If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Mai exista iubiri imposibile?

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby Ice on Tue May 02, 2006 9:16 am

Din pacate mai exista.
Si de nu as fi eu omul care... cred in a face ... tot posibilul... 8->
De ce sa nu mai existe ... altfel cum am mai realiza ce am avut, si implicit, ce am pierdut.

Ice

membru special
membru special

Postby Hazard on Fri May 05, 2006 7:52 pm

exista.. cred ca traiesc una si eu acum, dar ma hazardez sa cred ca se poate pt noi, ca va fi bine, nu pot sa renunt, nu inca. Ce sa fac daca iubesc atat de mult, atat de puternic?
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Tue Aug 01, 2006 5:51 pm

Pe zi ce trece totul se schimba,nimic nu mai este asa cum ne-am dori noi sa fie. Dragostea este cel mai frumos sentiment iar noi ar trebui sa avem grija de ea,sa o mentinem vie si sa simtim iubirea in fiecare secunda pe care o traim.

De multe ori intervin anumiti factori care ajung sa distruga o relatie,nu stiu de ce dar traiesc cu impresia ca totul este frumos la inceput,atunci,in acea perioada de cunoastere,de cercetare,de descoperire a persoanei iubite. Timpul ne face sa credem ca dragostea dispare si k in locul ei apare un alt sentiment : obisnuinta. Multi spun ca atunci ajungi sa iubesti cu adevarat,ca aia e iubire,totusi eu nu sunt de acord,obisnuinta te distruge,atat pe tine cat si pe partener.

Noi ne lasam acaparati de acel ceva,acel sentiment de indiferenta si cand ajungem in impas in relatia noastra nu incercam sa facem nimic,nu depundem efort pentru a ne salva dragostea.

Avem multa dragoste de oferit si ar trebui sa ne focalizam atentia asupra sentimentelor care ne incearca,fiecare sarut,imbratisare,dorinta ne poate face sa ne simtim cu adevarat fericiti.

Exista si iubiri imposibile,imposibile pentru ca asa le facem noi sa para si imposibile pentru ca cei din jurul nostru nu ne lasa sa descoperim fericirea si ne rapesc frumosul..distanta ar fi pe primul loc,este greu sa iubesti pe cineva si sa nu fie langa tine dar in acelasi timp ajungi sa pretuiesti acel om mult mai mult decat ai fi facut-o daca ar fi fost langa tine. O dragoste daca este puternica dureaza,invinge orice obstacol,traieste si se fortifica.

Mai exista si oameni care se iubesc foarte mult dar nu pot fi impreuna,nu se pot completa,nu pot forma acel intreg si prefera sa se iubeasca departe unul de celalalt,sa suspine si sa sufere preferand sa lase timpul sa vindece ranile...

In concluzie,inca mai exista iubiri imposibile dar noi le putem face sa fie posibile daca iubim cu adevarat si dorim ca persoana iubita sa ne fie aproape...

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby T_X on Tue Aug 01, 2006 11:23 pm

[ot]salutare wench, a trecut ceva timp de cand n-am mai vbit, sper ca eesti bine..te-am pupat[/ot]
you ask me if there're impossible love affairs ?
i answer u...what could be more impossible if not love..
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby amanda on Fri Aug 04, 2006 11:30 pm

Cred ca distanta face o iubire semi-imposibila... si timpul. Dar faptul ca unul dintre ei o vede imposibila in aceste circumstante o face sa fie cu adevarat imposibila pentru celalalt.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Thu Aug 17, 2006 8:46 pm

Exista la tot pasul astfel de iubiri ce nu am sa inteleg eu niciodata este de ce altii le fac imposibile. :don't-know:
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby jADI on Thu Aug 17, 2006 11:20 pm

Ha! Corect, Catalin. Daca stau bine si ma gandesc, foarte multe iubiri sunt imposibile: Catalin si Pamela, pegas si A. Jolie etc, nu?
Orice fata ce ne refuza dorinta de a intra intr-o relatie cu ea se poate caracteriza ca o posibila iubire imposibila, de aici si ideea mea. Majoritatea sunt imposibile. Poate nu si pentru Pitt. Ideea este sa ne concentram pe cele posibile, nu? :mrgreen:
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Previous

Return to Filosofie... despre dragoste