by Kelso on Tue Aug 01, 2006 5:51 pm
Pe zi ce trece totul se schimba,nimic nu mai este asa cum ne-am dori noi sa fie. Dragostea este cel mai frumos sentiment iar noi ar trebui sa avem grija de ea,sa o mentinem vie si sa simtim iubirea in fiecare secunda pe care o traim.
De multe ori intervin anumiti factori care ajung sa distruga o relatie,nu stiu de ce dar traiesc cu impresia ca totul este frumos la inceput,atunci,in acea perioada de cunoastere,de cercetare,de descoperire a persoanei iubite. Timpul ne face sa credem ca dragostea dispare si k in locul ei apare un alt sentiment : obisnuinta. Multi spun ca atunci ajungi sa iubesti cu adevarat,ca aia e iubire,totusi eu nu sunt de acord,obisnuinta te distruge,atat pe tine cat si pe partener.
Noi ne lasam acaparati de acel ceva,acel sentiment de indiferenta si cand ajungem in impas in relatia noastra nu incercam sa facem nimic,nu depundem efort pentru a ne salva dragostea.
Avem multa dragoste de oferit si ar trebui sa ne focalizam atentia asupra sentimentelor care ne incearca,fiecare sarut,imbratisare,dorinta ne poate face sa ne simtim cu adevarat fericiti.
Exista si iubiri imposibile,imposibile pentru ca asa le facem noi sa para si imposibile pentru ca cei din jurul nostru nu ne lasa sa descoperim fericirea si ne rapesc frumosul..distanta ar fi pe primul loc,este greu sa iubesti pe cineva si sa nu fie langa tine dar in acelasi timp ajungi sa pretuiesti acel om mult mai mult decat ai fi facut-o daca ar fi fost langa tine. O dragoste daca este puternica dureaza,invinge orice obstacol,traieste si se fortifica.
Mai exista si oameni care se iubesc foarte mult dar nu pot fi impreuna,nu se pot completa,nu pot forma acel intreg si prefera sa se iubeasca departe unul de celalalt,sa suspine si sa sufere preferand sa lase timpul sa vindece ranile...
In concluzie,inca mai exista iubiri imposibile dar noi le putem face sa fie posibile daca iubim cu adevarat si dorim ca persoana iubita sa ne fie aproape...
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.