If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mai sexi sau clasica?

Zi-ne aici ce iti place la prietena ta, la cea pe care o iubesti sau ce ti-ai dori sa faca ea pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Postby changer on Wed Nov 02, 2005 1:57 pm

depinde si unde as merge cu ea :D ......daca nu exista nici o ocazie sa se imbrace cum se simte ea bine..........ar sti ea cum si cu ce sa se imbrace mai bine ca mine(presupun)

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby adler on Wed Nov 02, 2005 8:09 pm

tre sa te imbraci la ocazie..evident.. fie ca iesi afara..sa te plimbi..sau mergi la bal mascat. Dar...trebuie sa ai idee si cu c se vor imbraca prietenii tai..sau iubitul ... ca sa nu arati aiurea daca iesi afara imbracata elegant.iar ei vin sport.

hainele sunt facute ca sa te simti bine in ele... daca stii sa ti le alegi.. ar trebui sa fie confy. Mai nasol este ca noi ne facem probleme cum aratam in anumite haine..si ne face sa ne simtim mai nasol..stingheriti ...cand se uita lumea pe strada... de asta..cel mai bine e sa iti alegi cu mare grija hainele..sa nu ai nici un stres cand cineva se uita la tine... ;) ...
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby p3g@s on Sat Nov 12, 2005 6:01 pm

@adler...teach us mortals your misterious ways ^:)^

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Sun Nov 13, 2005 11:26 pm

[ot]@pegas ..i will teach u the GODs ways. :P ... faci misto de je huh?[/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Snappy on Wed Jul 19, 2006 10:18 pm

de cele mai multe ori domnisoarelor sexy li se urca statutul de sexy la cap... pe cand "fata clasica" isi vede de-ale ei...

o fata frumoasa poate fi o fata care sta in banca ei si isi vede de a le ei. a fi frumoasa nu e totuna cu a fi sexy...

acum sexy inseamna a fi la moda, a umbla prin locuri mai "de sus", a te respecta, a avea fite-n cap, etc... nu merci... prefer fata finuta cu capul pe umeri...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby Catalin on Fri Aug 11, 2006 12:59 pm

Fata clasica ii poate da lectii uneia sexy. Este bine sa te lauzi si cu altceva, nu numai cu forme impunatoare s-au ca dai barbatii pe spate.

Aleg fara sa ma gandesc de 2 ori varianta 2, mai bine "stearsa" decat "acoperita".
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby amanda on Fri Aug 11, 2006 4:10 pm

A te respecta nu inseamna a fi cu fite!!! Daca nu te imbraci cu anumite haine pentru ca sunt de proasta calitate inseamna ca te respecti, de exemplu. Clasic nu e antonimul lui sexy. Sexy poate sa treaca repede la vulgar si clasic la rigid. Tin sa-l contrazic pe Snappy: o fata frumoasa este sexy. Cel putin eu nu stiu cum poate fi frumoasa o femeie care arata strict a obiect decorativ. Daca nu are si o atitudine atractiva nu e interesanta si deci atributul sexy e necesar pentru ca altfel e mai mult statuie.

A fi modern nu e un criteriu pentru sexy decat ca atitudine. Pantalonii 3/4 si ochelarii cu rame groase nu sunt sexy pe raft sau pe manechin. Sexy arati daca te prind bine. O fata prea slaba sau prea grasa arata prost cu fustita scurta si tricou mulat desi e moderna si eventual are 'fitze'.

Sexy inseamna sa fii imbracata dar sa trezesti curiozitatea :)
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Mon Aug 14, 2006 12:42 pm

cred ca mai corect era sa ma exprim invers - a fi sexy nu e totuna cu a fi frumoasa. asa se intelege exact la ce m-am referit...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby a_soul_4_u on Mon Aug 14, 2006 12:47 pm

E X S Y :s096: ... :s099:
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby kiduletz on Tue Sep 05, 2006 12:55 am

mi-ar placea sa fie mai sexy, dar nu la imbracaminte ma refer, la comportament, bineinteles nu in public :D

---[ashes = "mesaje lipite, consecutive la interval de timp scurt"]---

...si inca ceva, cred ca ar ar fi mai bine sa uitam de clasic, parerea mea :don't-know:
love me or hate me...
kiduletz

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Ce iti place la o fata ?