If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cat de departe ai merge pentru cel(cea) iubit(a)?

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby p3g@s on Tue Nov 22, 2005 12:38 am

love will find a way....nu stiu daca as renunta la sc pt cineva.....nuj daca as renunta la cineva pt scoala...sa zicem ca-s prea multe variabile in joc in acest moment..

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Sidoni@ on Wed Aug 02, 2006 11:04 pm

nu as renunta niciodata la visele mele pentru o persoana indiferent de cat de mult as iubi aceea persona. cred ca daca o pers ma iubeste ma sustine si isi dorest ce e mai bine pentru mine
Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna. - Alexandre Dumas
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Fri Aug 04, 2006 1:50 pm

@ sidoni@ - esti sigura ca tu stii ce e mai bine pt tine? :P poate o privire obiectiva din exterior ar stii mai bine decat tine... :)

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Sidoni@ on Fri Aug 04, 2006 3:53 pm

MindLord tu ai fi dispus sa renunti la ceea ce iti doresti tu la ceea ce ai visat toata viata pentru perosna iubita? eu cred ca daca o persoana sustine ca ma iubeste atunci ma sustine in ceea ce fac si nu ma pune sa aleg intre el si viitoarea mea cariera. fiecare are viata lui si idealurile sale. tu crezi cxa bine pentru mine ar fi sa faca asa cum imi sugereaza persona iubita si sa devin o persoana plata, la cratita? fara nici un ideala? o feneie care asteapta sa-i aduca barbatul bani? eu imi doresc sa ajung o persoana independenta si fac tot ce pot pentru asta
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby copilasu_l on Fri Aug 04, 2006 4:35 pm

Daca scriam acum 2luni, cred ca mesajul meu ar fi sunat ceva de genul " Fac orice pentru ea", acum am realizat ca defapt nimeni nu merita sa faci orice pentru el. Daca se nimereste ca sa fim pe aceeasi idee bine, daca nu....soarta, asta e, eu nu mai renunt la nimic din ceea ce vreau pentru o "ea"

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby MindLord on Fri Aug 04, 2006 4:52 pm

Sidoni@ - se pare ca vezi problema doar dintr-un punct de vedere ... heheh. Daca asa pui problema (adica EL face tot ca eu sa pastrez visele mele ) atunci parerea mea e ca nu o sa ai o relatie cu adevarat de EGALITATE. Mi se pare ca atunci cand esti intr-un cuplu trebuie sa vezi care sunt VISELE COMUNE... si niciodata o tehnica de genul "daca mie nu imi face totul pe plac, eu plec" nu o sa rezolve mare lucru. E alegerea ta... sa nu ajungi numai singura cu visele tale....

2: Se pare ca nu am raspuns pana acuma la topicul asta...cred as face aproape tot. Inclusiv chestii care trec de barierele legalului. Una din regulile mele de baza e : No one messes up with my familly or girlfriend! ... so beware ! :P .. desi la partea familie nu se discuta, la partea girlfriend se intelege ca trebuie sa o iubesc si sa cred in relatia noastra ca sa se aplice regula. Si ca sa ajung sa o iubesc trebuie sa aiba multe chestii care sa ma atraga si care sa ma convinga ca merita sa fac anumite sacrificii pt ea...
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Sidoni@ on Fri Aug 04, 2006 6:01 pm

MindLord pentru mine intr-un cuplu sunt implicate 2 persoane care au multe puncte comune insa nu sunt identice. Asa ca fiecare are anumite vise pe care trebuie sa si le indepineasca. Nu cer sa ma inteleaga doar el pe mine. E reciproca toata chestia. Uite mie mi s-a imtamplat ceva. Eu mereu imi doream sa dau la medicina la Iasi. Ei bine l-am gasit pe el dar din Constanta. Si mi-a cerut sa dau acolo la facultate desi stia ca nu-mi doream asta. tie ti se parea normal sa ma duc in Constanta doar pt el? Chiar ce imi doream eu nu conta? Ar fi trebuit sa fac asta doar pentru ai face pe plac? eu nu i-am facut pe plac si el a acceptat cu greu situatia dar a hotarat sa imi fie alaturi indiferent daca ne vor mai desparti inca 205 de km pe langa cei 250 care ne despart deja

Tu intr-o situatie ca a mea ce ai fi facut? Ti-ai fi sacrificat tu visele pentru o relatie?
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Mon Aug 07, 2006 2:40 pm

@ Sidoni@ - mi se pare ca este medicina si la constanta.. .intreaba pe onix :P nu stiu sigur de ce doar iasi este varianta buna in cazul tau... oricum, asta mi se pare un bun exemplu in care si tu ai putea avea medicina si sa il ai si pe el... dar bineinteles ca nu stiu toata povestea...
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Previous

Return to Filosofie... despre dragoste