If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

3 motive pentru care nu ati arata ca va doare

Arata lumii ca si pe tine te doare. Vorba celor de la Holograf - "Si baietii plang"

Postby adryan_LP on Thu Apr 20, 2006 1:33 am

1. k sa nu par ridicol .. sa rada aia de mine ( si pe buna dreptate dak as vedea p unu k ar face asa as rade si eu )
2.sa creada k imi e bine si cu si fara ea
3.asta nu-l stiu :))

adryan_LP

Invatacel
Invatacel

Postby jADI on Tue May 30, 2006 10:28 am

1. ILUZIA stabilitatii emotionale :bebelush:
2. orgoliu (sau scriu, direct, "ca-s baiat" :lalala: )
3. evit o cearta grava (probabil K1 :mrgreen: )

Asta nu inseamna ca nu arat NICIODATA...
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Ice on Sun Jul 09, 2006 10:05 am

Toata lumea se bate cu pumnul in piept, ca nu arata deloc ca doare... mare parte pentru ca tzipa "testosteronul" in noi: " Sunt mascul si nu ma doare" ... hehe hai sa fim seriosi, ne doare si mult mai tare, de ce??? PENTRU CA IUBIM MULT MAI PROFUND.

NIMIC NU E MAI DULCE, CA DRAGOSTEA UNUI "BAIETZASH", se ataseaza greu, i iubeste asemenea GREU...

Eu vin cu aceeasi parere ca si Adler, prietenii shtiu cand te doare, deci NU ai reusit sa nu aratzi. Iubyta isi da seama ... din nou NU ai reusit. Familia te citeste ca pe o carte deschisa in adierea vantului, deci uite si al treilea motiv, pentru care eu zic ... oricat de mult s-ar incerca, oricat de masculi am putea fi ... MEREU cineva vede. In concluzie nu reusim niciodata sa ascundem ca ne doare.

Acum ideea de baza, la mine cel putin, e ... OK MA DOARE ... cum trec peste, ce am de facut sa ma ridic din genunchi, sa ma scutur si sa merg mai departe.

Greseala recunoascuta e pe jumatate iertata, tinand in noi ... suferinta, doar ca sa NU aratam lumii ca ne doare, este cea mai mare prostie existenta. Nu realizam nimic, decat, ca ne facem si mai tare rau, si din pacate, cand ne dam seama, e prea tarziu.

Frchterlich/ ist einer, der nicht zu verlieren hat. Teribil/ este acela care nu are nimic de pierdut. ( Goethe).

:s058: Silence is the virtue of fools. :s058:
Ice

membru special
membru special

Postby Catalin on Sun Jul 09, 2006 11:24 am

Totul pare frumos asa cum spui tu dar din pacate nu este chiar asa......eu sunt unul dintre acele persoane care se bate cu pumnul in piept si spun sus si tare ca: NU MA DOARE. DE CE? PENTRU CA NU MERITA NIMENI. Nu vorbim de masculinitatea din noi, vorbim strict la obiect....ne doare si oricat de mult ne doare, putem ascunde asta daca suntem actori de OSCAR si ne jucam "rolul" asa cum trebuie fara prefacatorie. Mentionez un singur lucru: m-a durut atunci si culmea ca mi-am spus asa: "De maine nu o sa ma mai doara." Si ce crezi? A mers perfect, nu m-a mai durut, nu ma doare nici acum, nu vreau sa ii dau satisfactie sa ma vada doborat de la primul pumn......si asta a mers de minune.

Sincer eu chiar nu arat ca ma doare, pe dinafara pot fii tot Catalin, pe dinauntru se schimba situatia.....este bine nu este bine, asa se intampla mai mereu.

Nu suntem de piatra, pe toti de doare la un moment dat dar, aici intervine un oarecare procent.....la mine este undeva aproape de jumate.

Revenim la topic totusi. >:D<
Catalin

membru special
membru special

Postby Demona on Tue Jul 25, 2006 3:32 am

1. Orgoliu
2. Mandria
3. Dorintza de a lasa impresia ca nu-mi pasa.

Demona

Descurcaret
Descurcaret

Postby MoonLight on Thu Jul 27, 2006 10:47 am

[ot]@demona: acest topic e ptr baieti...deschide un topic, daca nu cumva este deja, la fete :) [/ot]
WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Previous

Return to Ce ii doare pe baieti ?