If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"Femeia buna la pat" - definitie

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

"femeia buna la pat" definitie

Postby belle on Sun Jul 30, 2006 8:18 am

salut! Ca sa fie o femeie buna la pat asa cum vor barbatii , trebuie cumva sa cistige fata experienta, si asta inseamna ceva prieteni. Nu este mai simplu sa o formezi dupa tine { asta ia ceva rabdare } decit sa o iei gata buna la pat? Eu cred ca este mai bine sa experimenteze cu tine prima data lucruri noi decit sa le stie biiiiine dinainte.

belle

Bebelush
Bebelush

Postby Leon on Sun Jul 30, 2006 8:38 am

dupa parerea mea o femeie buna la pat inseamna aceea persoana care intradevar te face sa te simti barbat.

cu alte cuvinte nu trebuie ca ea sa se considere printesa si noi niste tauri comunali :s075:
Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Catalin on Sun Jul 30, 2006 11:27 am

belle wrote:salut! Ca sa fie o femeie buna la pat asa cum vor barbatii , trebuie cumva sa cistige fata experienta, si asta inseamna ceva prieteni.

Adica sa se culce cu jumatate de cartier si sa capete experienta nu?=))

Am intalnit fete care se miscau destul de bine in pat si nu au avut cine stie ce trecut amoros asa ca ceea ce spui tu este cam fals in viziunea mea. Experienta o poti avea si cu o singura persoana nu obligatoriu sa iei la rand ce prinzi...ceva ceva ai zis tu pe acolo.:)

"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Previous

Return to Educatie Sexuala