Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.
Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna
Ehhhh... daca totul se limteaza la o discutzie e ok ... dar daca ai ganduri mari si te asteptzi la mai multe ..... atunci ...nu vad de ce sa risti aiurea ...
Micha wrote:hai mai ca e kiar dragutel...numai sa nu astepti cine stie ce minune a naturii sa apara la o astfel de blind date
pai sincer nu vine nici una din cele 7 minuni ale lumii la asa ceva ... CELE 7 MINUNI sunt de mult disparute prin BUZUNARE pline si masini straine ... ca sa nu mai zic de tarile calde.
Razbunarea nu are nici o valoare daca este un raspuns emotional!
Blind date? Cand iti dai gaseala si unul dintre ei trage taca.............se intampla asta zilnic. Una din Botosani, nu stiu cum a facut rost de id-ul meu si ca ii place de mine, ca-s dragut foc si lalalala si sa ma duc la Botosani sa ne intalnim.
I-am zis ca daca am drum o sa ne intalnim.
nu ai de und sa stii pe cine cunosti. Ca si la matrimoniale... pe siteurile de matrimoniale... e am la fel.. se poate sa ai noroc..sa dai peste cineva asa cum iti doresti..sau..poti s ai ghinion..ca marea majoritate...