Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
[ot]@ICE: so u say u are an optimistic person? in spatele unei astfel de declaratii se ascunde un pesimist bine informat (cel putin in acest moment )[/ot]
as putea spune ca sunt un 8imist, dar ca viata si oamenii mi-au aratat ca nu e chiar asa de roz pe cat o vedeam la un moment dat...
eu sunt o optimista. imi place sa visez, imi place sa imi zic mereu ca va fi bine. asa ma incurajez si ii incurajez si pe cei din jurul meu. eu zic mereu ca se poate si mai rau...
Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna. - Alexandre Dumas
Atunci cand cineva iti va taia elanul ai sa intelegi ce zic. Cand am spus ca se duce de rapa totul, ma refeream la loviturile pe care le primesti si pe care le induri pana la un anumit moment. Ramai optimist(a) acum dar mai tarziu cand viata te va lovi inevitabil ai sa o dai in extrema cealalta.
Mereu o sa oscilam intre + si -.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
stai linistit si eu am fost de multe ori dezamagita. dar sincer am devenit mai optimista. stiu ca ce e al meu e al meu si ca oricat as cauta eu altceva ce e pt mine e pus deoparte
Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna. - Alexandre Dumas