timpul le vindeca pe toate.....este o vorba....foarte adevarata de altfel.....
Poate ca unii au nevoie de 2saptamani...altii de 2ani.....Cu sigurantza nu poti compara o relatie de 6luni..cu 6ani....
Totul depinde de "intensitatea" si durata..atat a relatiei trecute....cat si a relatiilor de dupa...
Te vei (mai)gandi la fostul/fosta......atat timp cat nu este un el/ea
prezent........care sa te faca sa "tresari" din nou....care sa te faca sa "traiesti" cu adevarat din nou...
Am observat,citind toate posturile de pana acum,ca exista un exemplu...(si chiar la-ndemana)....care intareste ideea ca
timpul face minuni....
Cineva posta aici prin 2005 ca:
"Nu ai cum sa uitzi...poate te gandesti mai rar la el/ea, dar nu uitzi...eu una nu pot sa uit...nu vreau sa uit...
"
Acelasi "cineva" posta dupa mai bine de un an:
"Exista uitare...cel putzin in cazul meu a existat...m-am rupt de tot ce avea legatura cu el.....probabil n-a fost iubire...cine stie? Cui ii pasa acum?
L-am uitat!"
Deci....
se poate!
In schimb...se pare ca regula cu timpul...nu se aplica la toata lumea.......
Este o persoana care inventeaza tot felul de povesti patetice....doar sa-si bage nasul in viatza mea.....Ultima incercare a fost zilele acestea...cand...primesc un mail "nastrusnic" de stupid....de la Exex_girlfriend..(care urmeaza sa se marite...bai da uei..) in care eu nu as avea alta treaba decat sa deranjez lumea cu beep-uri......
uitati mailul.......
- Code: Select all
sebi sebi <sebyxxxx@yahoo.com> wrote:
Imi cer scuze pentru deranj dar as dori sa stiu daca nr. de tel 0726xxxxxx este sau a fost nr dumneavoastra de telefon . va intreb deoarece in ultimile zile am primit niste bip-uri de pe acest numar.
va multumesc
Cu stima
Sebastian
ExEx <xxxxxx@yahoo.com> wrote:
Daca ati primit bipuri de la acest numar de telefon, de unde stiti adresa de e-mail a celui care credeti ca v-a dat bip? Si de ce tocmai eu ar fi cea care a avut acest numar de tel?
Nu inteleg de unde ati dedus din ipoteza ca cineva va da bipuri, concluzia ca as fi eu !
sebi sebi <sebyxxxx@yahoo.com> wrote:
Imi cer scuze dar dupa ce am primit bipurile am dat un search pe google(la noroc) cu acel numarul de telefon si a aparut langa numar adresa dumneavoastra de mail
La telefon cand am sunat mi-a raspuns un pusti care dedea din colt in colt cand l-am intrebat de ce da bipuri si mi-a inchis. Speram in caz ca il cunoasteti sa il puteti convinge sa renunte fara a fi nevoie din partea mea sa fac plangere la politie
imi cer scuze ca v-am deranjat
ExEx:
In cazul in care cartela cu fostul meu numar e la tine, fii dragutz si nu-l mai deranja pe domnul.
Merci.
Of...Of....Mai...Mai........