If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Menage a trois

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby Catalin on Thu Jul 27, 2006 11:47 pm

Niciodata, intimitatea este in 2 nu in 3, plus ca daca imi place mai mult de cealalta decat de ea?=))

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Vaal on Sat Jul 29, 2006 11:59 pm

nuuu.. nu-s de acord! dar de ce toata lume ase gandeste la pers de sex dfierit? pot fi 3 fete, de ex, sau 3 baieti :D
51% angel, 49% devil! Don't push it!
Vaal

Descurcaret
Descurcaret

Postby p3g@s on Sun Jul 30, 2006 11:51 pm

[ot]
Vaal wrote:nuuu.. nu-s de acord! dar de ce toata lume ase gandeste la pers de sex dfierit? pot fi 3 fete, de ex, sau 3 baieti :D

at nu ma bag :lalala:[/ot]

---[ MoonLight = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Nina on Tue Aug 08, 2006 5:26 pm

Inca nu ma simt pregatita de asa ceva...si cred ca nici pe viitor nu voi fi pregatita...sunt un picutz cam posesiva cand vine vorba de asta, nu as accepta cu usurinta sa il impart cu altcineva. Plus ca faza cu eu+el+un alt barbat chiar mi se pare weird...bleah
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby catza on Wed Aug 09, 2006 10:09 am

2 baieti + o fata se numeste altfel... si anume:

POSTA!!!!!!!!!!

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Nina on Wed Aug 09, 2006 11:53 am

[ot]:s050: hey, watch the language! :?ban?:

Acum sincer, nu e tot menage a trois ? [/ot]
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby noco on Wed Aug 09, 2006 12:21 pm

[ot]ba da nina.. tot asa i se spune. Menage a trois inseamna nu doar unu cu doua ci si doi cu una. Iar pentru actul sexual ce depaseste numarul de 3 persoane implicate,cred ca cea mai buna denumire este orgie, cu toate ca din cate am inteles si astea poarta cam aceeasi denumire: menage a quatre, six.. depinde de nr de persoane. :D reply-ul dat de catza este joke a la catza. :mrgreen: [/ot]

revenind la topic.. eu nu as accepta. cel putin,nu deocamdata. Sunt genul posesiv iar toata treaba cu impartitul iubitului ma cam inspaimanta.. Si nu ma refer la sex ci la relatia emotionala..cred ca ceva s-ar schimba in comportamentul meu fata de el dupa o asemenea experienta..si nu in bine.
ce m-a surprins la reply-urile topicului este faptul ca ma asteptam ca barbatii sa fie fascinati de asa ceva. :)
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby Catalin on Wed Aug 09, 2006 2:24 pm

noco wrote:ce m-a surprins la reply-urile topicului este faptul ca ma asteptam ca barbatii sa fie fascinati de asa ceva. :)

Toti sunt fascinati de asa ceva dar nici unul nu recunoaste cu adevarat. :s122:

Sa imi impart mancarea cu altcineva? Nu prea suna bine nu? Deja asta nu mai este intimitate, cand altcineva descopera ce stiu numai eu.
Nu imi place treaba asta, daca este vorba de p...a pot sa o fac cu una oarecare de la colt, dar nu cu prietena mea....asta nu accept.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Nina on Wed Aug 09, 2006 3:43 pm

baietii sunt fascinati de asa ceva...numai ca ei vad doar jumatatea plina a paharului, adica partea in care e vorba de un el si doua ele. Dar daca le pui in fata varianta de a-si imparti iubita cu altcineva....manifesta repulsie.
Asa ca e mai sigur sa fie rezervati.
Image
Image
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby copilasu_l on Wed Aug 09, 2006 4:19 pm

noco wrote:ce m-a surprins la reply-urile topicului este faptul ca ma asteptam ca barbatii sa fie fascinati de asa ceva. :)

Da, cred ca majoritatea visam la asa ceva, chiar si eu, numai sa nu fie iubita mea. Daca ar sa fie iubita+eu+o ea nu cred ca ii vine bine ei, daca sunt eu+o ea+un el n-ar fi nici o problema, let's play :s122:
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala