Cum ati reactiona daca iubitul/iubita ar veni la voi cu o astfel de propunere.. si anume sa mai aduca o persoana in patul vostru..
fie ea femeie sau barbat..
ati accepta?

fie ea femeie sau barbat..

....Cred ca as prefera sa sa rezum la un singur partener desi ...hmm...
(iar a fugit)...ahaa..yote-l...
..asta care ma tot zgandara..asta mic si negru
...s-ar mai gandi oleaca la propunere... dar ce tot vb eu..Fapte nu Vorbe

)

) Eu sunt super geloasa si dak e cu inca o tipa stiu ca o sa ma simt ciudat din cauza asta si poate amenintata sa zicem: poate ea e mai buna in pat ca mine, poate il acapareaza de tot, poate el o va place mai mult decat pe mine... tot felul de kestii din astea paranoice. Dak e cu un alt tip ar fi alta kestie dar asa ar fi el cel gelos pt ca il cunosc destul de bine pe prietenul meu si stiu ce ar fi in sufletul lui. Dar cu toate astea, va ziceam mai sus ca dracusorul ala care este je e tentata sa incerce dar sincer, o data si gata. E de curiozitate mai mult pt ca nu m-as simti ok sa-mi impart prietenul cu alta de mai multe ori sau sa-mi aduc in pat un alt tip.. el imi e de ajuns si dak vreau pe altul atunci imi gasesc altul, nu l-as aduce cu noi in pat... Deci as accepta o data de curiozitate fara a deveni un obicei sau o fantezie repetata pt ca atunci ma supar. Kestia e ca dak mi s-ar fi propus kestia asta acum ceva timp, un an sa zicem, stiu sigur ca as fi zis nu, acum... ma mai gandesc

(asa le spun eu); daca vroiama asa ceva, nu mi-as fi facut o prietena (a se observa 1 (una) prietena); daca ea vrea asa ceva, sa caute alti 2, ca eu nu joc asa 
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests