If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce nu ai accepta de la iubit/a?

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby skip on Wed Aug 09, 2006 12:36 pm

ce nu as vrea de la iubita mea.... poi ia sa vedem ... nu as vrea sa imi daruiasa un copil :P
... nu as vrea sa imi dea cadouri scumpe :P
... nu as vrea sa-mi dea vreo veste aiurea

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby MIIB on Fri Aug 11, 2006 3:12 am

sa rupa legaturile cu persoanele apropiate ei
sa-mi un cadou peste bugetul ei
sa se schimbe adical pentru mine
sa renunte la vise(idealuri)
sa se izoleze
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby Hazard on Mon Aug 14, 2006 11:20 pm

sa ma indeparteze de problemele pe care le are crezand ca asa ma protejeaza sau pt ca sunt doar ale sale si atat, suntem totusi doi si vreau sa aiba incredere in mine pt orice
sa renunte la mine doar pt ca are impresia ca imi e mai bine asa, ca ma trage in jos sau mai stiu io ce
si da, si pe mine m-ar deranja f mult sa stiu ca renunta la familia sa pt mine mai ales ca stiu cat de imp este acest lucru

am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Filosofie... despre dragoste