If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cat de departe ar merge persoana iubita pt tine

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby adler on Wed Nov 30, 2005 2:22 am

eu sper ca ar merge atat de mult cat ma iubeste :) ... si eu as merge la fel de departe:)

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Sidoni@ on Fri Aug 04, 2006 6:07 pm

pai nu stiu cat de departe ar merge. oricum cred ca cam atat cat as merge eu poate putin mai mult.
Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna. - Alexandre Dumas
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Sun Aug 06, 2006 11:48 pm

In acest moment, nu as misca un deget, nu merita nimeni si asta s-a demonstrat.

Pana la proba contrarie, inca nu am cunoscut persoana care sa ma suceasca cu 180 de grade.

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby amanda on Mon Aug 07, 2006 3:33 pm

Nu as vrea sa mearga nicaieri =)) Sincer vorbind, nu cer sa faca nimic pentru mine numai ca sa-mi faca pe plac. Iubitul ar trebui sa poata face pentru ca vrea si nu pentru ca i se cere tot atatea cat as face si eu pentru el. Sa fim echitabili, astfel incat sa nu spun eu vreodata sau el ca am facut prea multe pentru celalalt.

Nu cred ca as ajunge pentru nimeni si niciodata la sacrificiul vietii si nici nu as putea accepta asa ceva din partea nimanui. Nici transplantul nu intra in lista. In rest, oricat de departe e nevoie dar incerc sa ma gandesc la niste limite decente.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Filosofie... despre dragoste