If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ti-e teama de moarte?...

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Ti-e teama de moarte?...

DA
25
37%
NU
41
62%

Total votes : 66

Postby Cherry on Wed Jun 07, 2006 6:45 pm

Toata lumea se da curajoasa acum...dar sa va vad eu cum reactionati intr-o situatie mai grea... cum reactionati in momentul in care va dati seama ca ati fost la un pas de moarte... Pentru ca abia dupa constientizati... pe moment nu va ganditi la nimic. Va spun eu ca e groaznic sentimentul.

Insa sunt si acele momente in viata cad simti ca traiesti cu adevarat... cand simti o stare de fericire atat de intensa incat iti este indiferent orice s-ar intampla si ai senzatia ca nu se poate intampla nimic rau... sau chiar daca s-ar intampla, nu ti-ar pare rau...

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Snappy on Wed Jun 07, 2006 9:19 pm

eu chiar nu glumesc... am fost la un pas micut de moarte [e drept cand eram mic - atunci nu pretuiam viata & stuff], dar eu vroiam sa subliniez in special ideea ca avem obiceiul de a ne ocupa timpul cu gandul "oare am sa mor" in loc sa apreciem ce avem cat inca traim... asa cum am zis in postul anterior... detest oamenii gen "bocitoare" care la o inmormantare incep sa urle in gura mare ca asa si pe dincolo... daca la inmormantarea mea vedeti pe careva facand asa impuscati-l

am vrut sa subliniez ca acest mod de a-ti arata sentimentele [dupa ce omul moare] IN GURA MARE este de-a dreptul tampit... de ce nu ii faci o inregistrare ca sa i-o pui in cosciug sa o mai auda juma de ora, o ora?!? degeaba spui dupa ce omul dispare ca tu l-ai iubit & stuff daca el nu mai e...

asa ca de aceea zic eu ca nu imi e teama de moarte... chiar sunt curios sa vad cati mari iubitori apar... ca in viata de zi cu zi eu nu prea vad unul care sa zica "da ma boule insemni ceva pt mine... da ma - merci ca ai facut aia... da mai boule - ma bucur ca imi esti prieten..." [si cand mai apare cate unul zice de parca ar fi vocea aia ce prezinta stirile pe scurt]

nici eu nu prea zic, dar e o vorba: "orice moneda are doua fete..." - viata m-a invatat sa ma "modelez" dupa cei din jur...

asa ca... in momentul cand o vrea Cel de Sus eu o sa imi dau biletul la perforat... pana atunci numai bine...

@jADI & Cherry - nu neg ca acest mod de gandire este unul asa... ca sa fie... repet - nu am fost pus in situatia de a ma afla la 1 pas de moarte decat acum mult timp... daca ma voi afla va voi spune dupa aceea parerea mea... pana atunci imi voi trai viata - intr-un mod cretin pt unii intr-un mod "al meu" pt mine

sa fiti iubiti :-h
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby skip on Thu Jun 08, 2006 11:49 am

da mi teama

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby cartush on Fri Jun 09, 2006 12:07 am

Pentru ca nimeni nu citeste posturile din urma... :arrow: "Daca mor si ajung in Rai pun o vorba buna pentru totzi, iar daca ajung in Iad...macar acolo n-o sa mai sufar de frig niciodata..."
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby skip on Wed Jun 14, 2006 12:56 pm

mc cartush ca te gandesti si la noi /.....:P

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

nu prea....

Postby demon on Sat Jul 29, 2006 3:33 am

nu imi e frica de moarte.. mai mult posibil din cauza k am dat de prea multe ori de ea.. :lalala: .... faza e k am avut parte de 2 accidente cu masina... in fine . mult mai multe..lucruri intamplate..pe langa... :P si in ciuda aparentelor si gravitatea accidentelor, am supravietuit... sa zicem k vointa de a trai isi spune cuvantul... :) dar asa in general. nu imi e frica... knd o fi sa mor .. ata ete... incerc sa traiesc cu acelasi gand k si TuPac :D .... citez : "My only fear of death, is comin back reincarnated ! " ... atata timp kt stiu sa imi traisc viata si nu fac prea multe lucruri regretabile... si sunt impacat cu mine si stiu k am facut ceva p lumea asta... nu conteaza moartea.. knd vine sau de ce.. conteaza sa isi aduca cineva aminte d tine ....
sunt ceea c sunt...comentarii si obiecti .. scrieti un mail ... :)
demon

Descurcaret
Descurcaret

Postby skip on Wed Aug 02, 2006 5:47 pm

de ce sa iti fie teama de ceva care este irefutabil... scuzati daca credeti ca am vb urat .... dar chiar asha este ...
Image
Image
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby milisss2 on Tue Aug 15, 2006 12:12 am

ma tem de viatza ...ca va fi prea urata si prea scurta
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby steaua on Thu Oct 19, 2006 11:14 am

eu am visat de trei ori ca am murit...ce ...... .Da-o dreaq de moarte ca vine si ea.

--- atentie la limbaj ----

regulament wrote:1.2. Nu sunt admise pe forum mesaje si cuvinte, linkuri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuala, instigatoare, amenintatoare, rasiste, discriminatoare sau de alta factura, care sa jigneasca sau sa umileasca membrii Forumului si sa contravina legilor nationale sau internationale. Aici este vorba atit de avatar, cit si de continutul mesajelor, semnaturilor, profilului si paginilor catre care trimit linkurile furnizate de dumneavoastra.
steaua

Bebelush
Bebelush

Postby Sweet Insanity on Sat Oct 28, 2006 4:36 pm

Nu mi-e frica de moartea mea, ci de a celor la care tin. Stiu ca o sa las pe unii sa sufere, dar cand mi-o fi sa mor, o sa mor... o data si o data tot o sa trec prin asta.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

PreviousNext

Return to Filosofie si Psihologie