If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

V-ati indragostit de cineva casatorit??

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Postby Catalin on Wed Oct 19, 2005 11:56 pm

Daca as avea o relatie cu cineva care este legata si in fata lui Dumnezeu si pe hartie, m-as gandi in primul rand ca destram o familie, asta imi este de ajuns, multi(e) nu se gandesc la asta ca respectivul(a) are ani buni de casnicie si copii care au cel mai mult de suferit dupa aceea.
Tu viata poti sa ti-o refaci oricand nu-i problema de asta, dar copilul cum se simte ca un week-end sta la mama, un alt week-end la tata si tot asa, cat poate un copil sa se imparta?

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby rox on Sat Jul 01, 2006 6:13 pm

am avut :lalala: cand eram mica...imi placea d cei insurati
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby milisss2 on Sun Jul 02, 2006 2:17 am

[ot]@ rox .... ca mare mai esti mah !! :))[/ot]

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby Catalin on Fri Jul 07, 2006 8:01 am

Nu poti sa iti impui tie si sufletului tau de cine sa te indragostesti...deci nu trebuie sa te simti vinovat daca sufletul tau a ales pe cine nu trebuia.

Important este sa te gandesti ca acea persoana este legata de cineva......si de aici vin sutele de intrebari.
Catalin

membru special
membru special

Postby Nina on Wed Jul 19, 2006 5:46 pm

Nu m-am indragostit niciodata de cineva casatorit, nici macar nu m-am simtit cat de putin atrasa de un barbat casatorit (banuiesc ca Jon Bon Jovi si Ryan Phyllipe nu se pun,nu? ;))

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Sidoni@ on Wed Aug 02, 2006 11:13 pm

nu as avea nici o relatie cu un barbat casatorit. clar e impotriva regulilor mele. nu mi-ar place ca sotul meu sa ma insele si de aceea nu as accepta o relatie cu un barbat casatorit. nu vreau sa fac nici o alta fata sa suferepentru ca ma pun in locul ei si stiu ca nu mi-ar conveni... clar NU
Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna. - Alexandre Dumas
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby andreeam on Fri Aug 04, 2006 5:56 pm

mi-am adfus aminte ca acuma vreo 3 ani imi placea un prof...era tanar cred ca avea vreo 23-24 de ani si nu mai stiu dak era casatorit...stiu k locuia cu mama lui dar se zvonea ca are o fetita...oare o fi fost insurat? :-?
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Previous

Return to Alte discutii despre sentimente