If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Controlul anual!!!

Cum se iau anumite boli? Cum se trateaza? Ce fel sunt spitalele in lume? Dar doctorii? Cum sa traim sanatos? Iti suna cunoscut astfel de intrebari? Daca DA haideti sa le raspundem impreuna.

Controlul anual!!!

Postby Nina on Wed Aug 16, 2006 2:57 pm

Cati dintre voi stiu ca au dreptul la un control cu analize de baza, gratuite, anual?
Cati dintre voi va faceti acest control?
Il considerati util???

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby MindLord on Wed Aug 16, 2006 3:19 pm

Eu imi fac analize complete de 2 ori pe an in general, sau cel putin odata cand nu ajung sa le fac de 2 ori. Cand eram mai mic am avut unele pb de sanatate si de atunci il fac in fiecare an ca sa depistez orice tip de boala pe care l-as putea avea. Nu mai are rost sa zic acuma cat e de important, ca stim cu totii...
Si stiu ca uneori e destul de scump sa faci anumite analize (astea exceptand cele gratuite) dar e mai bine sa depistezi o boala repede decat sa platesti dupa aia enorm pe medicamente, sau, si mai rau, sa fie ceva ce nu mai poate fii tratat...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby p3g@s on Wed Aug 16, 2006 6:01 pm

ar trebui sa le fac cel putin la 6 luni eu insa din motive absolut stupide nu o fac :)
Pana acum nu am murit desi nici bine nu mi-a fost... :lalala:

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -

Postby copilasu_l on Wed Aug 16, 2006 6:15 pm

Nu am facut, rar m-am simtit rau ca sa ajung la medici iar de treaba asta chiar nu stiam. Hmmm, ce bine ca stiu, am s-o disper pe doctorita mea de familie :s104: Oricum acum le am obligatoriu o data pe an (politica firmei )
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Catalin on Wed Aug 16, 2006 11:54 pm

Nu l-am facut niciodata pentru ca nu am avut si nici nu cred ca am nevoie desi il consider foarte util.

URASC SPITALELE, DOCTORII, MEDICAMENTELE SI CERSITUL DE VIATA. :sht-up:
Imi este scarba de toate astea, mama a murit foarte lent din cauza lor si de atunci nu ma mai apropii de medicina asta de c......t. Daca va vine sa credeti, din 1992 nu am pus nici o pastila in gura.

Nu fumez, nu beau, fac sport de foarte mult timp si asta ma ajutat enorm pentru ca nu am avut niciodata probleme de sanatate si nici nevoie de analize si alte chestii. Sunt sanatos tun si sper sa fiu asa in continuare cu ajutorul lui Dumnezeu.

Totusi un control de rutina nu strica niciodata, insa prefer sa mor intai decat sa intru intr-un spital din ROMANIA, cel putin daca intru sa fiu tratat ca atare.

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Leon on Thu Aug 17, 2006 6:16 am

stii voi baiati (catalin si copilasu l) boala niciodata nu o sa intrebe daca ai facut vreun control sau nu si Doamne fereste, cine stie ce se poate intampla.

eu i-mi fac cate un control de rutina cel putin de doua trei ori pe an
ma simt oarecum mai in siguranta.
Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Catalin on Thu Aug 17, 2006 12:17 pm

Leon wrote:boala niciodata nu o sa intrebe daca ai facut vreun control sau nu si Doamne fereste, cine stie ce se poate intampla.

Foarte adevarat ce spui tu, am si mentionat asta numai ca doctorul este ultima solutie la care apelez. Boala se poate lipi de tine oricand dar daca ai grija de tine nu ai ce pati......poate suna oleaca prea pozitiv si sunt catalogat inconstient dar asta este parerea mea.

Controlul este foarte bun mai ales daca este gratuit, la urma urmei este dreptul tau.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby MindLord on Thu Aug 17, 2006 12:20 pm

@ catalin - nu e vorba de dus o viata sanatoasa, fara vicii... foarte bine ca e asa, dar sa stii ca nu esti ferit de boli. Niciodata nu stii cand poti sa prinzi o boala care sa evolueze latent si cand isi manifesta deja simptomele sa fie prea tarziu... plus toate bolile transmisibile sexual (nu e vorba de tine cataline, nu ma indoiesc, ci pt toata lumea in general) sau alte boli la care nu le pasa daca tu esti fumator sau nu
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Thu Aug 17, 2006 12:33 pm

Stiu asta, dar faptul ca nu te folosesti de aceste vicii te ajuta enorm de mult, asta am vrut sa se inteleaga, tigara si alcoolul te darama foarte lent.

Daca stau sa ma gandesc mai bine, nu am nici timp si nici chef sa mi se faca scarba de doctorii care stau la cafele si tigari. :sht-up:

Nu am vazut spitalul cum arata inauntru in 22 de ani......vorbim peste alti 10, 20 sa va spun daca l-am vazut cum arata pe dinauntru.

Va salut!
Catalin

membru special
membru special

Postby MindLord on Thu Aug 17, 2006 12:36 pm

la analize poti sa mergi si la un laborator privat si acolo o sa fii tratat cu respect si nici nu o sa trebuiasca sa vezi toate chestiile naspa din spitale... si rezultatele iti vin acasa .. deci... nu mai ai motive sa nu mergi! la analize cu tine mai cataline :P
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Next

Return to Sanatatea si bolile