If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce inseamna sa fii femeie?

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Ce inseamna sa fii femeie?

Postby skip on Thu Jul 20, 2006 12:16 pm

Nuj, ieri vb cu burn pe strada si i-am zis: femeie ... si ea mi-a raspuns:
-Nu sunt femeie, ca nu am copii, nu sunt maritata, si inca ceva ...
Dar eu nuj daca asta face ca o fata sa se simta femeie ... fie ea si la 30 de ani ... Daca nu este maritata si nu are copii inseamna ca nu este femie sau ce?..... Voi ce credeti?
[ot]nuj daca am amplasat bine topicul sau nu :([/ot]

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby rox on Thu Jul 20, 2006 2:45 pm

Dupa parerea mea o persoana e "femeie"atunci cand trece de adolescenta.
cand spui femeie nu neaparat t gandesti la o "cucoana" distinsa din inalta societate, cu rochii si palarii pompoase...ci femeie e si aceea persoana d sex feminin care traieste la tara.

@skip probabil ieri te-ai adresat cu "femeie" probabil din obisnuinta ( nu de alta da si mie mi-ai zis de cateva ori asa) si/sau pentru ca "arata" k te adresezi in mod special unei persoane de sex opus...
de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Nina on Thu Jul 20, 2006 9:50 pm

Teoretic, devii femeie in momentul in care esti capabila sa procreezi(ca doar asta e scopul nostru,nu?).
Eu privesc lucrurile putin altfel. Simt ca exista o balanta intre copilarie si seriozitate. Devii femeie in momentul in care inclini aceasta balanta catre seriozitate. Si nu e un lucru rau, este doar o etapa a vietii.
Poti fi femeie si fara a fi casatorita, si fara a avea o droaie de copii, trebuie doar sa te simti in stare sa accepti aceasta "calitate".

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Vaal on Sat Jul 29, 2006 11:26 pm

Sunt de acord cu Nina.. Eu ma mai gandeam k devii femeie dupa ce faci sex de ex. Odata ce esti pregatita de pasul asta.. nu mai esti sigur copil.. dar mai e adolescenta. acum nu mai sunt de acord cu ceasta teorie.. nu intru totul.
51% angel, 49% devil! Don't push it!
Vaal

Descurcaret
Descurcaret

Postby jADI on Sun Sep 03, 2006 12:47 am

@vaal - "Eu ma mai gandeam k devii femeie dupa ce faci sex de ex. Odata ce esti pregatita de pasul asta.. nu mai esti sigur copil.. dar mai e adolescenta. acum nu mai sunt de acord cu ceasta teorie.. nu intru totul"

Pai sa nu mai fii de acord. Fetele de 14 ani care au incercat nu se pot numi femei.

Fiecare cu standardele lui. Eu consider o femeie acea persoana moderna, cu principii, multumita de cariera sa, cu capul pe umeri, independenta de barbati, dar, in acelasi timp, constienta de importanta lor (asta daca nu are pe cineva inca).

Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Alinutza_19 on Sun Sep 03, 2006 1:41 am

esti femeie atunci cand tu decizi...atunci cand ai renuntat la libertatea adolescentei...si ai devenit total responsabila de faptele tale..esti femeie atunci cand ti-ai inceput o cariera si te-ai mutat pe picioarele tale la o casa noua...esti femeie atunci cand aidecis ca e timpul sa iti intemeiezi o familie si ca vrei sa iti petreci restul vietii cu persoana iubita...asa e viziunea mea la ce inseamna sa fii femeie
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

Postby anamana on Sun Sep 10, 2006 8:36 am

Femeie...nu cred ca trebuie neaparat sa treci de o anumita varsta sa fii femeie.Trebuie sa ai maturitatea necesara sa te comporti cu tine insati si cu partenerul....fiecare din noi(fetele) poate fi o femeie in felul ei.Nu exsita o teorie fixa a conceptului.As putea spune ca nu mi-am gasit maturitatea necesara pentru a putea scrie cum sunt eu femeie sau macar la ce visez.Pot fi femeie de cariera,o mama excelenta,o sotie ascultatoare...pe viitor vorbesc.Nu stiu.Sau cine stie?! Poate voi reusi sa fiu toate cele 3 lucruri la un loc. :) Macar incerc...
Ce nu te omoara te face mai puternic!!!!
anamana

Invatacel
Invatacel

Postby skip on Mon Sep 11, 2006 11:40 am

anamana wrote:Pot fi femeie de cariera,o mama excelenta,o sotie ascultatoare...pe viitor vorbesc.Nu stiu.Sau cine stie?! Poate voi reusi sa fiu toate cele 3 lucruri la un loc. :) Macar incerc...

[ot] sa iti ajute dumnezeu :P [/ot]
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Kelso on Thu Dec 14, 2006 7:58 pm

Femeie esti atunci cand ai trecut de pragul adolescentei si cand te consideri suficient de matura,esti femeie cand deja iti asumi niste responsabilitati dar oricum se spune ca devii femeie din momentul in care ti-ai inceput viata sexuala dar aici ii dau dreptate lui jADI pentru ca o pustoaica (,) care si-a inceput viata sexuala la 14 ani nu se poate considera femeie :P
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby not_so_innocent on Tue Jun 26, 2007 11:51 pm

suferinta=femeie
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..