If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Menage a trois

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Menage a trois

Postby noco on Mon Jul 24, 2006 10:26 pm

:mrgreen:
Cum ati reactiona daca iubitul/iubita ar veni la voi cu o astfel de propunere.. si anume sa mai aduca o persoana in patul vostru.. :D fie ea femeie sau barbat.. :P

ati accepta?

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby Cherry on Mon Jul 24, 2006 10:45 pm

Sub nicio forma... Ar fi de-a dreptul aiurea pentru mine... Nu as accept niciodata asa ceva...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby p3g@s on Mon Jul 24, 2006 11:27 pm

:-?....Cred ca as prefera sa sa rezum la un singur partener desi ...hmm... :s112: (iar a fugit)...ahaa..yote-l... :duel: ..asta care ma tot zgandara..asta mic si negru :s110: ...s-ar mai gandi oleaca la propunere... dar ce tot vb eu..Fapte nu Vorbe :lalala:

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

baiat / fata ?: baiat

Postby copilasu_l on Tue Jul 25, 2006 12:23 am

Nu stiu cum as reactiona. Daca ar fi vorba de un EL din start spun NU, daca vorbim de o EA...ma mai gandesc putin si apoi tot NU(dar nu stiu sigur pana nu sunt pus in fata faptului implinit
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby rox on Tue Jul 25, 2006 9:10 am

nu cred k as acepta...totusi e vorba d intimitate...(d intimitate in 3 nam auzit :s103: )

de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby catza on Tue Jul 25, 2006 9:53 am

2 is a party , 3 is a crowd, sux :P
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby Micha on Tue Jul 25, 2006 11:46 am

ce sa zic... dracusorul din mine e curios si pt asa ceva... :))) Eu sunt super geloasa si dak e cu inca o tipa stiu ca o sa ma simt ciudat din cauza asta si poate amenintata sa zicem: poate ea e mai buna in pat ca mine, poate il acapareaza de tot, poate el o va place mai mult decat pe mine... tot felul de kestii din astea paranoice. Dak e cu un alt tip ar fi alta kestie dar asa ar fi el cel gelos pt ca il cunosc destul de bine pe prietenul meu si stiu ce ar fi in sufletul lui. Dar cu toate astea, va ziceam mai sus ca dracusorul ala care este je e tentata sa incerce dar sincer, o data si gata. E de curiozitate mai mult pt ca nu m-as simti ok sa-mi impart prietenul cu alta de mai multe ori sau sa-mi aduc in pat un alt tip.. el imi e de ajuns si dak vreau pe altul atunci imi gasesc altul, nu l-as aduce cu noi in pat... Deci as accepta o data de curiozitate fara a deveni un obicei sau o fantezie repetata pt ca atunci ma supar. Kestia e ca dak mi s-ar fi propus kestia asta acum ceva timp, un an sa zicem, stiu sigur ca as fi zis nu, acum... ma mai gandesc :D
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Tue Jul 25, 2006 12:31 pm

cam asa am rvea si noi...cu o alta fata(in cazu michei baiat )...moama ce bine ai ziso bre :s122:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby Sorcerer on Tue Jul 25, 2006 3:17 pm

au fost si filme pe tema asta, pana si serialul "Totul despre sex" a avut un episod de genul asta; mai mereu iese aiurea; eu nu sunt de acord cu asa ceva; chestia cu "menaj a troa" tine mai mult de imaginatia barbatilor, de filmele "XYZ" :D (asa le spun eu); daca vroiama asa ceva, nu mi-as fi facut o prietena (a se observa 1 (una) prietena); daca ea vrea asa ceva, sa caute alti 2, ca eu nu joc asa :(; n-as incerca nici macar o data; sunt destule de explorat in 2 ca sa ma tenteze asa ceva. Cred ca fiecare baiat a visat macar o data la un menaj de-asta in 3, dar nu ma tenteaza
What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati

Postby catza on Wed Jul 26, 2006 10:27 am

[ot]eu nu sunt in stare sa am grija de una, dapa-i de 2 :))[/ot]

---[ MoonLight = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---
Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Next

Return to Educatie Sexuala