If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cafeaua

Discutii despre droguri, alcool, homosexualitate si alte anomalii si dependente prezente in lume

Postby just me on Sun Jun 11, 2006 2:55 pm

intr-o vreme beam cafea in loc de apa.... si era cafea destul de tare si fara zahar
de vreo jumate de an am lasat-o mai moale... adica doar cafeaua de dimineata si aia cu destul zahar si din cand in cand mai beau si o cafea dupa masa de pranz...
in sesiune in schimb... cafea, cola, ness facut cu cola, ness... in loc de apa.....

I'm a bitch, I'm a lover/I'm a child, I'm a mother/I'm a sinner, I'm a saint/I do not feel ashamed/I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between/You know you wouldn't want it any other way.......
just me

Descurcaret
Descurcaret

Postby Demona on Sun Jun 18, 2006 11:50 pm

Mie nu mi-a creat dependentza cafeaua...inainte beam cate 3-4 cani pe zi....si dupa aceea m-am lasat deodata ptr ca ma plictisisem de gustul ei...acum beau din nou cate o cescutza dar nu ptr faptul ca sunt dependenta ...de fapt organismul meu nu-mi cere dar acum este necesara pta ca lucrez in ture 12 cu 24 si chiar imi trebuie. Cand beam cu tona cafea devenisem imuna la efectul ei..acela de disparitie a somnului- chiar dormeam mai bine pot spune.....acum dupa o cescutza..stau cu ochii belitzi toata noaptea pe forum.
Demona

Descurcaret
Descurcaret

Postby vera on Sun Jun 18, 2006 11:54 pm

problema e nu neaparat ca imi place de mor cafeaua, dar sunt shi foarte dependenta de ea... respir shi supravietuiesc fara ea dar sunt mereu somnoaroasa shi mult mai irascibila daca nu beau... nu e de bine nu?

'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby catza on Sat Jun 24, 2006 9:19 am

bine a mai intrat cafeaua de azi dim ..abia astept si ziua de maine 8-> addictive :D
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

coofeee

Postby demon on Sat Jul 29, 2006 3:04 am

cafeau... nu cred k creaza dependenta... :) cel putin nu ptr mine... acium kiar simt nevoie unei cafele... normal beau cam 2-3 cafele p zi, uneori nu beau cu zilele...depinde de stare.. si kt d mult sunt solicitat... :) cine bea cafea cu mine .. ? :P

sunt ceea c sunt...comentarii si obiecti .. scrieti un mail ... :)
demon

Descurcaret
Descurcaret

Postby thenineoneone on Sun Sep 17, 2006 11:11 pm

nu numai dependenta...ci si disfunctii ale inimii si multe altele...am avut o perioada cand 2 cafele nu imi ajungeau...si nu cescute ci cani....dar incet incet mi am impus sa mai beau si am reusit intr-o oarecare masura......dar cu rabdarea treci marea....o sa reusesc sa nu mai beau deloc....:)
thenineoneone

Invatacel
Invatacel

Postby skip on Mon Sep 18, 2006 12:22 am

vai vai vai am beut si eu un pic de cafea .... nuj cum sa intamplat dar nu mi sa facut rau.....
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby kez|zek on Mon Sep 18, 2006 2:11 am

in general 2 cani de cafea (dimineata si dupa amaiaza) pe zi . noaptea o mai sting cu pepsi
I must be cruel only to be kind;
Thus bad begins, and worse remains behind.
kez|zek

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Mon Sep 18, 2006 12:46 pm

In mod sigur cafeaua creaza dependenta, iar eu sunt dovada mergatoare a acestui fapt.
acum scriu si in fata am o cana mare de cafea(curios, ca de obicei beau ness)...iar ieri am vrut sa fac pe viteaza si sa nu beau si seara m-au apucat niste dureri de cap destul de uratzele. Nu e o prima constatare, mereu ma doare capul daca nu beau cafea...
Si-asa cum am mai zis odata...o e dependenta asa placuta....hmmm...iummmmyyyyy
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby noco on Mon Sep 18, 2006 12:59 pm

beau cafea zilnic, dimineatza. cateodata se mai intampla sa beau si pe zi daca merg prin vizite. :)
beau o ceasca cu 2 linguritze de zahar si niciodata cu lapte. yuk.nu-mi place.
am lasat intr-un timp cafeaua dar cum zicea si nina ma luasera niste dureri groaznice de cap..deci tre' sa beau in continuare. si mie imi pare tare rau.. :D
sunt si fumatoare iar tigara merge cel mai bine cu cafeaua. :)
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Anomalii si dependente