If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Stii sa lupti pentru iubire?

Hai sa vedem ce ziceti voi? Care este parerea voastra? Ce este pentru voi dragostea - iubirea?

Postby just me on Mon Aug 07, 2006 6:37 pm

eu am luptat.... si pana la urma am facut-o degeaba... pt ca tot singura am ramas de fiecare data....
dar chestia asta nu m-a facut sa renunt... si cand e cazul.. lupt in continuare...

I'm a bitch, I'm a lover/I'm a child, I'm a mother/I'm a sinner, I'm a saint/I do not feel ashamed/I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between/You know you wouldn't want it any other way.......
just me

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Mon Aug 07, 2006 11:32 pm

[ot]Claaar ... eu unul habar nu am ![/ot]

---[ MoonLight = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby T_X on Tue Aug 08, 2006 12:16 am

nu poti sa aprinzi focul fara scanteie...deci degeaba lupti dak nu e acea sclipire de la inceput...
cel putin asta este parerea mea...nu iese fum fara foc

T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby love_looser on Mon Feb 12, 2007 7:13 pm

si care sunt cele mai bune arme ca aici numai de lupta vorbiti dar de arme mai putin ,ma rog daca pot fi cosiderate asa ......
love_looser

Invatacel
Invatacel

Postby not_so_innocent on Mon Feb 12, 2007 7:38 pm

poate ca atunci cand o voi intalni voi lupta pt ea daca merita
pana acum nu am luptat pt ca nu am intalnit o dar cine stie

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby milisss2 on Mon Feb 12, 2007 11:03 pm

[ot] bobo u mazafacar ... ma refeream ca nu am habar cum sta treaba cu lupta pt chestia aia nedefinita pentru mine numita simplu " iubire" ....deci eram perfect ontopic[/ot]
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby ela on Tue Feb 13, 2007 12:09 am

Lupta-i grea, dar e frumoasa. Sa vezi ca dupa fiecare batalie devii mai puternic incepi sa te simti mai bine si parca iti apare inca un zambet venit din inima.
As vrea si eu sa vad un lucru frumos care a inceput la fel de frumos, fara greutati si restul.
Daca persoana merita, de ce sa nu lupti? La urma urmei nu stiu daca ai ceva de pierdut.
Daca lupti inseaman ca tu vrei sa faci asta, nu din alt motiv; o lupta inceputa trebuie dusa la un sfarsit, sa nu ramana undeva in aer.
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby Sweet Insanity on Tue Feb 13, 2007 6:09 pm

Eu lupt intotdeauna pentru lucrurile pe care le vreau si cele la care tin. Lupt si pentru iubire... pana la capat. Uneori e greu, alterori usor, important este ce obtii si cam merita multe.
Welcome to a world where the air I breathe is mine
There's nothing to overwhelm me and nothing to cloud my mind
Be anyone, do anything I'd ever want to try
Time doesn't exist here, I will never die
Sweet Insanity

Pasional
Pasional

Postby copilasu_l on Tue Feb 13, 2007 7:11 pm

Am luptat(zic eu) si de fiecare data am pierdut. Ce rost are sa mai "lupti" cand celalalt iti spune ca nu mai vrea sa fie cu tine? Bun, o\il iubesti dar daca nu te mai iubeste, lupti pentru....ce? NU, Copilasu_l nu mai lupta, nu se mai baga in astefel de "razboaie". Ce rost are sa alergi cand stii ca esti singurul alergator si vei iesi pe locul 2 ? Nu, merci, nu mai sunt curios.
copilasu_l

membru special
membru special

Postby love_looser on Wed Feb 14, 2007 11:10 am

dar de unde stii tu copilasul-l ca locul 2 nu poate fii un loc castigator?ca paradoxal deodata devine asemanator cu locul 1, si atunci nu regreti ca n-ai fugit .........ca te-ai speriat de" laurii" locului 2 cand colo puteai sa fii pe 1.vezi tu, faptul ca nu stim acest lucru sigur, ne da puterea sa "alergam" mai departe ,ca doara nu ii primul lucru care il pierzi in viata dar macar sa pierzi onorabil stiind ca ai dat tot.......
ps:fii mai optimist !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
love_looser

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Ce-i iubirea ?!?