de control,cu programare, abia dupa o luna de zile mi-a venit randul la analize,dar cel putin era gratuit.
Initial m-am dus la medicul de familie si i-am spus ca vreau analize la un anumit centru medical unde stiam ca sunt gratuite majoritatea analizelor si doctorita incerca sa ma contrazica, imi spunea ca nu se mai fac nicaieri analize gratuite.
Insa atunci cand in cabinetul medicului a intrat un pensionar nici nu s-a mai pus problema de plata, de ce oare?
Util este, deoarece poti afla ca ai anumite carente care incetul cu incetul pot duce la altceva.

ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby Sweet Insanity on Sat Dec 16, 2006 5:48 pm

Eu imi fac de doua ori pe an analizele; asa e mai bine; de multe ori am platit pentru toate sau anumite analize, dar asa sunt invatata. La mine e vorba de o obisnuita din familie; de mica ma dudeau sa-mi fac analizele. Acuma abia astept sa primesc in ianuarie cupoanele alea pentru analize care cica vin prin posta; sa fac coada la centru :D.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Previous

Return to Sanatatea si bolile